.::NikoS::. Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Plpapadopoulos ενταξει υπερβαλεις λιγο Εδω και με win 7 την πρωτη βδομαδα καλα παει. Παντως το s10-2 εχει 2 υποδοχες για καρτες. Η μια ειναι κενη για αυτο και σκεφτηκα να μπει εκει ssd. Ετσι και ο hdd μενει και το wlan. Ειδα και το Zorin OS και μου αρεσε. Και το mint cinnamon δε λεω ομορφο ηταν. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Κάτι offtopic επειδή με απασχολεί και για το desktop μου που σκέφτομαι να βάλω λινουξ. Το θέμα συμβατότητας καρτών τηλεόρασης αφορά την κάθε διανομή ή γενικότερα είναι το ίδιο σε ολες τις διανομές; Και υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δουλευει σαν το media center? (να κρατάει timeshift μόνο του πάντα όταν αρχίζεις να βλέπεις ένα κανάλι; )
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Κάτι offtopic επειδή με απασχολεί και για το desktop μου που σκέφτομαι να βάλω λινουξ. Το θέμα συμβατότητας καρτών τηλεόρασης αφορά την κάθε διανομή ή γενικότερα είναι το ίδιο σε ολες τις διανομές; Και υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δουλευει σαν το media center? (να κρατάει timeshift μόνο του πάντα όταν αρχίζεις να βλέπεις ένα κανάλι; ) XBMC
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ωχ σε windows που το είχα δει δε μου είχε γεμίσει το μάτι Θα το ξανακοιτάξω, ευχαριστώ
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι είναι offtopic αλλά δοκιμάζω απο χτες μερικές διανομές και βλέπω πως σε κάποιες είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να συνδεθείς σε wifi. Δηλαδή και στην Mint βλέπω πως μόνο χειροκίνητα περνιέται το ασύρματο δίκτυο και δε μπορείς απλά να κάνεις αναζήτηση για όποιο ασύρματο βρίσκεται σε εμβέλεια. Αυτό διορθώνεται; Μπαίνει ας πούμε άλλος network manager η τέλος πάντων πρόγραμμα που να κανονίζει αυτό το περίεργο πράμα; **** Αντιθέτως σε Lubuntu και Manjaro είναι πολύ απλό! ***edit: μαλλον δεν είναι αυτό που νόμιζα. Ότι δηλαδή θέλει χειροκίνητη προσθήκη του δικτύου που θες. Από ότι καταλαβαινω τώρα, δε δείχνει καν τα wireless (μου δείχνει μόνο Wired). Έψαξα στο ιντερνετ και βλέπω ότι παίζει τέτοιο θέμα κάτι με τους drivers, που διορθώνεται βέβαια. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2014 από .::NikoS::.
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Βρε παιδιά έβαλα μετά από καιρό Mint 17 Cinnamon στο netbookaki και είμαι πολύ περίεργος που βλέπετε εσείς την γρηγοράδα Εκτός του ότι αργεί να bootarei έχει και πολύ αργή απόκριση γενικώς. Δηλαδή πατάς το Menu κάνει 2-3 δευτερόλεπτα το λιγότερο για να ανοίξει. Πατάς το Χ να κλείσεις κάποιο παράθυρο και περιμένεις κι εκεί 1-2 δευτερόλεπτα. Και όταν θες να κλείσεις κάποιο πρόγραμμα; ΟΥΥΥ και 5 δευτερόλεπτα μπορεί να κάνει να κλείσει το παράθυρο. Έτυχε μάλιστα να δω 2-3 φορές να πετάξει ξόφαλτσα παραθυράκι που έλεγε ότι δεν ανταποκρίνεται αυτό που προσπαθώ να κλείσω αλλά μέχρι να προλάβεις να το δεις έκλεινε κι αυτό και το παράθυρο που είχα πατήσει πόσα δευτερόλεπτα πριν. Μπας και έχω κάνει εγώ κάτι λάθος; Έφτιαξα 2GB swap στην αρχή του δίσκου, μετά 10GB για root και μετά 70GB για /home.
plpapadopoulos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Είναι που με έλεγες υπερβολικό λίγα πόστς πιο πάνω...
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 εε εντάξει με windows όμως μετά από λίγο καιρό δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για σερφάρισμα Θα δούμε σε λίγες μέρες πως θα πάει η Μέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα