Narmel Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Καλημέρα παιδιά, πρόσφατα αγόρασα ένα netis wf2414 για να το χρησιμοποιήσω στο σπίτι μου ως ασύρματη σύνδεση στο internet.... Το κύριο router του ΟΤΕ το έχω στο μαγαζί μου και το access point το έχω στον 2ο όροφο ακριβώς από πάνω και του δίνω σήμα με το χοντρό γκρι καλώδιο, αυτος που αγορασα το access point μου το ρυθμισε σύμφωνα με το μητρικό router αλλά παρόλο που μου δείχνει φουλ σήμα δεν μπορώ να συνδεθώ σε καμια ιστοσελίδα, να τονίσω ότι ο κωδικός πρόσβασης ειναι ο ίδιος και στα 2 απλά αλλάξε μόνο το όνομα δικτύου δλδ από narmel που ειναι το μητρικό ονόμασε narmel1 το access point.... Το θέμα είναι ότι εγώ δεν ξέρω καθόλου τι πρέπει να κάνω δεδομενου οτι μένω σε χωριο και δεν μου ειναι καθολου ευκολο να το κατεβάσω στην πόλη να του το πάω να το δει, σε τηλ επικοινωνία που ειχαμε μου ειπε πως σε αυτον που το δοκιμασε την ωρα που το σετάρισε δουλευε κανονικοτατα και μαλιστα ειχαμε και το ίδιο router ένα ZTE. Θα παρακαλούσα λοιπόν όποιος γνωρίζει να μου πει βήμα βήμα τι να κανω ώστε να το κάνω να δουλέψει....ακομα ακόμα και μέσω team viewer αν μπορεί κάποιος.....σας ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές post μου!
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 το access point θα συνδεθει με ethernet με το adsl router. β.το access point θα ειναι σαν access point δηλωμενο αν εχει και αλλα Modes.γ.κλειστος dhcp.δ.δοκιμασε χωρις κλεειδωμα για αρχη. ε.αν το zte ειναι 192.168.1.1 τοτε το access point βαλτο 192.168.1.254.να ειναι στο ιδιο δικτυο 192.168.1.χ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα