Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω την LG 42LA620s και θα ήθελα να ρωτήσω αν και εφόσον έχω στο pc μου cpu intel i7 4ης γενιάς αν μπορώ να προβάλλω αυτο που βλέπω απο το pc στην TV μέσω της τεχνολογίας widi. Για παράδειγμα μπορώ να παίζω κάποιο παιχνίδι στο pc και αυτό να προβάλλεται στην TV ??? Και αν ναι τότε σε τι χάνει? Γιατι κάπου θα πρέπει να χάνει ακόμα και τούμπανο να είναι το Pc. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν αυτό παίζει με pc ή μόνο με laptop. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα, από τα λίγα που έψαξα... Ναι όντως δουλεύει. Για ταινίες και σερφάρισμα είναι μια χαρά!

Απλά λένε ότι για παιχνίδια δεν κάνει γιατί έχει lag. Το lag είναι λόγο μεταφοράς δεδομένων ασύρματα, δεν έχει σχέση με το πόσο τούμπανο είναι το PC. Οπότε να παίζεις Counter strike Π.χ και να είσαι 1-2 δευτερόλεπτα πίσω σε lag, δεν γίνεται από ότι καταλαβαίνεις.

Επίσης δουλεύει σε 1080p μέγιστη ανάλυση.

Από ότι είδα υπάρχουν και αντάπτωρες που μπαίνουν στο HDMI της τηλεόρασης, οπότε αυτό μπορεί να γίνει με όλες τις τηλεοράσεις.

Θέλει intel επεξεργαστή στον υπολογιστή καινούριας τεχνολογίας.

Αυτά τα λίγα ξέρω. Αν κάποιος την έχει δουλέψει την τεχνολογία αυτή ας μας πει περισσότερα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...