interface Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι τις γνώσεις και την βοήθεια σας για την επιλογή των tablets που θα πάρω για τους εξωτερικούς πωλητές. Τα ζητούμενα χαρακτηριστικά είναι τα ακόλουθα: Η εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσω θα τρέχει αποκλειστικά σε android. Από 8’’ και πάνω. Την καλύτερη δυνατή αυτονομία. Ανθεκτικό στην κακομεταχείριση (ΒΑΣΙΚΟ). Δεν με ενδιαφέρει το 3G όπως και το GPS αλλά αν υπάρχει καλό θα είναι κακό δεν θα είναι. Σε τιμή καλή σε σχέση πάντα με αυτά που προσφέρει και την ποιότητα του. Θα χρειαστώ 10 τεμάχια για αυτό μην είστε και πολύ large στις προτάσεις σας. Ευχαριστώ, Επεξ/σία 22 Μαΐου 2014 από interface
interface Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. https://www.skroutz.gr/s/4247817/ZTE-E8Q-7-85-3G-8GB.html https://www.skroutz.gr/s/4901779/Turbo-X-Rainbow-7-85-3G-16GB.html Θα μου πείτε την γνώμη σας... Τελικά 3G και GPS κρίνονται απαραίτητα.
evmenis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Φιλε ανθεκτικοτητα και πολλες ιντσες δεν πανε μαζι ,πεσε στις 7 ιντσες καλυτερα γιατι σε βλεπω να τα πληρωνεις χρυσα τα ταμπλετ. Φιλικα.
interface Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Φιλε ανθεκτικοτητα και πολλες ιντσες δεν πανε μαζι ,πεσε στις 7 ιντσες καλυτερα γιατι σε βλεπω να τα πληρωνεις χρυσα τα ταμπλετ. Φιλικα. Ευχαριστώ, Πρόταση για τις 7 ίντσες?
evmenis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Η "ειδικοτητα" μου ειναι τα κινεζικα brand οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο αλλα ξερω οτι η MLS εχει φερει αντιστοιχο μοντελο (κινεζικο ΟΕΜ δηλαδη με την μαρκα MLS) και τα σκοτωνει οποτε μαλλον θα πετυχεις καλη τιμη αφου θελεις και 10 τεμαχια. Να εχεις υποψιν σου οτι η τεχνολογια σε αυτα τα προιοντα κινειται αστραπιαια οποτε κανε το κουμαντο σου.
pp6210 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ, Πρόταση για τις 7 ίντσες? αν θες τη γνώμη μου άσε τα σπεκ και τις τιμές του σκρουτζ και μίλα απευθείας με oktabit για να βρεις την καλύτερη λύση ανάμεσα στα μοντέλα VERO που φέρνει (ή και με MLS που προτάθηκε πιό πάνω για τα δικά της), δεν έχω κάποια σχέση με την εταιρία απλά για το συνδυασμό vero+υποστήριξη oktabit ακούω συνεχώς καλά λόγια - πόσο μάλλον που τα θες για επαγγελματική χρήση. GPS έχουν όλα, εγώ πάλι πιστεύω οτι αν οι πωλητές σου έχουν data στο κινητό τους δεν είναι απαραίτητο το 3G αφού όλα σχεδόν τα κινητά κάνουν και wifi hotspot (και κάνει και διαφορά στην τιμή του ταμπλετ, καλύτερα δώσε πακέτο data στους πωλητές σου αν δεν έχουν). Κοίταξε λίγο και τις μπαταρίες (μην πάρεις τίποτα κάτω από 2000-2200 mah), ενώ για θήκες, screen protectors και φορτιστές αυτοκινήτου θα κοίταζα από Κίνα κυρίως λόγο ποικιλίας αλλά και τιμών (για τις ποσότητες που θα θελήσεις σίγουρα θα έχει διαφορά).
interface Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καταλήγω στο ZTE E8Q 3G. Από χαρακτηριστικά με καλύπτει. Η ερώτηση μου είναι αν το κρίνεται καλή επιλογή και όσοι γνωρίζουν πώς πάει από μπαταρία? Θα βγάζει τουλάχιστον μία μέρα ή θα χρειάζεται φόρτιση ενδιάμεσα?
pp6210 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καταλήγω στο ZTE E8Q 3G. Από χαρακτηριστικά με καλύπτει. Η ερώτηση μου είναι αν το κρίνεται καλή επιλογή και όσοι γνωρίζουν πώς πάει από μπαταρία? Θα βγάζει τουλάχιστον μία μέρα ή θα χρειάζεται φόρτιση ενδιάμεσα? δεν το γνωρίζω το ταμπλετ για να σου πω ειδικά για την μπαταρία αλλά εδώ λέει οτι η μπαταρία είναι 3600mah http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=65196&selectedCategoryId=1883 δεν είναι μικρή, και πιθανότατα με κάποια μέτρα εξοικονόμησης να την βγάλουν την μέρα, αλλά πρέπει να ξέρεις οτι 4πύρηνος επεξεργαστής και 3Gmodule είναι αρκετά ενεργοβόρα σε σχέση με ένα διπύρηνο επεξεργαστή χωρίς 3G - για αυτό σου πρότεινα να δεις και χωρίς 3G αν οι πωλητές σου έχουν smartphones και πακέτο data, αφού η διάρκεια μπαταρίας είναι πολύ σημαντική για σένα. Σκέψου π.χ. πόσο περισσότερο θα κρατήσει μια μπαταρία 4600mah σε 2πύρηνη υλοποίηση χωρίς 3G όπως αυτό http://www.oktabit.gr/product_details.asp?productid=249-94-VRTAG8Iπου θα σου ρθει και φτηνότερα...
billy2099 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εχω κανεί εισαγωγη απο κινα 7αρια και ειναι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα