fsbmaniac Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Λόγο κάποιας προσωρινής πείρας από κινητό με 2 ακτινοβολία για 2 μήνες εμένα η σειρά πάει: Ακτινοβολία,μπαταρία,λειτουργίκο,ανάλυση,επεξεργαστής Και 2 ακτινοβολια να εχει την εχει οταν το σημα ειναι στο ελαχιστοτατο... Επισης απο ερευνα που εχει σε πανεπιστημιο της αυστραλιας και ειχα εκει συναδελφο πλεον που εκανε διδακτορικο ειναι αδυνατο να καταλαβεις τις διαφορες με τις αισθησεις σου. Υπαρχει το placebo. Ελεγαν σε χρηστες οτι το κινητο ηταν στα ορια του sar και εκαναν παραπονα για πονοκεφαλους ενω το κινητο ειχε sar <0.5. Δεν θα σου αλλαξω εγω τα πιστευω αλλα μην γινεστε κοματι μιας τεραστιας παραπληροφορησης. Οσο για τις μπαταριες κτλ... Το προβλημα ειναι τα λειτουργικα που εχουν απαιτησεις για τρελη επεξεργαστικη ισχυ και μεγαλη μνημη, εκτος απο το wp os και σιγουρα η οθονη.Το iphone δεν βγαζει καν ενα απαιτητικο 10ωρο απο την αλλη ... μεγαλο ατοπημα της apple οι μικρες επιδοσεις σε θεμετα αυτονομιας.
Retromaniac Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Από την παραπάνω έρευνα προκύπτει ξεκάθαρα ότι το iphone το παίρνουν για το brand (λες και δεν το ξέραμε θα μου πείτε) και το ease of use, ενω επίσης φαίνεται ξεκάθαρα και η δυναμική των windows phone ως πολύ ισορροπημένο περιβάλλον. 1
Dr.Richard Axel Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Μαλιστα ενα 40% σου λέει οτι διάλεξε windows phone βάσει λειτουργικού, δηλαδή καταλαβαίνω τi παίρνω κύριοι και δεν πάω σαν πρόβατο στην σφαγή επειδή είναι μάρκα τάδε Επεξ/σία 22 Μαΐου 2014 από Dr.Richard Axel 2
kostasff Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μου έκανε εντύπωση ότι στην επιλογή κάμερας υπερέχει το android. Δηλαδή αν υπήρχε Lumia 1020 με android τότε τι θα επιλέγανε?????
george_gr1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Και 2 ακτινοβολια να εχει την εχει οταν το σημα ειναι στο ελαχιστοτατο... Επισης απο ερευνα που εχει σε πανεπιστημιο της αυστραλιας και ειχα εκει συναδελφο πλεον που εκανε διδακτορικο ειναι αδυνατο να καταλαβεις τις διαφορες με τις αισθησεις σου. Υπαρχει το placebo. Ελεγαν σε χρηστες οτι το κινητο ηταν στα ορια του sar και εκαναν παραπονα για πονοκεφαλους ενω το κινητο ειχε sar <0.5. Δεν θα σου αλλαξω εγω τα πιστευω αλλα μην γινεστε κοματι μιας τεραστιας παραπληροφορησης. Οσο για τις μπαταριες κτλ... Το προβλημα ειναι τα λειτουργικα που εχουν απαιτησεις για τρελη επεξεργαστικη ισχυ και μεγαλη μνημη, εκτος απο το wp os και σιγουρα η οθονη.Το iphone δεν βγαζει καν ενα απαιτητικο 10ωρο απο την αλλη ... μεγαλο ατοπημα της apple οι μικρες επιδοσεις σε θεμετα αυτονομιας.μην εισαι τοσο σιγουρος διοτι στην πετιπτωση την δικη μου πρωτα αγορασα το κινητο, στην συνεχεια ειχα κατι πονοκεφαλους, βαβουρα κτλ οταν μιλουσα για 3-4 λεπτα και στο τεεελος αρχισα να την ψιλιαζομαι, τσεκαρα και ειδα οτι ειχε αρκετα υψηλο sar. Εφυγε σουμπητο και τοτε επελεξα κινητο με μοναδικο κριτιριο το sar και τα συμπτωματα σταματησαν. Καλο το placebo αλλα μην το κανουμε και καραμελα, στο τελος θα ακουσω οτι διψαω επειδη μου εχουν πει οτι αν δεν πιω νερο θα πεθανω. 1
Stavros_G Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Νομίζω ότι η έρευνα είναι ελλιπής, δεν αναφέρει πουθενά τον παράγοντα κόστος. Μου κάνει επείσις εντύπωση που κανένας σας, μέχρι τώρα, δεν γκρίνιαξε για την τιμή, όλοι επιλέγετε smartphone με γνώμονα τα χαρακτηριστικά και το λειτουργικό. 1
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Το μονο που μπορω να "κατηγορησω" ειναι αυτο το 32% που αγοραζουν iOS και κοιτανε, και καλα, τη μαρκα!!! Α, και δεν εχει κατηγορια gaming/time wasting κατι τετοιο..Κατα τ'αλλα: battery life - ολα κρατανε μια μερα τουλαχιστον ease of use - θεμα συνηθειαςOS - θεμα συνηθειας και αυτο (ολα τα σημαντικα app υπαρχουν και στα 3 OS)touch screen - εννοειται προφανωςscreen size - εξαρταται απο τα γουστα του καθενος, >4.5 πιστευω ειναι καλαnetwork type - ενταξει, ενα 4G το θελουμεbrand - εδω πιστευω πως το "εξυπηρετηση πελατων" ειναι πιο σημαντικοweight/size - αφου ολα εχουν παει στο #38, στο +2/3 ή +1/4 θα κολλησουμε?camera - οποιος θελει καμερα ας παρει μια compact των 100€browsing speed - υποθετω, εδω βαζουν την ταχυτητα του επεξεργαστη, τα γραφικα κλπ...ΩΠΑ..δεν εχει "τιμη"!! Τελικα μισες δουλειες εκαναν
pournaras Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Νομίζω ότι η έρευνα είναι ελλιπής, δεν αναφέρει πουθενά τον παράγοντα κόστος. Μου κάνει επείσις εντύπωση που κανένας σας, μέχρι τώρα, δεν γκρίνιαξε για την τιμή, όλοι επιλέγετε smartphone με γνώμονα τα χαρακτηριστικά και το λειτουργικό. Επειδη παιρνουμε κινεζικα που ειναι παμφθηνα
Snolly Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 OS - θεμα συνηθειας και αυτο (ολα τα σημαντικα app υπαρχουν και στα 3 OS) εμ, ουτε καν. τα παλια adventure games που γινανε reboot special editions (Monkey Island, Broken Sword, Runaway, κλπ) μονο iOS. Οι λαμπες που πηρα οι LifX μονο iOS & Android σε beta ακομα, χαρτες αιγαιου για ιστιοπλοΐα μονο iOS, Battle.net authenticator μονο iOS & Android, Blizzard's Hearthstone μονο iOS, Plex Client για tablet/phone μονο iOS για Android/Windows εχει μονο για phone. Και ποσες ακομα tablet optimised εφαρμογες που στο Android ειναι μεγεθυνμενες εκδοσεις του phone app και στα windows δεν υπαρχουν.
slevinkelevra Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Τελευταια σε ease of use τα android? Γιατι ρε παιδια? Πιο κατω κ απο microsoft? Νταξει εχει κανει αλματα η microsoft απο τοτε που ενημερωνε μονο το excel, αλλα και παλι. android τελευταια?
Galaxia Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Για μένα η μπαταρία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Δεν είμαι ιδιαίτερα οργανωμένη να έχω παντού μαζί μου το φορτιστη ούτε δεύτερη μπαταρία έχω/κουβαλάω, οπότε θέλω ένα κινητό που να στέκεται πλάι μου ανοιχτό!
Black Demis Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 αν εξαιρέσουμε την camera και εγώ κοιτάω 1. μπαταρια 2. μέγεθος (μεχρι 5)3. καλη ROM (όχι σαν κατι bloated της samsung/sony)4. τημη και μετά ολα τα κλασσικά που κοιτάμε αλλα πρώτα αυτά τα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα