freedomman Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα με το laptop και ενώ συνδέεται μου γράφει ασύρματη σύνδεση μόνο τοπικά ενώ με το καλώδιο μπαίνει κανονικά ίντερνετ
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Κοιτας 2-3 πραγματακια πρωτα. πρωτο να αναβαθμισεις τους drivers στην ασυρματη καρτα, να δεις αν εχεις το τελευταιο firmware στο ρουτερ σου και ακομη να κλεισεις το ρουτερ σου για κανα λεπτο.
freedomman Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 τίποτα έκανα και φορματ γιατί το pc ήταν στα μαύρα του τα χάλια αλλά τίποτα πάλι τα ίδια
PC Booster Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Είναι ενεργοποιημένο το ασύρματο; Τα laptop έχουν συνήθως στο πληκτρολόγιο ένα κουμπί Fn και σε κάποιο F πάνω θα έχει ένα σήμα ασύρματου δικτύου. Τα πατάς ταυτόχρονα.
freedomman Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ναι αφού το δίκτυο το βλεπω βάζω κωδικούς και μου γράφει σύνδεση μονο τοπικά
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μα καλα και εσυ κανεις φορματ επειδη απλα εχει ηλιο εξω? Εκανες τπτ απο αυτα που σου εγραψα, η απλα για να βλεπομαστε?
Euclides Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα με το laptop και ενώ συνδέεται μου γράφει ασύρματη σύνδεση μόνο τοπικά ενώ με το καλώδιο μπαίνει κανονικά ίντερνετ Το πιθανότερο είναι ότι δεν παίρνεις σωστή IP. Πηγαίνεις στο Control Panel --> Network and Internet --> Network Connections Πατάς δεξί κλικ στο Wireless Network Connection και πας στα Properties. Στο menu που θα σου ανοίξει επιλέγεις Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) και πατάς Properties. Στο menu που θα σου ανοίξει τσεκάρεις τα Optain IP και Optain DNS να είναι στο αυτόματο. .... να δεις αν εχεις το τελευταιο firmware στο ρουτερ σου ..... ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ: Στο Firmware δεν κανουμε ποτέ update, εκτός αν έχουμε κάποιο πρόβλημα που το διορθώνει η καινούρια έκδοση. Ποτέ δεν πειράζουμε κάτι, αν δεν έχουμε πρόβλημα.
freedomman Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 rfc αυτά που είπες τα είχα κάνει οπως και το φορματ. όλα είναι στο αυτόματο το έχω τσεκάρει στο ίδιο ρουτερ αλλος υπολογιστής μπαίνει κανονικά δείτε τι βγάζει όταν πατάω διάγνωση http://postimg.org/image/f1a5si8hj/full/
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εκει που σου δειχνει ο ευκλειδης πως να βαλεις αυτοματες, εσυ βαλε καρφωτες και δες αν βγαινεις ιντερνετ. Με τη προυποθεση οτι ολα οσα εγραψα τα εχεις κανει ομως. Το ρουτερ το εκλεισες για λιγο να ξεκολλησει το dhcp? Και οταν το ανοιξεις παλι να μην εχεις συνδεδεμενο κατι πανω. Μονο απο το ασυρματο δες αν παιζει.
Euclides Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 τι ακριβώς να βάλω? τη φώτο την είδες? Την φωτογραφία την είδαμε. Εσύ έλεγξες αυτό που σου είπα?
freedomman Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ναι αλλά δεν ξέρω τι νούμερα να βάλω για σταθερή ip. και κάτι άλλο έβαλα ένα στικακι ασύρματο και μπήκε κανονικά αρα το θέμα είναι με το ασύρματο του λαπτοπ προχτές έκανα update τους drivers και μου έλεγε οτι ήταν ενημερωμένοι. τους έκανα πάλι και τελικά δούλεψε με αυτό τι να πω
Euclides Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ναι αλλά δεν ξέρω τι νούμερα να βάλω για σταθερή ip. και κάτι άλλο έβαλα ένα στικακι ασύρματο και μπήκε κανονικά αρα το θέμα είναι με το ασύρματο του λαπτοπ Δεν σου είπα να βάλεις σταθερή IP, αλλά αυτόματη επιλογή IP και DNS. Το έκανες?
Euclides Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τότε βάλε του σταθερή IP για να δεις τι παίζει. Αφού δουλεύει με Ethernet σύνδεση, ακολούθησε τα βήματα που περιγράφονται στην φωτογραφία για να εντοπίσεις την IP, το Gateway και τον DNS Server της σύνδεσης. Μετά βάλε στην ασύρματη σύνδεση όλα τα ίδια, εκτός από την IP address. Στην ΙΡ address θα αλλάξεις την τελευταία τριάδα. Βάλε π.χ. το νουμερο που έχει η ethernet σύνδεση +15 (δεν σου λέω +1 μήπως και την έχει δώσει αλλού ο DHCP server).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα