Προς το περιεχόμενο

Motorola droid mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Αποφασισα να αγορασω το εν λογω κινητο απο ebay μια και δε βρισκω κατι με παρομοια χαρακτηριστικα σε καλη τιμη.Το κινητο απο οσο γνωριζω κυκλοφορει μονο στις Η.Π.Α. με συμβολαιο απο διαφορες εταιρειες κινητης τηλ. αλλα βρισκεις ευκολα unlocked.Το ερωτημα μου εχει να κανει με τα δικτυα.Στις Η.Π.Α. απο οτι διαβασα χρησιμοποιουν αλλου τυπου απο οτι στην Ευρωπη.Κοιταζοντας τους τυπους δικτυων ειμαι σχεδον σιγουρος οτι λειτουργει σε 2G αλλα τι γινεται σε 3G και 4G?Λογικα θα επρεπε γιατι αλλιως θα ηταν αχρηστο σε ενα ταξιδι στην Ευρωπη αλλα ακουγοντας για μερικα Κινεζικα που το 3G δεν ειναι συμβατο με τα δικα μας θα ηθελα τα φωτα σας.Ευχαριστω.

Χαρακτηριστικα του κινητου : http://www.gsmarena.com/motorola_droid_mini-5603.php

Δημοσ.

θα σου πρότεινα το moto g από ευρώπη και όχι με τελωνείο κτλ ούτως και άλλως είναι πιο γρήγορο και πιο φθηνό από αυτό που λες εσύ.

Δημοσ.

θα σου πρότεινα το moto g από ευρώπη και όχι με τελωνείο κτλ ούτως και άλλως είναι πιο γρήγορο και πιο φθηνό από αυτό που λες εσύ.

Καλο το moto g αλλα ψαχνω κατι πιο compact, συγκεκριμενα στις 4.3.

Δημοσ.

Καλο το moto g αλλα ψαχνω κατι πιο compact, συγκεκριμενα στις 4.3.

θα ήθελα να μου πεις φιλικά πάντα το τι διαφορά έχει το 4.3 με το 4.5 και εάν θα καταλάβεις την διαφορά του.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

θα ήθελα να μου πεις φιλικά πάντα το τι διαφορά έχει το 4.3 με το 4.5 και εάν θα καταλάβεις την διαφορά του.

Ευχαριστώ.

Μην κοιτας μονο το μεγεθος της οθονης..

Το droid mini ειναι αρκετα μαζεμενο σε διαστασεις γιατι εχει πολυ μικρα bezel.

Το droid mini ειναι πιο γρήγορο απο το moto g, εχει καλυτερη καμερα, 2gb ram, lte κλπ.

Καλησπερα.Αποφασισα να αγορασω το εν λογω κινητο απο ebay μια και δε βρισκω κατι με παρομοια χαρακτηριστικα σε καλη τιμη.Το κινητο απο οσο γνωριζω κυκλοφορει μονο στις Η.Π.Α. με συμβολαιο απο διαφορες εταιρειες κινητης τηλ. αλλα βρισκεις ευκολα unlocked.Το ερωτημα μου εχει να κανει με τα δικτυα.Στις Η.Π.Α. απο οτι διαβασα χρησιμοποιουν αλλου τυπου απο οτι στην Ευρωπη.Κοιταζοντας τους τυπους δικτυων ειμαι σχεδον σιγουρος οτι λειτουργει σε 2G αλλα τι γινεται σε 3G και 4G?Λογικα θα επρεπε γιατι αλλιως θα ηταν αχρηστο σε ενα ταξιδι στην Ευρωπη αλλα ακουγοντας για μερικα Κινεζικα που το 3G δεν ειναι συμβατο με τα δικα μας θα ηθελα τα φωτα σας.Ευχαριστω.

