Προς το περιεχόμενο

Steelseries 5HV3 gaming headset Review

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στον τομέα των περιφερειακών υπάρχουν όπως πολύ καλά γνωρίζετε πολλές συσκευές από πλήθος κατηγοριών που φέρουν το χαρακτηρισμό "gaming".

Προτάσεις και λύσεις υπάρχουν πολλές από διάφορες εταιρείες και σε κόστη που καλύπτουν κάθε βαλάντιο, και από εκεί και έπειτα είναι στην κρίση του υποψήφιου αγοραστή το σε ποιο προϊόν θα δείξει την προτίμησή του, αν φυσικά αυτό καλύπτει τις ανάγκες του.

Mια από αυτές είναι και η κατηγορία των ακουστικών όπου μεταξύ άλλων εταιρειών δραστηριοποιείται και η Steelseries, η οποία ασχολείται σχεδόν απόκλειστικά με την κατασκευή περιφερειακών προσανατολισμένων στο gaming.

Εμείς, μέσα από τη σημερινή μας παρουσίαση θα ασχοληθούμε με ένα σετ gaming ακουστικών το οποίο έχει την ονομασία 5HV3 και έρχεται περίπου 5 χρόνια μετά το 5ΗV2 φιλοδοξώντας να προσφέρει βελτιώσεις και ποιοτικό ήχο συνδυάζοντας παράλληλα άνεση και ευελιξία στη χρήση τόσο με PC όσο και με smartphones,tablets ή ακόμη και με τηλεοράσεις.

91820e91be2550d8a417eed8258b4e5b.jpg

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Steelseries 5HV3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή και αναλυτική παρουσίαση. Σίγουρα μπαίνουν στα υπ' όψιν-για-μελλοντική-αγορά προϊόντα (γενικά είμαι φαν της Steelseries).

Ακόμα όμως περιμένω να βρω ακουστικά με μαξιλαράκια που να αντέχουν περισσότερο από 2-3 χρόνια. Μέχρι στιγμής ό,τι έχω αγοράσει (από αξιοπρεπή gaming headsets μέχρι ημιεπαγγελματικά Sennheiser των 150-200 ευρώ) έχουν το πρόβλημα πως, μετά από λίγα χρόνια, όλα τα μαξιλαράκια τους τρώγονται/σκίζονται/ξηλώνονται.

Δε λέω..μπορεί να αποδίδουν τέλεια τον ήχο κτλ αλλά ρε παιδιά, δεν είναι βαριά αυτά τα πράγματα;

Εμένα δηλαδή με κούραζαν αυτά τα headsets.

Για αυτό και τώρα βάζω "αθλητικά" ακουστικά (τα μικρά που αγκαλιάζουν το αυτί) που είναι πολύ ελαφριά και ξεκούραστα.

Επόμενο βήμα (όταν πάρω νέο pc και αντικαταστήσω το laptop) θα είναι να τα βάλω σε bluetooth ώστε να είναι και ασύρματα.

Sennheiser HD598. Τα περνεις και ησυχαζεις.

είσαι καλά;

http://www.amazon.com/Sennheiser-Headphones-Burl-Wood-Accents/dp/B0042A8CW2

200$?

Δε νομίζω ότι οι ανάγκες μου απαιτούν ένα τέτοιο προϊόν :P

• Like 1

Κατα τη γνωμη μου αν θελεις ποιοτητα παιρνεις AKG K240... ουτε τα μαξιλαρακια τρωγονται/σκιζονται/ξηλωνονται ουτε χαλανε ευκολα...αυτο δε καταλαβαινω... γιατι να δινεις τοσα πολλα λεφτα σε gaming ακουστικα;
δηλαδη σε ποιον τομεα ειναι καλυτερα απο τα K240 ή τα Audio Technica ATH - M50;

Αν γινεται καποιος να μου το εξηγησει παρακαλω.

Φιλικα :)

είσαι καλά;

200$?

Μια χαρα ειμαι ευχαριστω, και δεν αναφερθηκα στις αναγκες σου μια προταση εκανα.

μιλαμε ακομα για headset;

Σε αυτο εχεις δικιο. Αν θες κατι για gaming καθαρα τοτε  ψαχνεις για μια τετοια λυση headset. Το ζητημα ειναι αν αξιζουν τοσα λεφτα αυτα τα headset εξ αρχης.

off topic παντως και για να μην χαλαμε το thread η ποιοτητα κατασκευης των 598 ειναι σε αλλο επιπεδο, ποιο ανετα headphones δεν εχω βαλει και μιλαω και για πιο ακριβες υλοποιησεις, αλλα θες ή πατεντα ή μικροφωνο για να κανεις δουλεια μονο για gaming.. Για ηχο δεν συζηταω καν δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση,εγω τα εχω πανω σε μια zxr και με gaming profile απλα τα σπαει.

Sennheiser HD598. Τα περνεις και ησυχαζεις.

Μα μου λες τα παίρνεις και ησυχάζεις! Anyways, εγώ στην πλάκα ήθελα να το ρίξω, ελπίζω να μην το παρεξήγησες :P

Πάντως αυτά που προτείνεις φαίνονται εξαιρετικής ποιότητας.

Το έχω απορία όμως, μετά από 5-6-7-8 ώρες, δεν τα νιώθετε πολύ βαριά; Δηλαδή εγώ όταν είχα headset με μεγάλα ακουστικά (μαξιλαράκια κλπ), στις 3-4-5 ώρες wow raiding (που έκανα τότε) ήθελα να τα σπάσω!

Μετά αγόρασα τα μικρούλια και πραγματικά ησύχασα.

Βέβαια ο ήχος δεν είναι τόσο καλός. Το σωστό να λέγεται, απλά συμβιβάστηκα και δε με ενοχλεί και τόσο, να πω την αλήθεια.

Nα ρωτησω και γω το ακυρο μου, gaming headset οπως το παραπανω, πως τα πανε σε ακροαση μουσικης? Ψηνομαι να αγορασω ενα, απλα δεν βρισκω καπου να δοκιμασω πως ακουγονται και σε αναπαραγωγηη μουσικης, και εν τελει αν συγκρινονται με μη gaming headset γιαυτη τη δουλεια

είσαι καλά;

200$?

Ο φθηνότερος τρόπος για να ακούσεις αξιοπρεπή ήχο είναι τα ακουστικά της συγκεκριμένης κατηγορίας τιμής. Ακόμα και με πηγή το laptop.

• Like 1

Κατα τη γνωμη μου αν θελεις ποιοτητα παιρνεις AKG K240... ουτε τα μαξιλαρακια τρωγονται/σκιζονται/ξηλωνονται ουτε χαλανε ευκολα...αυτο δε καταλαβαινω... γιατι να δινεις τοσα πολλα λεφτα σε gaming ακουστικα;

Έχεις δίκιο. Αλλά μιλάω για ακουστικά γενικά, όχι απαραίτητα για gaming headset (αφού σπανίως χρησιμοποιώ μικρόφωνο, όμως με ενδιαφέρει να φοράω ακουστικά της προκοπής όταν κάθομαι στο PC). Στην επόμενη αγορά μου θα τα κοιτάξω τα AKG K240.

Μα μου λες τα παίρνεις και ησυχάζεις! Anyways, εγώ στην πλάκα ήθελα να το ρίξω, ελπίζω να μην το παρεξήγησες :P

Πάντως αυτά που προτείνεις φαίνονται εξαιρετικής ποιότητας.

Το έχω απορία όμως, μετά από 5-6-7-8 ώρες, δεν τα νιώθετε πολύ βαριά; Δηλαδή εγώ όταν είχα headset με μεγάλα ακουστικά (μαξιλαράκια κλπ), στις 3-4-5 ώρες wow raiding (που έκανα τότε) ήθελα να τα σπάσω!

Μετά αγόρασα τα μικρούλια και πραγματικά ησύχασα.

Βέβαια ο ήχος δεν είναι τόσο καλός. Το σωστό να λέγεται, απλά συμβιβάστηκα και δε με ενοχλεί και τόσο, να πω την αλήθεια.

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι η τιμη τους δεν συγκρινεται με ενα μεσο gaming headset. Απο την αλλη εχω δει και κατι 200+ gaming headset και τα εχω ακουσει και γελαω με την ποιοτητα ηχου τους.

Για αυτο προτεινα  κατηγορια headphones με ηχο αλλου επιπεδου και οχι gaming headset. Ειχα και εγω στο παρελθον πολλα απο αυτα αλλα μολις αγορασα τα 598 καταλαβα γιατι ολος ο audiophile κοσμος λεει παρτε ακουστικα της προκοπης και θα καταλαβετε. Και πιστεψε με σαν αποδοση/τιμη τα συγκεκριμενα επειδη εχω ακουσει αρκετα στο πεδιο τιμων 200-400 ειναι απιστευτα, και το κυριοτερο δεν χρειαζονται τιποτα ενισχυσεις τρελλες για να δουλεψουν, οπως συνηθως τα mid->high end headphones.

Οσο για το αν κουραζουν θα σου προτεινα να περασεις απο ενα μαγαζι να τα φορεσεις και θα καταλαβεις. ;)

Και αν σκεφτεις ποσο χρονο σπαταλας για gaming αλλα και μουσικη, τοτε ενα ζευγαρι 200 ευρω δεν ειναι πολλα. Ετσι πιστευα και εγω μεχρι πριν μια 5ετια αλλα σε καμια περιπτωση πλεον. Τα ιδια μου ελεγαν και για την zxr τζαμπα λεφτα και μολις την εβαλα στην θεση της x-fi platinum επανω στα z-5500 που δεν ειναι και τιποτα ηχεια της προκοπης μεταμορφωθηκε ο ηχος.

Τελος παντων επειδη ξεφυγαμε τελειως και το καψαμε το τοπικ, συνηθως εαν μπορουμε επειδη ειναι και δυσκολες οι εποχες αυτο που θελω να πω εγω, ειναι να πηγαινουμε καλυτερα σε λυση αξιοπρεπων headset με ενα μικροφωνο παρα στις αρπαχτες gaming headset που σαν ηχος δεν ειναι συγκρισιμος. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...