Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό εδώ πως σας φαίνεται?

Σαν mockup πάρα πολύ καλό. Αν ποτέ υλοποιηθεί, να υπολογίζεις σε μερικές χιλιάδες ευρώ... :)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν mockup πάρα πολύ καλό. Αν ποτέ υλοποιηθεί, να υπολογίζεις σε μερικές χιλιάδες ευρώ... :)

από 1199 μέχρι 2150 δολάρια,για προπαραγγελία ξεκινούν από 499 

Δημοσ.

Οσοι αναφερεστε στα αυτοματα ρολογια που κρατανε για παντα, μαλλον δεν ειχατε ποτε και παραλειπεται κατι σημαντικο. Αμα δεν φορας το αυτοματο ρολοι σταματαει μετα απο 1-2 μερες οποτε πρεπει να ξαναρυθμισεις την ωρα. Οχι τπτ συγκλονιστικο, αλλα οχι και τοσο πρακτικο.

Από την άλλη βέβαια υπαρχουν από το 1998 και τα Seiko Kinetic Auto Relay που μεχρι και 4 χρονια μετά αν τα κουνήσεις η ωρα επιστρεφει στην τρέχουσα. Φανταζομαι θα το κάνουν και άλλα.

Δημοσ.

Από την άλλη βέβαια υπαρχουν από το 1998 και τα Seiko Kinetic Auto Relay που μεχρι και 4 χρονια μετά αν τα κουνήσεις η ωρα επιστρεφει στην τρέχουσα. Φανταζομαι θα το κάνουν και άλλα.

Όλα τα radio-controlled κάνουν το ίδιο (θεωρώντας ότι μιλάνε με τον EU δορυφόρο)

• Super Moderators
Δημοσ.

από 1199 μέχρι 2150 δολάρια,για προπαραγγελία ξεκινούν από 499 

Και μια "μικρή" λεπτομέρεια από το site τους:

"Please note, the photos and video are intended for visualization purposes only. Actual production model may vary in size and design details. The transparent display is 40% to 60% transparent depending on the type of display you choose (TOLED Dot Matrix vs. TOLED ICON). In contrast, the video shows a 100% transparent state during off mode. This was done to show the design of the watch. Actual photos are available below at “Prototype to Production” section of the website. Thank you for your understanding in this matter."

:P

Δημοσ.

Smartwatch. Επιτελους και μια καλη ειδηση. Τωρα επιτελους δεν θα χρειαζεται να βγαζω το κινητο απο την τσεπη μου αλλα θα βλεπω οτι θελω στο ρολοι. Ξερετε ποσο χρονο θα κερζιζω ετσι? Ασε που η οθονη του κινητου επειδη ειναι μεγαλη και φωτεινη σε πειραζει στα ματια ενω με το ρολοι και εναν μεγενθυτικο φακο ειναι πιο ξεκουραστα.

• Like 1
Δημοσ.

Smartwatch. Επιτελους και μια καλη ειδηση. Τωρα επιτελους δεν θα χρειαζεται να βγαζω το κινητο απο την τσεπη μου αλλα θα βλεπω οτι θελω στο ρολοι. Ξερετε ποσο χρονο θα κερζιζω ετσι? Ασε που η οθονη του κινητου επειδη ειναι μεγαλη και φωτεινη σε πειραζει στα ματια ενω με το ρολοι και εναν μεγενθυτικο φακο ειναι πιο ξεκουραστα.

μην ανχωνεσε, θα σου βγαλουν και 5,5"

• Like 1
Δημοσ.

... Που θα ξεκινά από τον καρπό και θα τελειώνει στον αγκώνα! Έγραψες πραγματικά! 

Δημοσ.

η samsung σιγουρα,

και με τετραπυρινο επεξεργαστη και 6Gb ram

και δερματινο λουρακι για να βλεπεις την ωρα με ανεση

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχει αυτονομία τουλαχιστον ενα χρονο δεν μου κανει. Αλλά τι λέω σε ενα χρονο δεν θα παιρνει ουτε update, θα λαγγαρει, θα το βρίσκω σβηστο θα χάνει την ωρα, θα πρεπει να περάσω custom ROM για να βγαλω το bloatware και τα κλειδωματα ! Στο κόντρα φως του ήλιου θα βλέπω την ωρα, θα μπορω να κάνω βουτιες στη θάλασσα; Πάντως ενα Casio που πήρα το 1992 παιζει ακόμα και δεν χάνει την ωρα και το φωτακι του το παταω και μέσα στη θάλασσα και ανάβει.

