DennisKrem Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Συγγνώμη για τις βλ@κ1ες που γράφω από πάνω αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Προσπαθώ να << κλέψω >> ίντερνετ από το σπίτι ενός φίλου μου, αλλά ενώ βρίσκει κανονικά την σύνδεση, όταν πατάω '' Σύνδεση σε '' λέει πως δεν γίνεται η σύνδεση! Ούτε κωδικό ζητάει να γράψω ούτε τίποτα. Εγώ απλά πατάω για να συνδεθώ, έχοντας το νου μου ότι πρέπει να γράψω τον κωδικό πρώτα, αλλά ούτε ζητάει κωδικό ( όπως είπα και πριν ) ούτε με αφήνει να συνδεθώ. Πήγα και του είπα τι γίνεται και προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε αλλά δεν γίνεται. Επίσης, δοκιμάσαμε να κλέψουμε ιντερνετ και από το ίδιο pc που έχει συνδέσει ο φίλος μου το router, μέσω καλωδίου, και λέει πως δεν γίνεται ούτε αυτό! Βασικά, μπορούμε να συνδεθούμε αλλά λέει '' Αναγνώριση δικτύου '' και δεν έχουμε ποτέ κανονική πρόσβαση! Ευχαριστώ! Hol είναι το router. . .
brougos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δες λιγο στις ρυθμισεις του router ποσες συσκευες αφηνει να συνδεθουν..........μηπως εχει μονο 1 ή 2?
DennisKrem Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Σορρυ αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω για να βρω τις ρυθμίσεις . . .
DennisKrem Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν μπορώ να εξηγήσω καλύτερα. . . Ενώ βρίσκει το δίκτυο του φίλου μου, όταν πατάω '' Σύνδεση με '' αμέσως λέει '' Σύνδεση σε άλλο δίκτυο '' , χωρίς να έχει ζητήσει κανέναν κωδικό για να πεις πως φταίει ο κωδικός ξέρω γω . . .
brougos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Φιλε μου,σε αφηνω σε καλα χερια......ξερουν αλλοι θα σου εξηγησουν,μολις τελειωσουν τις εξυπναδες!!!
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εκει που σου εμφανίζει τα δικτυα, υπάρχει λουκετάκια στο δικτυο που πας να συνδεθείς
DennisKrem Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Όχι δεν υπάρχουν λουκετάκια . . . Ίσως επειδή έχω vista.
Ledis Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Πήγαινε στην διαχείριση ασυρμάτων συνδέσεων, θα βρεις το δίκτυο του γείτονα από την λίστα και διέγραψε το. Μετά δοκίμασε να ξανά συνδεθείς. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2014 από Ledis 1
DennisKrem Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το ίδιο έγινε πάλι . . . Ξέχασα να σας το πω πριν. Έχω ένα tablet με το οποίο μπορώ να συνδεθώ ασύρματα από το ίδιο δίκτυο. Είναι η μόνη συσκευή που μπορεί να συνδεθεί χωρίς καλώδιο. Μήπως παίζει κάτι με αυτό ; ( Οι εικόνες δείχνουν τι γίνεται όταν πάω να συνδεθώ από τον υπολογιστή ) Μπορειτε να με βοηθησετε τελικα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα