Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung είναι περισσότερο γνωστή για τη σειρά smartphones και tablets "Galaxy" καθώς και για τις οθόνες και τηλεοράσεις που κατασκευάζει. Ο Κορεάτης γίγαντας αναμένεται να εισέλθει ωστόσο σε μία νέα αγορά, αυτή της εικονικής πραγματικότητας.Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η Samsung, και πιο συγκεκριμένα το τμήμα φορητών συσκευών, εργάζεται πάνω σε ένα virtual reality headset, το οποίο μάλιστα θα ανακοινώσει φέτος. Η εταιρεία βιάζεται να βγάλει το headset στην αγορά προτού διαθέσουν τα δικά τους, η Oculus VR και Sony (RIFT και Project Morpheus αντίστοιχα).

Κάποιοι developers έχουν ήδη κάποιες πρωτότυπες εκδόσεις του headset στα χέρια τους για να αναπτύξουν εφαρμογές, ενώ μαθαίνουμε, ότι τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες εκδόσεις, το headset αντλεί την ισχύ του από συσκευές Galaxy (smartphones, tablets).

Μιλάμε λοιπόν για ένα περιφερειακό, ένα VR headset -σαν το Oculus RIFT, αλλά που μοιάζει περισσότερο με το Android-powered πρωτότυπο της GameFace Labs, που βλέπετε και στη φωτογραφία- το οποίο τροφοδοτείται από προϊόντα της Samsung. Και δεν εννοούμε το γνωστό Galaxy Glass project. Η συσκευή έχει στόχο το gaming, το Android gaming για να είμαστε πιο ακριβείς. Θα διαθέτει AMOLED οθόνη, και θα συνδέεται ενσύρματα με τις φορητές συσκευές της εταιρείας.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Android ganing ?Τι παιχνίδια έχει το android Που μπορουν να εκμεταλλευτούν την εικονική πραγματικότητα;δεν πιστεύω οτι έχει φτασει ακόμα την προοπτική μιας κονσόλας η ενος υπολογιστη.

• Like 9
Δημοσ.

"Η συσκευή έχει στόχο το gaming, το Android gaming για να είμαστε πιο ακριβείς."

Αν το εγραφαν εξ' αρχης αυτο, συγνωμη, αλλα δεν θα εμπαινα ουτε καν στον κοπο να διαβασω το αρθρο.

Ειμαι fan του Android, παντα ειχα (και εχω) Nexus συσκευες για να εχω παντα τις τελευταιες pure εκδωσεις του Android.
Αλλα Android Gaming δεν υφισταται. (Ουτε και iOS/WP "gaming").

Επισης χρονια τωρα περιμενω να βγαλουν ενα ολοκληρωμενο VR headset και θελω πολυ να παρω ενα, κυριως για gaming. Το Oculus Rift θα το παρω στα σιγουρα.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

αυτο που βιαζεται να κυκλοφορησα τα προιοντα που καποιος αλλος ''πατεντοσε'' πχ.  galaxy round απο το g flex  .. και τωρα αυτο. και βιαζεται να τα βγαλει για να μην μπορουν οι αλλοι να την κανουν μυνησεις                                                                

Δημοσ.

"Η συσκευή έχει στόχο το gaming, το Android gaming για να είμαστε πιο ακριβείς."

Αν το εγραφαν εξ' αρχης αυτο, συγνωμη, αλλα δεν θα εμπαινα ουτε καν στον κοπο να διαβασω το αρθρο.

Ειμαι fan του Android, παντα ειχα (και εχω) Nexus συσκευες για να εχω παντα τις τελευταιες pure εκδωσεις του Android.

Αλλα Android Gaming δεν υφισταται. (Ουτε και iOS/WP "gaming").

Επισης χρονια τωρα περιμενω να βγαλουν ενα ολοκληρωμενο VR headset και θελω πολυ να παρω ενα, κυριως για gaming. Το Oculus Rift θα το παρω στα σιγουρα.

βεβαια, καλα τα λες, δεν υφισταται android gaming..

εκτος απο κατι port,

κατι gta sa/3, crazy taxi,(και πιο πρόσφατα κατι portal κατι hl2)

κατι emulators,

psp, ps1, gba, n64

gaming το android εχει μια χαρα, αλλα δεν ειναι για vr τοσο, εκτως εαν βγουν καποια ιδικα για το vr

Δημοσ.

βεβαια, καλα τα λες, δεν υφισταται android gaming..

εκτος απο κατι port,

κατι gta sa/3, crazy taxi,(και πιο πρόσφατα κατι portal κατι hl2)

κατι emulators,

psp, ps1, gba, n64

gaming το android εχει μια χαρα, αλλα δεν ειναι για vr τοσο, εκτως εαν βγουν καποια ιδικα για το vr

Δεν ειπα οτι δεν εχει παιχνιδια το Android. Ειπα οτι δεν υπαρχει "Αndroid Gaming".