Πάντως έχω σταματησειβνα το φοραω ,οπου και να κοιτάξω : οθόνη PC , λάπτοπ, αμάξι , TV, video,(ναι έχω ακόμα) φούρνο μικροκυμάτων, κουζίνα, κινητό ΟΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΟΥ ?

• Like 1
Δημοσ.

ΑΣΕ που θα βγει το καινούργιο ...(δυο ναυαρχίδες το χρονο χα χα).....

Αν δεν έχει αυτονομία τουλαχιστον ενα χρονο δεν μου κανει. Αλλά τι λέω σε ενα χρονο δεν θα παιρνει ουτε update, θα λαγγαρει, θα το βρίσκω σβηστο θα χάνει την ωρα, θα πρεπει να περάσω custom ROM για να βγαλω το bloatware και τα κλειδωματα ! Στο κόντρα φως του ήλιου θα βλέπω την ωρα, θα μπορω να κάνω βουτιες στη θάλασσα; Πάντως ενα Casio που πήρα το 1992 παιζει ακόμα και δεν χάνει την ωρα και το φωτακι του το παταω και μέσα στη θάλασσα και ανάβει.

Πάντως έχω σταματησειβνα το φοραω ,οπου και να κοιτάξω : οθόνη PC , λάπτοπ, αμάξι , TV, video,(ναι έχω ακόμα) φούρνο μικροκυμάτων, κουζίνα, κινητό ΟΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΟΥ ?

Ναι, αλλά θα μπορεί ακόμα να στέλνει τα προσωπικά σου δεδομένα στην Google, Microsoft, Apple...  Σκέψου το καλύτερα φίλε μου : ο καπιταλισμός σε χρειάζεται. Πώς θα ξέρουν το κατά πόσο "καιγεσαι" να αγοράσεις ένα προϊόν έτσι ώστε να μπορούν να σου το πουλήσουν πανακριβα από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του αν δεν έχεις το "έξυπνο" ρολόι που θα στέλνει δεδομένα, όπως πχ ότι μπαίνεις 10 φορες την ημέρα στο site της Χ εταιρείας και κοιτάς το release date του Y προϊόντος που θέλεις να αγοράσεις; Πώς θα μπορούν να δημιουργήσουν και άλλα τέτοια "χρήσιμα" προϊόντα για να καλύψουν τις τεχνήτες ανάγκες σου; Πώς θα σε πείσουν να αγοράσεις το επόμενο μοντέλο με το αναβαθμισμένο software "ρουφιάνος v1.1.0.0024", καλά κρυμένο σε ένα λειτουργικό με σούπερ εφέ, που ταυτόχρονα θα ψήνει και καφέ;..

Ααα! Δεν πάμε έτσι μπροστά! Ή θα υποκύψεις ή θα σε χαρακτηρίσουν παλαιομοδίτη και αντικοινωνικό. Στο κάτω κάτω της γραφής οι φυσικοί πόροι του πλανήτη μας είναι ανεξάντλητοι και αφού έχουμε καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες των ανθρώπων* μπορούμε να φτιάξουμε και "χαζοπροϊόντα" για να κάνουμε την πλάκα μας και να σπαταλήσουμε το τεράστιο περίσσευμα των χρημάτων μας. :-D :-D

* εξαιρούνται σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της Αφρικής, το 90% των ανθρώπων της Ασίας και όλοι οι άποροι Ευρώπης και Αμερικής... Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεως σου λέω ότι κάνω "χούμορ". Συμφωνω σχεδόν απόλυτα με την άποψή σου.

Δημοσ.

Εγώ λέω καλύτερα να γυρίσουμε στις σπηλιές...ή ακόμα καλύτερα στα δέντρα...ούτε τη φωτιά έχουμε ανάγκη, ούτε τη ρόδα έπρεπε να ανακαλύψουμε, ούτε φυσικά τα πέρα ως πέρα άχρηστα εργαλεία....για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω καν γιατί αφήσαμε τη Λίθινη εποχή για τις βλακείες του μπρούτζου και του σιδήρου...

Για να μην πω και το προφανές ότι ούτε καν αντικριστούς αντίχειρες δεν χρειαζόμαστε να έχουμε, μια χαρά μπορούμε να πιάνουμε τις μπανάνες και χωρίς αυτούς.... :D

Και εγώ χιούμορ κάνω....όπως έχουμε δει άλλωστε στο παρελθόν

"There is no reason why would anyone need a computer at home"

"We will never need a 32bit operating system"

"A rocket will never be able to leave Earth's atmosphere"

"Heavier-than-air flying machines are impossible"

"Rail travel at high speeds is impossible, because passengers will be unable to breath"

Να συνεχίσω ή να το αφήσουμε εδώ....?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...