Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά,

Όσοι έχετε wind, έχετε παρατηρήσει πρόβλημα τελευταία;;

Εγω, ο πατέρας μου, ο κολλητός, ο γαμπρός μου και γενικά πολύ κόσμος έχει τεράστιο πρόβλημα με wind τελευταία!

Πότε δεν παίρνει τηλέφωνο, πότε δεν εχει σήμα, πότε το 3G κάνει μια ώρα να πιασει ταχύτητα της προκοπής κτλ κτλ..

Μένω και κινούμαι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οπότε είναι τελείως μα τελείως κουλό!!!

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Φυσικά για 4g δεν γίνεται καν λόγος. Επίσης, πολλές φορές χάνεται το δίκτυο εντελώς. 

Δημοσ.

Καλα 4G ουτε καν...τις προάλλες πήγα σε μια περιοχή με την κοπέλα μου, και εγω έπινα GPRS και η κοπέλα μου με cosmote έπιανε 4G!!

Δημοσ.

Εγω τι να πω με τη Q που στη καρεκλα του υπολογιστη μου εχει 1 γραμμή και 2 μετρα παραπερα στο κρεβάτι μου εχει 2 γραμμες, ενίοτε και 3;;;; :huh: :ph34r:

Δημοσ.

Και γω wind εχω, σαν το σημα της cosmote δεν εχει αλλα τι να κανεις ο,τι πληρώνεις παίρνεις...

Ειναι που ειναι η κριση αλλιως το 2020 (υπομονη αδερφια) που θα φτιαξουν τα πραγματα  :P  παμε σε cosmote ακριβη αλλα καλή!

Δημοσ.

Εντάξει η cosmote όμως είναι τραγικά -  γελοία ακριβή!

Αυτη την στιγμή το πρόγραμμα προς όλους 50, το οποίο έχει 750 λεπτά προς όλους, 150 sms, και 400MB έχει 45€!!!!

Την στιγμή που εγω στην Wind έχω 1500 λεπτά προς όλους, 1500 sms και 1,5GB με 26€ !!!

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει η cosmote όμως είναι τραγικά -  γελοία ακριβή!

Αυτη την στιγμή το πρόγραμμα προς όλους 50, το οποίο έχει 750 λεπτά προς όλους, 150 sms, και 400MB έχει 45€!!!!

Την στιγμή που εγω στην Wind έχω 1500 λεπτά προς όλους, 1500 sms και 1,5GB με 26€ !!!

Το ξερω απλα ειναι low budget εταιρια η wind...

Tι να κανεις ομως τετοιες εποχες...

Δημοσ.

Οντως μεγαλη διαφορα. Σε ενα κινητο εχω q + cosmote και φαινεται καθαρα ποσο πισω ειναι η wind στο θεμα σημα.

Δημοσ.

1,5 GB είναι πάρα πολλά σε κινητό εκτός αν βλέπεις videos όλη την μέρα

άσε που σε GPRS ταχύτητες και να θες δεν τα χρησιμοποιείς ποτέ  :-D

Δημοσ.

1,5 GB είναι πάρα πολλά σε κινητό εκτός αν βλέπεις videos όλη την μέρα

άσε που σε GPRS ταχύτητες και να θες δεν τα χρησιμοποιείς ποτέ  :-D

Δεν τα χρειαζομαι τα 1.5GB, απλά έτσι είναι το πακέτο (Wind W).

Καλα σε GPRS άστο... :P

By the way, η κανονικη τιμη του W είναι 49,90€, απλά πολύ εύκολο μπορείς να το ρίξεις στην τιμή!

Δημοσ.

Ρε παιδιά,

Όσοι έχετε wind, έχετε παρατηρήσει πρόβλημα τελευταία;;

Εγω, ο πατέρας μου, ο κολλητός, ο γαμπρός μου και γενικά πολύ κόσμος έχει τεράστιο πρόβλημα με wind τελευταία!

Πότε δεν παίρνει τηλέφωνο, πότε δεν εχει σήμα, πότε το 3G κάνει μια ώρα να πιασει ταχύτητα της προκοπής κτλ κτλ..

Μένω και κινούμαι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οπότε είναι τελείως μα τελείως κουλό!!!

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Προσωπικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την Wind εφόσον στον χώρο της δουλειάς μου πιάνει μόνο η Wind σήμα 

Δημοσ.

Η wind παίρνει τηλέφωνο συνέχεια για προσφορά ενώ εγώ τους λέεω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι το δίκτυο σας δεν είναι καλό και αυτοί μου απαντάνε τι λέτε καλέ  έχετε άδικο κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...