ikaruga24 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Παιδιά προτείνετε κανένα open πρόγραμμα σαν το Nero. Δεν χρειάζεται να κάνει την ίδια δουλειά με τόσες παραμέτρους. Απλά να μπορώ να φτιάξω και να γράψω λίστες με τραγούδια της επιλογής μου καθώς και βασικές δυνατότητες labeling (αν γίνεται). Το ζητούμενο είναι η ευκολία και το γρήγορο interface.
zio10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το πιο ωραίο Free που έχω δοκιμάσει είναι ashampoo burning studio Free. Πρόσεξε μόνο στην εγκατάσταση γιατί βάζει και κάτι σαβούρες, κατά τα άλλα κάνει τα πάντα
Paulostge Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τα παιδια παραπανω σου προτειναν αρκετα καλες εφαρμογες, φυσικα ξεχωριζω το ashampoo και το Burnaware, αν θελεις τσεκαρε και αυτα AnyBurn Easy Disc Burner StarBurn Και αν το προβλημα σου ειναι οτι τo Nero ειναι επι πληρωμης δες εδω Nero: Κατεβάστε δωρεάν χρήσιμα εργαλεία
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Κατεβασα και δοκιμασα ashampoo, burnaware και infrarecorder. Τα δοκιμασε ολα η sister και εβγαλε το συμπερασμα οτι το infrarecorder την βολευει περισσοτερο απο τα 3. Προσωπικα γουσταρα ashampoo αλλα δεν ειναι δικο μου το PC οποτε...infrarecorder it is. Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις παιδια. Τουλαχιστον βρηκα και εγω κατι για εμενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα