Chris_saxo vts Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι με νέα. Μου άλλαξαν κάτι καλώδια που ήταν σάπια κ τώρα είμαι σε παρακολούθηση της γραμμής. Μου κατέβασαν κ το snr στο 6.. Θέλω να ρωτήσω, τα σφάλματα είναι καλά, νορμάλ?? Είναι συγχρονισμένο 4 ώρες τώρα.. :/ Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2014 από Chris_saxo vts
leonidas_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μια χαρά είναι, μη σε προβληματίζουν! Απ ότι βλέπω τα νέα είναι καλά... Ελπίζω να λύθηκε το προβλημά σου, γιατί είχες ταλαιπωρηθεί για καιρό...
Chris_saxo vts Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μακάρι γτ αυτή η κατάσταση ήταν όντως πολλούς μήνες!!! Να μην το ματιάξω.. θα το βάλω σκόρδα από πάνω.. χαχαχα
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αντί για καλύτερα χειρότερα τα έκανε ο οτε.. γιατι τι σου εκανε και τα κανε χειροτερα? εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και μηνες με το ιδιο router μου εστειλαν αλλο. αλλα δεν αλλαξε κατι εχει ερθει 4 φορες ο τεχνικος σε χαλια γραμμες καλο ειναι τo thomson που ειναι σταθερο αν δεν εχεις βεβαια voip τηλεφωνια.πρωτο μελημα βεβαια ειναι να δεις αν μπορει να λυθει το προβλημα διοτι μπορει να ειναι στο κομματι του οτε μπορει στο κομματι του παροχου αλλα μπορει και στο δικο σου κομματι της καλωδιωσης σου.λογικα το κομματι του παροχου και το δικο σου θα πρεπει να το εχει τσεκαρει ηδη ο τεχνικος που ηρθε τοσες φορες. εκαναν ετοιμα στον οτε κατι να αλλαξει στο καφαο και δεν εκανα τιποτα και τωρα μ ειπαν τηα κανουν αιτησει για επιβλεψη θα ερθει την τριτη παλι ο τεχνικος λογικα θα ζητησαν αλλαγη απερχομενου ή κεντρικού.το αιτημα για επιβλεψη δεν μου λεει κατι. αιτημα για συνδυαστικο ναι για επιβλεψη... Επανέρχομαι με νέα. Μου άλλαξαν κάτι καλώδια που ήταν σάπια κ τώρα είμαι σε παρακολούθηση της γραμμής. Μου κατέβασαν κ το snr στο 6.. Θέλω να ρωτήσω, τα σφάλματα είναι καλά, νορμάλ?? Είναι συγχρονισμένο 4 ώρες τώρα.. :/ ναι νορμαλ ειναι δεν ειναι κατι παραξενο.ενταξει για 6 margin και 35 attenuation θα μπορουσε και καλυτερα η γραμμη αλλα καλα εισαι.το βασικο ειναι να μην κανει αποσυνδεση και χανεις το τηλεφωνο.αντε αμα αλλαξεις και παροχο θα παρεις και τον ιδιο χαλκο οποτε αν εχει φτιαξει το θεμα θα εισαι ενταξει και με τον νεο παροχο.απλα μην παρεις voip παλι
Chris_saxo vts Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν τα είχε συνδέσει καθόλου στο κουτί μου έξω από το σπίτι κ δεν είχα καθόλου ιντερνετ κ τηλέφωνο! Δείχνει να έχει στρώσει.. 2.5 μέρες κ δεν έχει κάνει κανένα disconnect. Απλά βλέπω το snr παίζει από 8-10. Δεν μένει σταθερό. Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο κ την έκανα.. Κ δεν ξανά βάζω voip!! Ευχαριστώ πολύ κ για τις απαντήσεις κ τη βοήθεια!
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν τα είχε συνδέσει καθόλου στο κουτί μου έξω από το σπίτι κ δεν είχα καθόλου ιντερνετ κ τηλέφωνο! Δείχνει να έχει στρώσει.. 2.5 μέρες κ δεν έχει κάνει κανένα disconnect. Απλά βλέπω το snr παίζει από 8-10. Δεν μένει σταθερό. Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο κ την έκανα.. Κ δεν ξανά βάζω voip!! Ευχαριστώ πολύ κ για τις απαντήσεις κ τη βοήθεια! ισως ο οτε να αλλαξε απερχομενο και να μην μπηκε στον κοπο να ενωσει το νεο ζευγαρι και να το αφησε ετσι για να το ενωσει ο παροχος.κατα τα αλλα ενταξει εισαι και λιγο μακρια οποτε μην σε αγχωνει το 8-10 που λες.εφοσον δεν εχει κανει disconnect καλα εισαι.ελπιζω καποια στγμη να αλλαξουν τα καφαο να βαλεις κανα vdsl απο Kv και να εισαι μια χαρα.
Chris_saxo vts Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ισως ο οτε να αλλαξε απερχομενο και να μην μπηκε στον κοπο να ενωσει το νεο ζευγαρι και να το αφησε ετσι για να το ενωσει ο παροχος.κατα τα αλλα ενταξει εισαι και λιγο μακρια οποτε μην σε αγχωνει το 8-10 που λες.εφοσον δεν εχει κανει disconnect καλα εισαι.ελπιζω καποια στγμη να αλλαξουν τα καφαο να βαλεις κανα vdsl απο Kv και να εισαι μια χαρα. Ακριβώς έτσι είναι. Το κέντρο μου είναι μακρία.. 2,7 χλμ. Αμα δει το καφάο πως είναι... άστα να πάνε. Αρχαιολογία σκέτη!
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ακριβώς έτσι είναι. Το κέντρο μου είναι μακρία.. 2,7 χλμ. Αμα δει το καφάο πως είναι... άστα να πάνε. Αρχαιολογία σκέτη! ναι 35 attenuation ειναι καπου εκει σε αποσταση.υπομονη .δεν εισαι ο μονος που πεφτει σε καφαο που ειναι οτι να νε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα