Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, χθες καθος ανοιξα τον υπολογιστη μου και εβγαλα απο τον επεξεργαστη την υδροψυξη corsair h60 για να βαλω παστα στον επεξεργαστη τρυπησε απο καπου ο σωληνας της και επεσε μια σταγονα μικρη πανω στην μητρικη κοντα στην μπαταρια ηταν εκτος ρευματος η μπαταρια ομως ηταν πανω, το σκουπισα με μια πετσετα, επιδη δεν εχω αλλη ψυκτρα να το δοκιμασο τωρα θα περιμενω μεχρι αυριο που θα μου ερθει μια που παραγγειλα.. λετε να επαθε καποιο προβλημα η μητρικη η κατι αλο απο πανω?

post-287917-0-22201600-1400744918_thumb.jpg

post-287917-0-21015000-1400744940_thumb.jpg

Δημοσ.

αυτο αναρωτιεμαι και εγω μολις πηγα να την ξαναβαλω πανω ενιωσα κατι υγρο στο χερι μου και ειχε τρυπησει..

Δημοσ.

Ίσως να ειχε καμια μικρή τρύπουλα και τώρα που το κούνησες με τον επεξεργαστή άνοιξε τελείως , φυσιολογικά δεν πρέπει να εχει πάθει αφου ηταν και εκτος ρεύματος και συνήθως αυτα τα υγρά που εχει μέσα η υδρόψηξη δεν προκαλούν ζημιά αν πέσουν καπου.

Στην δικιά μου για παράδειγμα την custom που ειχα φτιάξει ειχε πέσει αυτο το πράσινο υγρό απο την υδρόψηξη πανω στην κάρτα γραφικών (μερικές σταγόνες) την ωρα που λειτουργούσε το pc αλλα δεν έπαθε τιποτα

Δημοσ.

κατι αλλο.. ξερεις μηπως αν φιαχνει αν αλλαζει ο σωλήνας ασπουμε εγγυησι δεν εχω ηταν δωρο φιλου και την εχω μονο 3-4 μηνες..

Δημοσ.

Φυσιολογικά θα αλλάζει ο σωλήνας δεν μπορεί , ρίξε μια ματιά στο site της corsair αν εχει καποιο ανταλακτικό ή στείλε τους και ενα mail να ρωτήσεις , δες και στο ebay ομως.

Δημοσ.

εγω ελεγα για κατι δικο μου ασπουμε μην αγοραζω ετσι και αλιος τωρα περιμενω την coolermaster hyper 212 evo αεροψυξη να εχω το κεφαλι μου ησυχο :-D

αν βαλω δικα μου σωληνακια λεω εγω τωρα.. :confused:

Δημοσ.

ναι γιατι ειναι κριμα να παει για πεταμα ειναι δωρο οχι τιποτα αλλο αλιος θα την εστελνα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...