Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα με το laptop και ενώ συνδέεται μου γράφει ασύρματη σύνδεση μόνο τοπικά ενώ με το καλώδιο μπαίνει κανονικά ίντερνετ

Δημοσ.

Κοιτας 2-3 πραγματακια πρωτα.

πρωτο να αναβαθμισεις τους drivers στην ασυρματη καρτα, να δεις αν εχεις το τελευταιο firmware στο ρουτερ σου και ακομη να κλεισεις το ρουτερ σου για κανα λεπτο.

Δημοσ.

Είναι ενεργοποιημένο το ασύρματο; Τα laptop έχουν συνήθως στο πληκτρολόγιο ένα κουμπί Fn και σε κάποιο F πάνω θα έχει ένα σήμα ασύρματου δικτύου. Τα πατάς ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Μα καλα και εσυ κανεις φορματ επειδη απλα εχει ηλιο εξω? Εκανες τπτ απο αυτα που σου εγραψα, η απλα για να βλεπομαστε?

Δημοσ.

προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα με το laptop και ενώ συνδέεται μου γράφει ασύρματη σύνδεση μόνο τοπικά ενώ με το καλώδιο μπαίνει κανονικά ίντερνετ

Το πιθανότερο είναι ότι δεν παίρνεις σωστή IP.

Πηγαίνεις στο Control Panel --> Network and Internet --> Network Connections

Πατάς δεξί κλικ στο Wireless Network Connection και πας στα Properties.

Στο menu που θα σου ανοίξει επιλέγεις Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) και πατάς Properties.

Στο menu που θα σου ανοίξει τσεκάρεις τα Optain IP και Optain DNS να είναι στο αυτόματο.

post-294072-0-11466700-1400755107_thumb.jpg

.... να δεις αν εχεις το τελευταιο firmware στο ρουτερ σου .....

ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ:

Στο Firmware δεν κανουμε ποτέ update, εκτός αν έχουμε κάποιο πρόβλημα που το διορθώνει η καινούρια έκδοση.

Ποτέ δεν πειράζουμε κάτι, αν δεν έχουμε πρόβλημα.

Δημοσ.

Εκει που σου δειχνει ο ευκλειδης πως να βαλεις αυτοματες, εσυ βαλε καρφωτες και δες αν βγαινεις ιντερνετ. Με τη προυποθεση οτι ολα οσα εγραψα τα εχεις κανει ομως. Το ρουτερ το εκλεισες για λιγο να ξεκολλησει το dhcp? Και οταν το ανοιξεις παλι να μην εχεις συνδεδεμενο κατι πανω. Μονο απο το ασυρματο δες αν παιζει.

Δημοσ.

τι ακριβώς να βάλω? τη φώτο την είδες?

Την φωτογραφία την είδαμε.

Εσύ έλεγξες αυτό που σου είπα?

Δημοσ.

ναι αλλά δεν ξέρω τι νούμερα να βάλω για σταθερή ip. και κάτι άλλο έβαλα ένα στικακι ασύρματο και μπήκε κανονικά αρα το θέμα είναι με το ασύρματο του λαπτοπ

προχτές έκανα update τους drivers και μου έλεγε οτι ήταν ενημερωμένοι. τους έκανα πάλι και τελικά δούλεψε με αυτό τι να πω

Δημοσ.

ναι αλλά δεν ξέρω τι νούμερα να βάλω για σταθερή ip. και κάτι άλλο έβαλα ένα στικακι ασύρματο και μπήκε κανονικά αρα το θέμα είναι με το ασύρματο του λαπτοπ

Δεν σου είπα να βάλεις σταθερή IP, αλλά αυτόματη επιλογή IP και DNS.

Το έκανες?

Δημοσ.

Τότε βάλε του σταθερή IP για να δεις τι παίζει.

Αφού δουλεύει με Ethernet σύνδεση, ακολούθησε τα βήματα που περιγράφονται στην φωτογραφία για να εντοπίσεις την IP, το Gateway και τον DNS Server της σύνδεσης.

Μετά βάλε στην ασύρματη σύνδεση όλα τα ίδια, εκτός από την IP address.

Στην ΙΡ address θα αλλάξεις την τελευταία τριάδα.

Βάλε π.χ. το νουμερο που έχει η ethernet σύνδεση +15  (δεν σου λέω +1 μήπως και την έχει δώσει αλλού ο DHCP server).

post-294072-0-02666700-1400767063_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...