kataramenos32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Κουμαντο στη τσεπη σου μονο εσυ κανεις φιλε μου.Ποσες ρημαδοφορες ομως πρεπει να το πω οτι μια συσκευη στα χρηματα που ζητας θα κολλαει και θα γινει δυσχρηστη ακομα και να θες να παρεις απλα τηλ η να στειλεις μηνυματα!!!Εχω παρει στη μανα μου ενα galaxy pocket στο οποιο εκτος απο επαφες δεν εχει μπει τιποτα απολυτως μεσα ουτε 1 εφαρμογη χρησιμοποιηθηκε ποτε.Παιρνει τηλεφωνα και στελνει μηνυματα τιποτα αλλο και ομως η συσκευη αρχισε να κολλαει αρκετα και ΔΕΝ ειναι προβληματικη ουτε τιποτα.Εφοσον οπως λες εισαι γνωστης τεχνολογικων θεματων επρεπε να ξερεις ηδη αυτα που σου λεω...
Sog96Ch Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Απο κινα δεν σε ενδιαφερει τιποτα; Αυτο στα 55 ευρω http://www.minideal.net/zte-v889s-android-4-1-dual-core-mtk6577-1-0ghz-512mb-4gb-wcdma-3g-gsm-smartphone.html http://www.to2c.com/phone.html?phone_ram=74&price=-100
shine Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 η δικιά μου πρόταση είναι αγορά απο το εξωτερικό. με τα λεφτά που δίνεις, εδώ δε πρόκειται να πάρεις κάτι σοβαρό. κανένα μεταχειρισμένο μόνο. συγκεκριμένα θα σου πρότεινα αυτό για τα λεφτά του είναι μια χαρά. μη μπούμε στη λογική με +10€ παίρνεις αυτό.
Par1s* Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ναι θα με ενδιέφερε και από κίνα.. Αν και είμαι λίγο επιφυλακτικός, επειδή για έμενα ποτέ δεν κοίταξα προς αυτά, θα τα ψάξω! Ευχαριστώ. Κουμαντο στη τσεπη σου μονο εσυ κανεις φιλε μου.Ποσες ρημαδοφορες ομως πρεπει να το πω οτι μια συσκευη στα χρηματα που ζητας θα κολλαει και θα γινει δυσχρηστη ακομα και να θες να παρεις απλα τηλ η να στειλεις μηνυματα!!!Εχω παρει στη μανα μου ενα galaxy pocket στο οποιο εκτος απο επαφες δεν εχει μπει τιποτα απολυτως μεσα ουτε 1 εφαρμογη χρησιμοποιηθηκε ποτε.Παιρνει τηλεφωνα και στελνει μηνυματα τιποτα αλλο και ομως η συσκευη αρχισε να κολλαει αρκετα και ΔΕΝ ειναι προβληματικη ουτε τιποτα.Εφοσον οπως λες εισαι γνωστης τεχνολογικων θεματων επρεπε να ξερεις ηδη αυτα που σου λεω... Οκ, φίλε μου. Δεν θα αγοράσω.
stamatinho Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Σε αυτα τα χρηματα ολα σαπια ειναι απο Ελλαδα.Οχι fb αλλα ουτε gmail θα σηκωνεις σε 1 μηνα. Τραβα παρε απο minideal ενα lenovaki η ενα zte 2πυρηνο μπορει και 4πυρηνο στα 70 ευρω να κανεις τη δουλεια σου ανετα. http://www.minideal.net/lenovo-a529-smartphone-mtk6572-dual-core-android-4-2-with-5-0-inch-wvga-screen.html(60 ευρω) http://www.minideal.net/lenovo-a560-smartphone-msm8212-quad-core-andoird-4-3-with-5-0inch-ips-screen.html(68 ευρω)
Par1s* Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τα Lenovo κοιτάω τώρα και μάλλον προς τα εκεί θα καταλήξω. 40-50 ευρώ για μεταχειρισμένο από ebay έλεγα, όχι για καινούριο.
stamatinho Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τα Lenovo κοιτάω τώρα και μάλλον προς τα εκεί θα καταλήξω. 40-50 ευρώ για μεταχειρισμένο από ebay έλεγα, όχι για καινούριο. Για 20 ευρω πιο φθηνα να παρεις κινητο που δεν ξερεις τη εχει υποστει απο πεσιματα κλπ? Δικα σου ειναι τα λεφτα αλλα εγω δε θα συμφωνησω.
