Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κακό είναι πως είναι voip το τηλέφωνο. Αν αλλάξω πάροχο θα ζητήσω καινούργια γραμμή. Ακόμα στη παρακολούθηση μ' έχουν. Περιμένω να δούμε τι θα γίνει. μ' έχουν αλλάξει πόσα προφίλ, ένας τεχνικός να έρθει να κάνει μετρήσεις δεν γίνεται. Περιμένω να δω τι θα με πουν από βδομάδα.

ναι το ευκολο ειναι να σε αλλαξουν Profile γιατι δεν χρειαζεται να ερθει καποιος τεχνικος απο εκει.αλλα δεν ειναι παντα λυση αυτο γιατι μπορει να ειναι οτιδηποτε και να χρειαστει μετρησεις.εκτος αν το δωσουν βλαβη στον οτε για να τσεκαρει χαλκο αφου δουν οτι δεν φτιαχνει η κατασταση.επισης ισως να εχουν και ορια με tdm telephony αλλα να μην θελουν να μπλεξουν με αλλαγη οριου.απλα αν ζητησεις νεα γραμμη θα περιμενεις παραπανω μερες για την ενεργοποιηση και επισης ποτε δεν ξερεις αν η καινουρια γραμμη θα ειναι καλυτερη ή οχι.συν οτι εχεις μεγαλυτερο τελος ενεργοποιησης.σχεδον διπλα λεφτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι το ευκολο ειναι να σε αλλαξουν Profile γιατι δεν χρειαζεται να ερθει καποιος τεχνικος απο εκει.αλλα δεν ειναι παντα λυση αυτο γιατι μπορει να ειναι οτιδηποτε και να χρειαστει μετρησεις.εκτος αν το δωσουν βλαβη στον οτε για να τσεκαρει χαλκο αφου δουν οτι δεν φτιαχνει η κατασταση.επισης ισως να εχουν και ορια με tdm telephony αλλα να μην θελουν να μπλεξουν με αλλαγη οριου.απλα αν ζητησεις νεα γραμμη θα περιμενεις παραπανω μερες για την ενεργοποιηση και επισης ποτε δεν ξερεις αν η καινουρια γραμμη θα ειναι καλυτερη ή οχι.συν οτι εχεις μεγαλυτερο τελος ενεργοποιησης.σχεδον διπλα λεφτα.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Λογικά μέσα στη βδομάδα θα βγάλω άκρη.Το έδωσαν σαν βλάβη στον ΟΤΕ.

Επεξ/σία από Chris_saxo vts
Δημοσ.

λογικα αν ο οτε δεν το φτιαξει μετα ισως παει συνδυαστικο αν το προβλημα επιμενει.απλα ελπιζω να βγαζει τιποτα errors η γραμμη και να τα δει ο οτι διοτι αν ερθει και εκεινη την στιγμη δεν κανει αποσυνδεση τοτε δεν θα αλλαξει κατι.και τα χαρακτηριστικα της γραμμης δηλαδη το attenuation με την ταχυτητα που εχεις οπως και με το Margin που εχεις δειχνουν θεωρητικα μια φυσιολογικη γραμμη.

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου, τι να πω. Εχθές μου έκανε 4 disconnect. Τι άλλο να φταίει δεν μπορώ να σκεφτώ. Κ τώρα όσο πάει πέφτει κ η ταχύτητα που συγχρονίζει το ρουτερ. Μακάρι να βγάλω άκρη γτ με κόβει κ το τηλέφωνο όταν μιλάω κ είναι σπαστικό.

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου, τι να πω. Εχθές μου έκανε 4 disconnect. Τι άλλο να φταίει δεν μπορώ να σκεφτώ. Κ τώρα όσο πάει πέφτει κ η ταχύτητα που συγχρονίζει το ρουτερ. Μακάρι να βγάλω άκρη γτ με κόβει κ το τηλέφωνο όταν μιλάω κ είναι σπαστικό.

αυτο ειναι το κακο τoυ voiP και ενας λογος να αλλαξεις εταιρεια αφου δεν σε γυρνανε σε tdm αυτοι.εκτος αν τωρα φτιαχτει η γραμμη οποτε μετα παιζει και τo voip καλα.απλα απο την αλλη ουτε ρουτερ δεν μπορεις να αλλαξεις γιατι χανεις το voip.Πρεπει να εισαι με οτι σου δινουν αυτοι που εγω το θεωρω βλακεια.τι εγινε με την βλαβη τελικα?

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. Το πρόβλημα ακόμα καλά κρατεί. Με είπαν ότι υπάρχει θέμα με τον οτε, ήρθαν εχθές κ άλλαξαν ένα καλώδιο κ σήμερα συγχρονίζει με το ζόρι στα 4. Ήρθε τεχνικός από την hol, έκανε μετρήσεις κ με είπε κάτι δεν έκανε καλά ο οτε κ θα τους το ξανά δηλώσει βλάβη. Τους ξανα είπα να με βγάλουν το voip γτ εκτός ότι μ'εχει σπάσει τα νεύρα, αυτές τις μέρες έχω τρεχάματα κ με νοσοκομεία κ εκεί που μιλάει η γιαγιά μου κόβετε το τηλέφωνο. Τώρα πότε θα ξανα έρθει ο οτε να το δει..  Είδομεν.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. Το πρόβλημα ακόμα καλά κρατεί. Με είπαν ότι υπάρχει θέμα με τον οτε, ήρθαν εχθές κ άλλαξαν ένα καλώδιο κ σήμερα συγχρονίζει με το ζόρι στα 4. Ήρθε τεχνικός από την hol, έκανε μετρήσεις κ με είπε κάτι δεν έκανε καλά ο οτε κ θα τους το ξανά δηλώσει βλάβη. Τους ξανα είπα να με βγάλουν το voip γτ εκτός ότι μ'εχει σπάσει τα νεύρα, αυτές τις μέρες έχω τρεχάματα κ με νοσοκομεία κ εκεί που μιλάει η γιαγιά μου κόβετε το τηλέφωνο. Τώρα πότε θα ξανα έρθει ο οτε να το δει..  Είδομεν.