Το San Andreas  οταν ειχε βγει πριν περιπου μια 10ετια, το ειχα πραγματικα λιωσει στο PC, το εχω τερματισει 2-4 φορες και το χαρτη του SA τoν ξερω πιο καλα απο το χαρτη της πολης μου.

Οταν βγηκε για Android αμεσως το κατεβασα στο κινητο μου, το κατεβασα, αλλα δεν μπορεσε να με "κρατησει" πανω απο μιση ωρα. Ουτε και εχω παιξει ποτε 3D παιχνιδι πανω απο μιση ωρα στο Nexus 5 μου.

Εγω προσωπικα παιχνιδια στο κινητο παιζω μονο σε διαδρομες στο μετρο, στο γραφειο, σε ουρες αναμονης, στην τουαλετα μερικες φορες... Και το ιδιο υσχησει για τους περισσοτερους, αν οχι ολους, ανθρωπους που ξερω. Και οχι παιχνιδια τυπου San Andreas, αλλα παιχνιδακια τυπου Angry Birds.
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ "GAMING" αυτο το πραγμα. 

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι ο ανταγωνισμός δημιουργεί μαλακίες, και μάλιστα μαθαίνουμε να ζούμε και με αυτές...

I'm too poor for this shit

Δημοσ.

το archos gamepad που εχω ειναι αλλη εμπιρια, με touch screen δεν μπορω και εγω τα games, κανω map τα κουμπια πανω στην οθονη.

φαντασου οτι εχω δυο android games, και τα δυο με τα κουμπια maped και μετα μονο emulators.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν ειχαι παιχνιδια το Android. Ειπα οτι δεν υπαρχει Αndroid Gaming.

Το San Andreas  οταν ειχε βγει πριν περιπου μια 10ετια, το ειχα πραγματικα λιωσει στο PC, το εχω τερματισει 2-4 φορες και το χαρτη του SA των ξερω ποιο καλα απο το χαρτη της πολης μου.

Οταν βγηκε για Android αμεσως το κατεβασα στο κινητο μου, το κατεβασα, αλλα δεν μπορεσε να με "κρατησει πανω απο μιση ωρα.

Εγω προσωπικα παιχνιδια στο κινητο παιζω μονο σε διαδρομες στο μετρο, στο γραφειο, σε ουρες αναμονης, στην τουαλετα μερικες φορες... Και το ιδιο υσχησει για τους περισσοτερους, αν οχι ολους, ανθρωπους που ξερω. Και οχι παιχνιδια τυπου San Andreas, αλλα παιχνιδακια τυπου Angry Birds.

ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ "GAMING" αυτο το πραγμα. 

Μη βλέπεις μόνο το δέντρο. See the forest :P

Nvidia shield. Ouya κλπ. 

Θα αρχίσουν σιγά σιγά να βγαίνουν πιο πολλές κονσόλες για android. ;)

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά και δεν ειναι gaming. Αλλα ακόμα και να πάρουμε ως παράδειγμα τα παιχνίδια που αναφέρθηκαν (που btw ειναι για nvidia shield), θα ακούσετε ποτέ σοβαρό άτομο να λέει: "Θέλω να αρχίσω το Half Life 2, θα προτιμήσω το shield από το PC μου", δε νομίζω. Τώρα για emulators, έχω δοκιμάσει Leaf Green και δεν με συγκίνησε, προτιμώ παιχνιδομηχανές Nintendo. Αλλά και στα άκρα να το πάμε βάζοντας χειριστήριο και ψάχνοντας για ports κλπ τότε μιλάμε για πολύ μικρή οθόνη για την εμπειρία που επιδιώκεται. Η λύση μπορεί να θεωρηθεί το τάμπλετ αλλά υπάρχει πρόβλημα στο λόγο experience/portability.

• Like 1
Δημοσ.

Μη βλέπεις μόνο το δέντρο. See the forest 

Nvidia shield. Ouya κλπ. 

Θα αρχίσουν σιγά σιγά να βγαίνουν πιο πολλές κονσόλες για android. 

Το Nvidia Shield δεν ηταν ιδιαιτερα πετυχημενο, οπως δεν ειναι και καμια αλλη Android κονσολα απο τις 10ς που εχουν βγει εως σημερα.

Το μελλον του Android Gaming ειναι στα "εξυπνα" παιχνιδακια στυλ Angry Birds, Fruit Ninja, Plants vs Zombies, Cut the Rope, που αξιοποιουν το touch, και οχι σε 3D παινχιδια port απο PC και PS. Και οι πωλησεις το αποδεικνυουν αυτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...