Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για κάποιο smartphone, που να μπορεί να τρέξει σχετικά άνετα την εφαρμογή του Facebook. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν και πολύ. Κάποια πρόταση;

Δημοσ.

ε όλα τα κινητά μπορούν να τρέξουν το fb.

δε θέλει κάτι ιδιαίτερο.

εντάξει τώρα το παραπάνω δε το λες και smartphone.

ok απο το Νοκια 3310 είναι καλύτερο.

δε μας λες και πόσα διαθέτεις και αν θέλεις αποκλειστικά από ελλάδα;

Δημοσ.

Σαν 2ο κινητό έχω ένα htc wildfire, στο οποίο σέρνεται η εφαρμογή του facebook.

Θέλω να βρω ένα αρκετά φθηνό, ώστε να το πάρω μεταχειρισμένο, αν αξίζει η διαφορά, είτε από αγγελία εδώ, είτε από το ebay. Για αρχάριο, σχετικά με τα smartphone, το θέλω. Απλά να παίρνει τηλέφωνο και να μπορεί να μπει στο Facebook. Ψάχνω δηλαδή κάτι που να είναι λίγο καλύτερο από το wildfire να το πάρω μεταχειρισμένο κανένα 40άρι περίπου.

Δημοσ.

Η μόνη χρήση που θα το κάνει, θα είναι ως τηλέφωνο και άμα χρησιμοποιήσει το Facebook app. Μην παρασύρεσαι από τις δικές σου απαιτήσεις και γνώσεις.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου καλέ για να έκανα τον κόπο να σου απαντήσω πάει να πει ότι έκανα και τον κόπο να διαβάσω και τις απαιτήσεις σου. Έχω και εγώ πολλούς γνωστούς και φίλους που αγόρασαν πολύ φτηνές συσκευές μόνο για whatsapp η fb πχ και σε λίγες εβδομάδες κλαιγανε τα λεφτά τους. Αν δεν μπορείς να ανεβάσεις μπάτζετ για κάτι αξιόλογο καλύτερα να μην κάνεις αγορά αυτή την εποχή

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν δεν βρω κάτι σε dual sim, λογικά θα πάω στο lumia 520.

Ναι φίλε μου καλέ για να έκανα τον κόπο να σου απαντήσω πάει να πει ότι έκανα και τον κόπο να διαβάσω και τις απαιτήσεις σου. Έχω και εγώ πολλούς γνωστούς και φίλους που αγόρασαν πολύ φτηνές συσκευές μόνο για whatsapp η fb πχ και σε λίγες εβδομάδες κλαιγανε τα λεφτά τους. Αν δεν μπορείς να ανεβάσεις μπάτζετ για κάτι αξιόλογο καλύτερα να μην κάνεις αγορά αυτή την εποχή

Να την αφήσω δηλαδή χωρίς κινητό.. Ή να πετάξω λεφτά και να της πάρω κάποιο με καλύτερα χαρακτηριστικά που θα της είναι άχρηστα, δεν θα παίξει παιχνίδια, δεν θα κατεβάσει εφαρμογές, δεν θα ακούσει μουσική. Ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο, θέλω φθηνιάρικο που να μπορεί να τρέξει χωρίς τρελά κολλήματα την εφαρμογή Facebook. Ακόμη και το wildfire που έχω της είναι υπεραρκετό, απλά θέλω ελάχιστα καλύτερο.. Αυτή την στιγμή χρησιμοποιεί αυτό

Δημοσ.

Δεν σου είπα εγώ να πετάξεις λεφτά και να πάρεις κάτι που δεν θα αξιοποιηθεί. Απλά να δώσεις λεφτά για αξιόλογη συσκευή που θα τρέχει άνετα αυτά που ζητάς και μετά από καιρό όχι μόνο για κάνα μήνα. Τέλος πάντων το 520 είναι καλή επιλογή πιστεύω λόγω Windows

• Like 1
Δημοσ.

φθηνά dual sim που να ικανοποιούν αυτά που θες είναι το samsung dual core galaxy 141 ευρώ και sony xperia m dual 148 ευρώ . το m dual έχει πάρει και αναβάθμιση σε 4,3 πριν ένα μήνα και δεν έχει πλέον κολλήματα με βελτίωση στην κάμερα . το dual core galaxy δεν έχει πάρει κάποια αναβάθμιση 

Δημοσ.

Σε αυτό που λέει ο Καταραμένος32 έχει απόλυτο δίκιο. Μην σου φαίνεται οτι επειδή δεν θέλει να παίζει παιχνίδια ή να τρέχει βαριές εφαρμογές δεν θα πρέπει να πάρει κάτι αξιόλογο. Νομίζεις οτι το fb είναι ελαφριά εφαρμογή; Από τις πιο βαριές εφαρμογές είναι που απαιτεί μεγάλο μέρος της ram. Το 520 μοιάζει ιδανικό για την χρήση που θέλει από την στιγμή που τα windows phones διαχειρίζονται διαφορετικά την ραμ σε σύγκριση με το android. Για απλή λοιπόν χρήση... διαρκείας και όχι για ένα μήνα το πολύ, το 520 ενδείκνυται. Ο,τιδήποτε άλλο σε android κάτω των 90 ευρώ είναι πεταμένα λεφτά. 

Μην κάνεις το ίδιο λάθος που έκανε φίλη μου που κι αυτή ήθελε dual sim και fb και κατέληξε σε μια μπακατέλα alcatel με 256ραμ...ούτε γι αστείο. Για σενα και τη κοπέλα σου το λέμε, όχι για εμάς.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι και οι δύο προσπαθείτε να με προστατέψετε, από "πέταμα" χρημάτων. Γι' αυτό χωρίς πολλά από την αρχή δεν ήθελα να δώσω συνέχεια λέγοντας "Η μόνη χρήση που θα το κάνει, θα είναι ως τηλέφωνο και άμα χρησιμοποιήσει το Facebook app. Μην παρασύρεσαι από τις δικές σου απαιτήσεις και γνώσεις". Σχετικά με την τεχνολογία (Η/Υ, διάφορα gadgets, smartphones) τα πάω αρκετά καλά. Έχουμε μόνο μία επιλογή, που είναι το φθηνό μεταχειρισμένο, διαφορετικά είναι το καθόλου. Όσον αφορά την φίλη σου, αν το ήθελε για να μιλάει και να στέλνει sms, τότε θα ήταν ικανοποιημένη. Αν το ήθελε για να μπαίνει στο facebook, να έχει viber ή να παίξει angry birds, τότε δεν θα ήταν ικανοποιημένη. Είναι το για ποια χρήση το θέλει ο καθένας. Οπότε ξαναλέω πως θέλω ένα κινητό, όχι το φθηνότερο, αλλά κάποιο που να μπορεί να σηκώσει την εφαρμογή του Facebook (που ίσως να μην την χρησιμοποιήσει κιόλας), γνωρίζοντας πως δεν είναι τόσο ελαφριά, όπως είπε ο shine στην 3η απάντηση. Και τίποτα παραπάνω. Δεν υπάρχει λόγος να επιμείνετε στο κανένα δεν αξίζει.. Δεν βοηθάει σε τίποτα. Όσο καλοπροαίρετα και να το κάνετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...