Χαρακτηριστικα του κινητου : http://www.gsmarena.com/motorola_droid_mini-5603.php

Το 3g του σίγουρα δουλευει ευρωπη, νομίζω και το 4g.
Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Αν και με καλυψε ο φιλος απο πανω πολυ ευχαριστως.Στην οθονη η διαφορα ειναι ελαχιστη αλλα στις διαστασεις διαφερει πολυ, σχεδον 1 cm σε μηκος και 0.5 cm πλατος.Συνηθως χρησιμοποιω το κινητο με ενα χερι (οχι δεν ειμαι fan της apple και της διαφημιστικης της καμπανιας, το αντιθετο μαλιστα) και για το δικο μου μεγεθος παλαμης αυτες οι διαστασεις ειναι οι ιδανικες χωρις να χανεται η ισορροπια του κινητου και να γινεται ανετη χρηση.

Οπως προειπε επισης δεν ειναι ουτε πιο γρηγορο, dual core αλλα στα 1.7 σε αντιθεση με quad core στα 1.2 οποτε στην πλειονοτητα των περιπτωσεων θα υπερτερει.Πανω απο 2 φορες πιο γρηγορη καρτα γραφικων (adreno 320 vs 305), διπλασια μνημη...

Το 3g του σίγουρα δουλευει ευρωπη, νομίζω και το 4g.

Ναι το 3g απο οτι φαινεται λειτουργει, για το 4g αν εψαξα σωστα και αληθευει η wikipedia μαλλον οχι.Οι vodafone και cosmote τουλαχιστον χρησιμοποιουν τη μπαντα των 1800 και το droid mini δεν την υποστηριζει.Δε με απασχολει ομως, για τη χρηση που το θελω το 3g ειναι αρκετο για μενα και μεχρι να υπαρχει καλη καλυψη 4g μαλλον θα εχω παρει νεα συσκευη.Thanx!

Δημοσ.

Απο που ερχεται τοσο;;

Ebay απο Η.Π.Α.Προφανως και αναφερομαι σε μεταχειρισμενο.Πωλουνται καποια με το χαρακτηρισμο "νεο" γυρω στα 210 παλι απο ebay απο Κινα αλλα το ποσο νεο μπορει να ειναι ενα κινητο που βγαινει μονο με συμβολαιο ειναι αξιο αποριας.Σε ερωτηση σε κινεζο πωλητη δε πηρα καποια εξηγηση παρα μονο οτι ειναι new...Αν το σκεφτεσαι σοβαρα θελει ψαξιμο, ερωτησεις για ημερομηνια αγορας, κατασταση οθονης κτλπ. και οπωσδηποτε να ειναι unlocked.Εδω και μερες ειμαι στο διλημμα μεταξυ droid mini, galaxy s4 mini και xiaomi mi2s.Στo s4 mini η τιμη εχει φτασει σε γελοια επιπεδα, 240 νεο και 190 μεταχειρισμενο, το xiaomi ειναι τουμπανο αλλα η καμερα σε video κατω του μετριου...κριμα να βγαζει η motorola το droid mini μονο Αμερικη.

Δημοσ.

Σε καποια θεματα ναι σε καποια οχι...αναλογα τι θελει κανεις.

Σκέψου κάτι. Να πάρεις ένα μεταχειρισμένο από το εξωτερικό και χωρίς να μπορείς να το ελέρξεις ότι είναι εντάξει και όπως το θες εσύ και να πληρώσεις τα δωράκια του τελωνείου και μετά να μην σου κάνει δεν θα είναι πεταμένα χρήματα? Εγώ προσωπικά δεν θα ρίσκαρα να έπαιρνα μεταχειρισμένο από ebay.

Δημοσ.

Σαφως και οι αγορες μεταχειρισμενων περιεχουν ενα ρισκο το οποιο μειωνεις διαλεγοντας καλο πωλητη.Τωρα αν ενας πωλητης με 200 πωλησεις και χωρις κανεναν αγοραστη να εχει παραπονο αποφασισει ξαφνικα να χαλασει τη φημη του...και σ'αυτη την περιπτωση υπαρχουν υπαρχουν δικλειδες ασφαλειας.Θελει ψαξιμο και υπομονη αλλα ετσι μπορεις να παρεις κατι καλυτερο με τα ιδια χρηματα.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...