Par1s* Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Για 20 ευρω πιο φθηνα να παρεις κινητο που δεν ξερεις τη εχει υποστει απο πεσιματα κλπ? Δικα σου ειναι τα λεφτα αλλα εγω δε θα συμφωνησω. Έχει γίνει πολύ μπέρδεμα.. Λέω πως δίνω έως 50 ευρώ για μεταχειρισμένο γενικά, όχι για μεταχειρισμένο των 70 να το πάρω 50.
stamatinho Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Έχει γίνει πολύ μπέρδεμα.. Λέω πως δίνω έως 50 ευρώ για μεταχειρισμένο γενικά, όχι για μεταχειρισμένο των 70 να το πάρω 50. Δεν μιλησα για μεταχειρισμενο τον 70,μιλησα για αυτα που σου προτεινα που εχουν 60-70 απο το να παρεις μεταχειρισμενο τον 50 απο ebay.Εκτος αν το μεταχειρισμενο αυτο που λες ειναι κινητο τον 200 ευρω και το εβαλε ο αλλος 50.
Par1s* Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δεν μιλησα για μεταχειρισμενο τον 70,μιλησα για αυτα που σου προτεινα που εχουν 60-70 απο το να παρεις μεταχειρισμενο τον 50 απο ebay.Εκτος αν το μεταχειρισμενο αυτο που λες ειναι κινητο τον 200 ευρω και το εβαλε ο αλλος 50. Όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ: Αυτά που πρότεινες, όχι δεν θα τα έπαιρνα μεταχειρισμένα, για να γλυτώσω 20 ευρώ, θα τα έπαιρνα καινούρια. Θα έδινα όμως 50 ευρώ για κάποιο μεταχειρισμένο των 120. Πολύ χοντρικά τα νούμερα που λέω, αλλά πάνω κάτω αυτά.
stamatinho Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ: Αυτά που πρότεινες, όχι δεν θα τα έπαιρνα μεταχειρισμένα, για να γλυτώσω 20 ευρώ, θα τα έπαιρνα καινούρια. Θα έδινα όμως 50 ευρώ για κάποιο μεταχειρισμένο των 120. Πολύ χοντρικά τα νούμερα που λέω, αλλά πάνω κάτω αυτά. Οπως θες.Αμα βρεις αυτο που θες βαλτο εδω να σου πουμε καμια γνωμη. 1
arisg90 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Παρηγγειλε το Jiayu F1 στα 50κατι ευρω απο vikcmall και μην ψαχνεσαι αλλο.Θα σε υπερκαλυψει.Δεν εχει αντιπαλο σ αυτα τα λεφτα.Ουτε Lenovo ουτε ZTE.Και μην ψαχνεις μεταχειρισμενα.Το κινητακι χτυπαει στα ισα οτι κυκλοφορει Ελλαδα μεχρι 150-180 Ευρω. 1
stamatinho Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Το κινητακι χτυπαει στα ισα οτι κυκλοφορει Ελλαδα μεχρι 150-180 Ευρω. Νομιζω υπερβαλεις
giorgospap1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Νομιζω υπερβαλεις Εγώ λέω δεν υπερβάλει καθόλου.....ότι samsung πήρα στα 150-200 βγήκε χειρότερο από το jiayu F1
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εγώ λέω δεν υπερβάλει καθόλου.....ότι samsung πήρα στα 150-200 βγήκε χειρότερο από το jiayu F1 Samsung ποιας εποχής και ποιό μοντέλο; Δεν κυκλοφορούν μόνο Samsung σε αυτά τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα