Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα Παιδια εχω εναν υπολογιστη περιπου απο το 2008 αγορασμενο.. και εχει τα εξεις χαρακτηριστικα  

WIndows 7 32-bit sp1

cpu:     intel core duo e7200 @ 2.53 GHz

Ram:     3:gb Dual-channel DDR2   @    399 Mhz

Pegatron >  motherboard

465 GB Seagate ST3500620AS (SATA)   >  SKLIROS DISKOS

KARTA GRAFIKWN  :     512 MB NVIDIA GEFORCE  9500 GS  (MSI)

OTHONI :HP 2007 1680X 1050 analisi..........

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ο ανεμιστηρας (ΤΗΣ) δεν λειτουργει

και δεν εχω και καλες ψυκτρες 1 απο δικο του και συνεπως καλο κουτι  και ανεβαζει θερμοκρασιες 101 βαθμοι κελσιου ενα μικρο καθαρισμα για σκονη εχει γινει

Τιμη και απαιτηση:  Να ναι απο 40-50 αντε 55 να παρω μια κανουργια  και αυτη με το καλο να ναι  τυπου παιχνιδιων με αρκετα καλα γραφικα(απο οσο ξερω η radeo einai kales p.x) οσο γινεται γιαυτη την τιμη που σας παρουσιαζω γιαυτο τη θελω να σηκωνει ενα καινουργιο παιχνιδι 2013-2014 εστω στιλ f1 2013 η assassins creed IV poy den ya skhkvnei me tipota Eyxaristo και ακουω αποψεις τι νομιζετε εσεις για ποιο λογο κλπ

Επεξ/σία από cobracharged
Δημοσ.

οκ εχεις καμια καρτα υποψην που να μην ειναι τελεια αλλα να καλυπτει το 7/10 των απαιτησεων μου? η καποια που με τοσα λεφτα να αξιζει να αγορασω πραγματικα και ας μην ειναι και η τελεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελα millenium σε θυμαμαι εσενα hipro   model name: HP_ D3057F3P   300 W MAx Outp

Καμια επιλογη? 

Επεξ/σία από cobracharged
Δημοσ.

Άστο το συγκεκριμένο..

Κοίταξε για ένα καλύτερο τροφοδοτικό για τα χρήματα που δίνεις πχ Thermaltake Munich.Και με τα υπόλοιπα ψάχνεις μια μεταχειρισμένη ή αν θες άμεσα και του κουτιού κοίτα κάτι σε R7 250 ή καμμιά προσφορά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...