να στο βγαλουν δυσκολο το κοβω. ο οτε λεει 48 ωρες για επιλυση βλαβη(ειτε λυθει ειτε οχι γιατι μπορει να μην εκαναν και τιποτα).

αν δεν φτιαχτει ο παροχος εχει δικαιωμα να ζητησει συνδυαστικο δηλαδη παροχος και οτε παρεα στο ραντεβου.τωρα ναι τι εκανε ο οτε ...ειναι αλλη ιστορια.μπορει απλα να αλλαξε ενα απερχομενο και τιποτε αλλο και να μην τσεκαρε καν αν η γραμμη ειναι σταθερη σαν adsl.απλα να μετρησε τα χαρακτηριστικα του χαλκου να τα βρηκε ενταξει και να εφυγε.γνωστα θεματα.

Δημοσ.

να στο βγαλουν δυσκολο το κοβω. ο οτε λεει 48 ωρες για επιλυση βλαβη(ειτε λυθει ειτε οχι γιατι μπορει να μην εκαναν και τιποτα).

αν δεν φτιαχτει ο παροχος εχει δικαιωμα να ζητησει συνδυαστικο δηλαδη παροχος και οτε παρεα στο ραντεβου.τωρα ναι τι εκανε ο οτε ...ειναι αλλη ιστορια.μπορει απλα να αλλαξε ενα απερχομενο και τιποτε αλλο και να μην τσεκαρε καν αν η γραμμη ειναι σταθερη σαν adsl.απλα να μετρησε τα χαρακτηριστικα του χαλκου να τα βρηκε ενταξει και να εφυγε.γνωστα θεματα.

Ακριβώς όπως τα λες είναι φίλε μου.. Το voip που τους ξανα πήρα εχθές το βράδυ δεν μου το βγάζουν.. Για τον οτε έτσι με είπαν κ αυτοί. Έχει 48 ώρες για να δει πάλι τη βλάβη.Από την hol με είπαν ότι κάποιο θέμα υπήρχε μ' ένα καλώδιο 7 μέτρα από εμένα. Τώρα τι άλλαξε ο οτε κ τι έκανε δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί κ έτσι όπως πάει του χρόνου θα λυθεί!

Δημοσ.

χαχαχα καλά, άστα να πάνε είναι η κατάσταση. του χρόνου θα γίνει η βλάβη έτσι όπως παίζουν το μπαλάκι.. Αλλαγή εταιρίας θα γίνει με χίλια.. :P

Δημοσ.

δυστυχως αυτο με το μπαλακι υπαρχει συνεχεια.αναγκαιο κακο.ειδικα οταν το προβλημα δεν ειμαι εμφανες και δεν γινεται συνεχεια.παει ο οτε εκει δοκιμαζει 5-10 λεπτα και σου λεει ολα ειναι οκ.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα πρόβλημα εδώ κ κάτι μήνες. Μου κάνει 3-5. 3-6 disconnect ημερήσιος το ρούτερ μου (netfaster iad 2). Είχα δηλώσει βλάβη την προηγούμενη βδομάδα στην hol κ προχθές ήρθε ο τεχνικός να το δει. Δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα, με είπε μόνο να έχω το ρούτρ απευθείας στη πρίζα τηλεφώνου κ όχι με τραβηγμένο καλώδιο όπως το είχα κ με είπε ότι θα μου στείλουν κ καινούργιο ρούτερ γιατί το εχω καιρό. Σήμερα παρέλαβα το νέο ρουτερ, το σύνδεσα όπως με είπε απευθείας στη πρίζα κ τράβηξα καλώδιο utp στον υπολογιστή. Το πρόβλημα μου όμως ακόμα παραμένει το ίδιο. Τους ξαναπήρα τηλέφωνο κ με είπα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή μου κ ότι κάτι φταίει από εμένα. Η σύνδεση μου είναι εως 24mbps κ είναι κ voip! Επίσης με είπαν ότι με εβαλαν σ'ένα προφίλ για μεγάλη απόσταση. Πάω να τρελαθώ!

Αν βοηθάνε κ αυτά.

image.jpg

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και μηνες με το ιδιο router μου εστειλαν αλλο. αλλα δεν αλλαξε κατι εχει ερθει 4 φορες ο τεχνικος

Δημοσ.

εκαναν ετοιμα στον οτε κατι να αλλαξει στο καφαο και δεν εκανα τιποτα και τωρα μ ειπαν τηα κανουν αιτησει για επιβλεψη θα ερθει την τριτη παλι ο τεχνικος

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...