pete35 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Kαλησπέρα, Έχω ήδη εδώ και ένα χρόνο στο pc μου μία RAM DDR3 4GB 1600,και αποφάσισα να το αναβαθμίσω βάζοντας άλλη μία ίδια(Kingston KHX1600C9D3B1/4G).Βάζοντας και την δεύτερη το pc δεν έκανε boot,την δοκίμασα και μόνη της αλλά κανένα αποτέλεσμα,με την παλιά λειτουργεί μια χαρά.Την έστειλα πίσω,την τσέκαραν και μου είπαν πως είναι μια χαρά.Έκανα update τα BIOS,reset τα default settings,δοκίμασα άλλα voltage, αλλά τίποτε.To motherboard(GIGABYTE G41MT-S2PT) τα υποστηρίζει αλλά δεν μπορώ να βρω τι μπορεί να φταίει.
DeiX Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με αλλη μητρικη φυσικα. Εδω και το post http://www.insomnia.gr/topic/528141-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-ram/ Οπως θα διαβασεις λυθηκαν ολα με ενα bios update. Θα σου ελεγα να το δοκιμασεις πριν κανεις οτιδηποτε αλλο.
pete35 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε μου,αλλά όπως γράφω και πάνω έκανα BIOS update,και τίποτα.
DeiX Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Oops sorry το διαβασα βιαστικα προφανως....Δοκιμασε να κανεις load optimal settings απο το bios setup. Οχι default αλλα optimal. Επισης εισαι 100% σιγουρος οτι επιασε το update? Ενας φιλος προσφατα ειχε λυωσει να κανει updates στο bios της μητρικης, και ενω ολα εγιναν σωστα το version του bios εμενε παντα στη παλια εκδοση...Αν τα εχεις κανει ολα αυτα δεν ξερω πως αλλιως να σε βοηθησω....
blitzNikos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Γενικά όλες οι μητρικές με g41 τσιπάκι είναι "σκανδαλιάρες" με τις μνήμες και θέλουν αρκετό ψάξιμο και κάμποση τύχη ... Αν ψάξεις λίγο θα βρεις αρκετά θέματα για τις συγκεκριμένες μητρικές, όπου αναφέρονται προβλήματα συμβατότητας μνημών ... Γενικά θα έλεγα ότι, καλό είναι, να αποφεύγεις μνήμες με default voltage τα 1,65volt.
pete35 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Από ότι είδα στο site της Gigabyte,στην λίστα με τις συμβατές μνήμες οι δικές μου δεν είναι,όμως ο υπολογιστής λειτουργεί μια χαρά με την μία(την παλιά),η δεύτερη(καινούρια) είναι το πρόβλημα.
Angelo24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Από ότι είδα στο site της Gigabyte,στην λίστα με τις συμβατές μνήμες οι δικές μου δεν είναι,όμως ο υπολογιστής λειτουργεί μια χαρά με την μία(την παλιά),η δεύτερη(καινούρια) είναι το πρόβλημα. Δοκίμασες την καινούργια στο ίδιο σλοτ που είχες την παλιά? Ρωτάω μήπως και φταίει το δεύτερο σλοτ της μητρικής, παίξε λίγο με τα σλοτς, κάνε και ένα καθάρισμα μήπως έχει μπει σκόνη. 1
pete35 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Nαι δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αλλά τίποτα...
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πολύ περίεργο αφου πρόκειται και για την ίδια ram , κανε και μια δοκιμή αν μπορεις με αλλες ram .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα