sakisosf Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Παιδιά έχω ένα σύστημα με έναν Celeron G1630,4GB RAM,1TB Black και θέλω να ξέρω αν μπορεί να σηκώσει CS6 που λέει ότι παίζει με έναν C2D και 4GB αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι οριακά.Βίντεο μόνο 720p θα κάνω επεξεργασία!
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δεν υπάρχει περιορισμός στο που(τι cpu) θα τρέχει,άλλωστε οι core2duo του κάποτε είναι ποιο αδύναμοι από τον celleron που έχεις. Το θέμα είναι κατά πόσο θα σου βγάζει την ψυχή για να κάνει το render/αποθήκευση πως το λέει τέλος πάντων την μετατροπή που σε celleron όσο νάνε θα αργεί πάρα πολύ. Όπως και τα 4gb θα σε περιορίζουν στο πόσο μεγάλο αρχείο βίντεο θα μπορείς να φορτώνεις πριν αρχίζει να σέρνεται αφού θα διαβάζει από τον δίσκο/swap. Αν το θες απλά ερασιτεχνικά για την φάση σου θα είναι μια χαρά. 2
CheOnWeb Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Παιδιά έχω ένα σύστημα με έναν Celeron G1630,4GB RAM,1TB Black και θέλω να ξέρω αν μπορεί να σηκώσει CS6 που λέει ότι παίζει με έναν C2D και 4GB αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι οριακά.Βίντεο μόνο 720p θα κάνω επεξεργασία! Το 720p δεν λέει κάτι. Σε τι bitrate θα δουλεύεις;
sakisosf Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το 720p δεν λέει κάτι. Σε τι bitrate θα δουλεύεις; Αν και δεν ξέρω ακριβώς νομίζω χαμηλό πρέπει να είναι γιατί θα δουλεύω με βιντεάκια τραβηγμένα με το κινητό μου...(5mp,xperia go)
micos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το cs6 αν δεν κλάνω λάθος θέλεις 64bit επεξεργαστή και λειτουργικό. Γιατί δεν πας σε λίγο παλαιότερη έκδοση π.χ. cs3; Εξ' άλλου, ξέρεις ποια είναι η δουλειά του ae; Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μπλέξεις με αυτό; Αν θέλεις ένα μοντάζ με αλλαγές και εφέ τότε μάλλον θέλεις κάτι σε premiere, sony vegas, cyperlink power director κτλ. Το ae είναι post production effector και η χρησιμότητα του είναι μετά το μοντάζ των βίντεο και για προσθήκη ειδικών εφέ και σύνδεση με 3d γραφικά κτλ και η εκμάθηση του είναι υπερβολικά δύσκολη.
sakisosf Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το cs6 αν δεν κλάνω λάθος θέλεις 64bit επεξεργαστή και λειτουργικό. Γιατί δεν πας σε λίγο παλαιότερη έκδοση π.χ. cs3; Εξ' άλλου, ξέρεις ποια είναι η δουλειά του ae; Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μπλέξεις με αυτό; Αν θέλεις ένα μοντάζ με αλλαγές και εφέ τότε μάλλον θέλεις κάτι σε premiere, sony vegas, cyperlink power director κτλ. Το ae είναι post production effector και η χρησιμότητα του είναι μετά το μοντάζ των βίντεο και για προσθήκη ειδικών εφέ και σύνδεση με 3d γραφικά κτλ και η εκμάθηση του είναι υπερβολικά δύσκολη. To ξέρω το after effects Σε ένα παλαιότερο σύστημα δούλευα με έναν C2D στα 2.5Ghz και με το CS4 έκανα μια χαρά την δουλειά μου!Οπότε τώρα αφού έχω καλύτερο σύστημα πλέον θα μπορώ να δουλέψω με το CS5 τελικά γιατί το CS6 θέλει μπόλικη RAM που δεν έχω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα