DennisKrem Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Γεια σας! Θα ήθελα να με βοηθήσετε να αγοράσω ένα desktop. Εδώ και 6 χρόνια έχω ένα laptop το οποίο δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ όσον αφορά τα παιχνίδια. Δεν λέω, ακόμα κρατάει και για καθημερινή γενική χρήση είναι μια χαρά, αλλά εγώ τώρα πια θέλω να παίξω όλα αυτά τα καινούρια παιχνίδια και όχι να βλέπω βιντεάκια στο youtube ή να παίζω browser games... Το έψαξα λίγο και είδα ότι δεν λέει καθόλου να πάρει κάποιος έτοιμο desktop επειδή βάζουν μέσα ό,τι νάνε πχ υποσυστήματα που τους έχουν περισσέψει επειδή δεν πουλήθηκαν κτλ . Οπότε θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω τα καλύτερα υποσυστήματα για να συνθέσω ένα desktop από 500-600( το παρά πολύ ) ευρώ, επειδή θέλω να αγοράσω και μία μικρή πλάσμα των 21 ιντσών για να την έχω και σαν οθόνη αλλά και σαν τηλεόραση. Τα παιχνίδια που γενικά θέλω να παίξω είναι tera, lol, diablo 3, blade and soul, αλλά και κανα cod σε μέτρια γραφικά. Επίσης, θα ήθελα να συμπεριλαμβάνεται και πληκτρολόγιο και ηχεία. Σας ευχαριστώ πολύ!
Teojesper Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 500-600 μαζί με οθόνη πληκτρολόγιο και ηχεία δηλαδή ?
DennisKrem Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Οχι, δεν το εξηγησα καλα, σορρυ. 500 -600 μαζι με το πληκτρολογιο. Ομως μην φανταστεις πως θελω κανα πληκτρολογιο 60 ευρω. Ενα φτηνο θα παρω για να διαθεσω περισσοτερα χρηματα για τα αλλα υποσυστηματα. Επισης, αν μπορεις εξηγησε μου πως να διακρινω ποιο υποσυστημα ειναι καλυτερο. Για παραδειγμα, βλεπεις εναν επεξεργαστη να λεει core και εναν celeron, οποτε καταλαβαινεις πως το core ειναι καλυτερο. Κατι τετοιο, ομως και για τα αλλα υποσυστηματα ( μνημη ραμ, καρτα γραφικων κτλ )
Duck Dodgers Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 COOLERMASTER K380 BLACK XFX PRO 550W AMD FX-6300 ASUS M5A97 R2.0 ADATA 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ COOLERMASTER HYPER TX3 EVO TRACER TRK-302 MULTIMEDIA KIT SEAGATE 1TB BARRACUDA MSI RADEON R7 260X Σύνολο 593,25 ευρό!
DennisKrem Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ΟΚ, τωρα ομως μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως να ξεχωριζω ποιο ειναι καλυτερο ; Δηλαδη, γιατι οι ετοιμοι ειναι αθλιοι; Τι εχουν που τα κανουν τοσο αχρηστα με αποτελεσμα να μην τα αγοραζει κανεις ; Εννοω, για την τιμη τους λογικα δεν θα ειναι και τοσο ακυρα. Οποτε μηπως παιζει ρολο καποιος συνδυασμος; πχ επερξεγαστης με καρτα γραφικων;... Επειδη, ενας φιλος μου που πηρε ετοιμο, αλλαξε την καρτα γραφικων που ειχε ο ετοιμος με μια αλλη και τωρα ειναι μια χαρα. Μηπως αμα αλλαξει κατι επιπλεον θα γινει ακομα γρηγοροτερο; Α, και ηταν ιδια λεφτα με αυτο που θελω να συνθεσω. Ακομα θελω να συνθεσω εναν αλλα ψιλοφοβαμαι μηπως δεν το κανω καλα και καταστραφει πριν καν τον ανοιξω. Κοιταξα το thread που εχει φτιαχτει αλλα και παλι δεν ξερω. Ευχαριστω για την βοηθεια.
TopGamer Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ΟΚ, τωρα ομως μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως να ξεχωριζω ποιο ειναι καλυτερο ; Δηλαδη, γιατι οι ετοιμοι ειναι αθλιοι; Τι εχουν που τα κανουν τοσο αχρηστα με αποτελεσμα να μην τα αγοραζει κανεις ; Εννοω, για την τιμη τους λογικα δεν θα ειναι και τοσο ακυρα. Οποτε μηπως παιζει ρολο καποιος συνδυασμος; πχ επερξεγαστης με καρτα γραφικων;... Επειδη, ενας φιλος μου που πηρε ετοιμο, αλλαξε την καρτα γραφικων που ειχε ο ετοιμος με μια αλλη και τωρα ειναι μια χαρα. Μηπως αμα αλλαξει κατι επιπλεον θα γινει ακομα γρηγοροτερο; Α, και ηταν ιδια λεφτα με αυτο που θελω να συνθεσω. Ακομα θελω να συνθεσω εναν αλλα ψιλοφοβαμαι μηπως δεν το κανω καλα και καταστραφει πριν καν τον ανοιξω. Κοιταξα το thread που εχει φτιαχτει αλλα και παλι δεν ξερω. Ευχαριστω για την βοηθεια. Καταρχήν όπως το ανέφερες και εσύ... βάζουν ότι να 'ναι... επεξεργαστή και ram βάζουν καλά μόνο εάν παρατηρήσεις και κάρτα γραφικών συνήθως μια για 40-50 ευρώ... δεν αξίζει καθόλου να αγοράσεις έτοιμη σύνθεση γιατί βάζουν και έτοιμο λειτουργικό μέσα + το κόστος για τη συναρμολόγηση + το κέρδος που θέλουν να βγάλουν... αν θες να φτιάξεις σταθερό Η/Υ τον φτιάχνεις μόνος διαφορετικά δεν συμφέρει, για laptop αναγκάζεσαι όμως να πάρεις έτοιμο.... τώρα εάν φοβάσαι να το συναρμολογήσεις στείλτο σε ειδικό θα σε πάρει κανά 20άρικο παρόλο που δεν είναι δύσκολο... εάν κάνεις ότι σου λένε οι οδηγοί που υπάρχουν στο διαδίκτυο είσαι καλυμμένος... και πρέπει και να υπολογίσεις το λειτουργικό + 100 ευρώ στη σύνθεση σου εκτός αν βάλεις "μη αυθεντικά" και πάλι θα χρειαστεί να βρεις ειδικό να στο κάνει... οπότε εάν θες να φτιάξεις το δικό σου υπολογιστή βάζεις αυτά που σου πρότεινε ο φίλος από επάνω+ 100 ευρώ για λειτουργικό... εκτός εάν έχεις φίλο που μπορεί να σου βάλει τα κατεβασμένα όπως σου είπα...
DennisKrem Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Γενικά φοβάμαι μήπως κάνω κάτι και δεν φτιάχνεται με τίποτα. Δηλαδή, ο οδηγός εδώ στο insomnia λέει πως πρέπει να βάλεις τον επεξεργαστή χωρίς να το πιέσεις και μετά να κλείσεις και αυτό το ... << καπάκι >> . Μου θυμίζει κάπως την τοποθέτηση της κάρτας sim και αυτό με φοβίζει ακόμα περισσότερο. Επειδή μια φορά που είχα αγοράσει καινούριο κινητό, προσπαθούσα να βάλω την κάρτα sim αλλά δεν γινόταν! Και εγώ πίεζα το καπάκι να κλείσει, έβαζα και έβγαζα την κάρτα αλλά δεν γινόταν τίποτα. Στο τέλος μετά από αρκετή προσπάθεια βρήκα το κόλπο. . . Όμως δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και με τον επεξεργαστή, επειδή μπορεί να χαλάσει και με το παραμικρό. . .
Millennium Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μη κοιτάξεις σε έτοιμο.Κομμάτι-κομμάτι καλύτερα και πολλά καταστήματα στο στήνουν δωρεάν.
DennisKrem Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Από την αρχή ήθελα να συνθέσω έναν, έτσι και αλλιώς . . . Άσχετο. . . Άμα αγοράσω όλα αυτά τα εξαρτήματα και πάω σε κανα κατάστημα να το συνθέσουν, πόση ώρα θα κάνει; Δηλαδή γίνεται αμέσως ή θέλει καμιά μέρα ; Επίσης, είναι 590ευρώ χωρίς το λειτουργικό, οπότε τι μου προτείνετε; Επειδή νομίζω πως έχω ακούσει πως μερικά δεν είναι τόσο για games ή κάτι τέτοιο... Γενικότερα προτιμώ windows 7. Ευχαριστώ πάρα πολύ ρε παιδιά!!
TopGamer Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Από την αρχή ήθελα να συνθέσω έναν, έτσι και αλλιώς . . . Άσχετο. . . Άμα αγοράσω όλα αυτά τα εξαρτήματα και πάω σε κανα κατάστημα να το συνθέσουν, πόση ώρα θα κάνει; Δηλαδή γίνεται αμέσως ή θέλει καμιά μέρα ; Επίσης, είναι 590ευρώ χωρίς το λειτουργικό, οπότε τι μου προτείνετε; Επειδή νομίζω πως έχω ακούσει πως μερικά δεν είναι τόσο για games ή κάτι τέτοιο... Γενικότερα προτιμώ windows 7. Ευχαριστώ πάρα πολύ ρε παιδιά!! Αναλόγως... μέσα στα 600 ευρώ θες και λειτουργικό; αν ναι πες το να σε προτείνουν συνθέσεις 100 ευρώ λιγότερα για να βάλεις μετά εσύ ότι λειτουργικό θες.... επίσης η σύνθεση θέλει κανά 20άλεπτο άντε μισάωρο, αναλόγως το πόσο προσέχει ο καθένας, επίσης όλα τα καταστήματα είναι διαφορετικά οπότε ρώτα πριν το δώσεις δεν είναι δύσκολο...
DennisKrem Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Όταν λες ότι είναι διαφορετικά όλα τα καταστήματα, τι εννοείς; Μήπως λες πως μερικά μπορεί να σου συνθέσουν τον υπολογιστή δωρεάν, ενώ μερικά θα θέλουν χρήματα;
Millennium Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μήπως λες πως μερικά μπορεί να σου συνθέσουν τον υπολογιστή δωρεάν, ενώ μερικά θα θέλουν χρήματα; Ναι.
TopGamer Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εννοείται, θα ρωτήσεις πρώτα πριν το δώσεις να το συναρμολογήσουν...
Teojesper Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Συμφωνώ με το build του Duck! Αλλά πήγαινε καλύτερα σε αυτή την Site: R7 260X για να γλυτώσεις και χρήματα!
Millennium Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Στη σύνθεση του Duck Dodgers χωράει R7 265 αν πάρει από αλλού,ίσως λίγο καλύτερο κουτί ή κάποιο fan για προσθήκη στο κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα