vadergr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τι παίζει με το ps4?Πως γίνεται η "κλήρωση?Πάει μαζί και με την 32αρα η χώρια?
vagos1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 με αγορα απο συγκεκριμενα μοντελα 42'' ιντσες κ πανω το προμο της σονυ με πιθανοτητες 1 προς 5 να κερδισεις ενα ps4. σου δινεται καποιος κωδικος τον βαζεις κ σου λεει αυτοματα αν κερδιζεις η οχι. http://www.kotsovolos.gr/site/sony-official-fifa-world-cup-tv η 32αρα ειναι δωρο κατευθειαν με την αγορα. και ο κωτσος δινει κ κουπονι 100 ευρο http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138358-sony-kdl50w829-&-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-32'-sony-kdl32r410?cmicc=skroutz
rnd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 επισης μιλησα με πωλητη της σονυ σε αλλο μαγαζι κ μου λεει οτι 805-815-829 δεν διαφερουν καθολου ιδια hertz ειναι ολες απλα τα 400-800 hz ειναι καθαρα για marketινιστικους λογους...απλα η 815 ειναι αποκλειστικο μοντελο της media και εχει λευκο bezel κ η 829 του κωτσοβολου που ειναι κ 800hz(100 πραγματικα εννοειται). Οι 50W805B, 50W815B, 50W828B και 50W829B έχουν το ίδιο panel 100Hz. Η 50W805B έχει επεξεργαστή MotionFlow XR 400Hz, η 50W815B 600Hz και οι 50W828B και 50W829B 800Hz. Οι 50W805B, 50W828B και 50W829B είναι μαύρες, ενώ η 50W815B είναι ασημί. Η διαφορά των 50W828B και 50W829B στις περισσότερες σελίδες δεν είναι ευκρινής. Κάπου διάβασα ότι η 50W829B έχει κάποια επιπλέον δυνατότητα στο 3D. τι εγινε ρε παιδες ολοι ps4 κονομησατε??μου φενεται ολοι τσιμπανε το δωρακι! Περίεργο φαίνεται και σε εμένα. Τι παίζει με το ps4?Πως γίνεται η "κλήρωση?Πάει μαζί και με την 32αρα η χώρια? με αγορα απο συγκεκριμενα μοντελα 42'' ιντσες κ πανω το προμο της σονυ με πιθανοτητες 1 προς 5 να κερδισεις ενα ps4. σου δινεται καποιος κωδικος τον βαζεις κ σου λεει αυτοματα αν κερδιζεις η οχι. http://www.kotsovolos.gr/site/sony-official-fifa-world-cup-tv Παραθέτω και το επίσημο link της Sony, επειδή στο παραπάνω link αναφέρονται λανθασμένα τα μοντέλα που συμμετέχουν. Αγοράστε μια επίσημη τηλεόραση FIFA για να έχετε 1 στις 5 ευκαιρίες να κερδίσετε ένα PlayStation®4 η 32αρα ειναι δωρο κατευθειαν με την αγορα. και ο κωτσος δινει κ κουπονι 100 ευρο http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138358-sony-kdl50w829-&-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-32'-sony-kdl32r410?cmicc=skroutz Ας δώσει δώρο την 32R430B και 5ετή εγγύηση, και την αγοράζω αύριο στα 1099€ με δωροεπιταγή αξίας 100€. Αλλιώς περιμένω από τα άλλα καταστήματα για αντίστοιχη προσφορά. Και εάν δεν γίνει από κανένα κατάστημα, τελικά μπορεί να καταλήξω να μην αγοράσω καμία τηλεόραση, αφού δεν τραβάω και ιδιαίτερο ζόρι να αγοράσω τώρα καινούρια τηλεόραση σώνει και καλά. Αυτοί θα με χάσουν από πελάτη, όπως και πολλούς άλλους. Δεν έχω δει από κοντά καμία τηλεόραση, ούτε με ενδιαφέρει να πάω σε κάποιο κατάστημα να δω εκθεσιακά κομμάτια, αλλά βασίζομαι όπως συνήθως στην κριτική έμπειρων και αξιόπιστων ατόμων και σκοπεύω να αγοράσω την 50W829B με κλειστά μάτια. Θα αγόραζα με την ίδια λογική και την Samsung UE55F6500, αλλά από ότι έχω καταλάβει η Sony KDL-50W829B είναι συγκριτικά καλύτερη. Είναι γεγονός ότι κάποιο μοντέλο υπερτερεί σε έναν τομέα και κάποιο άλλο σε έναν άλλο τομέα, αλλά με αυτή τη λογική δεν πρόκειται να καταλήξεις πουθενά. Για κορυφαία μοντέλα, δεν ασχολούμαι καθόλου, και προσαρμόζω τις απαιτήσεις μου ώστε τελικά να μου αρέσουν κιόλας. Για μια τηλεόραση όμως όπως η Philips 47PFL3188H στα 394€, εάν δεν την έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια δεν θα την αγόραζα. ΔΩΣΤΕ SONY KDL-50W829B ΣΤΟ ΛΑΟ!!!
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τι input lag έχει η 805; Γενικά ποιά είναι η καλύτερη από αυτές τις 50άρες της Sony για γκέιμινγκ;
kostasbm Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 αυριο θα παω κωτσο και θα ρωτησω για 4 η 5 σετ 829β με τη r430 + 5ετη εγγυηση να δω αν υπαρχει διαθεση να δωσουν το πακετο και σε τι τιμη θα ενημερωσω αν ειναι να παμε οσοι ενδιαφερομαστε σε εναν γιατι μονο ετσι μπορει να πετυχουμε κατι δεν ξερω αν υπαρχει προθεση αγορας για καποιους εδω 1
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 αυριο θα παω κωτσο και θα ρωτησω για 4 η 5 σετ 829β με τη r430 + 5ετη εγγυηση να δω αν υπαρχει διαθεση να δωσουν το πακετο και σε τι τιμη θα ενημερωσω αν ειναι να παμε οσοι ενδιαφερομαστε σε εναν γιατι μονο ετσι μπορει να πετυχουμε κατι δεν ξερω αν υπαρχει προθεση αγορας για καποιους εδω Τσάμπα κόπος.Επειδή ήμουν ό πρώτος που ενδιαφέρθηκε γι αυτό το σετ δες τι έγραψε στην αρχή του θέματος Επειδή το έψαξα από χθες πήγα στο Κώτσο.Ζήτησα την 430 γιατί είναι νεότερη σειρά έχει και wifi.Μου είπαν ότι δεν την έχουν την 430 υπάρχουν μόνο εκθεσιακές και είναι παλαιότερη από την 410 . Την επόμενη μέρα ακριβώς,την έβγαλαν από το site τους άρα όσες είχαν θα ήταν εκθεσιακές. https://www.skroutz.gr/s/4535016/Sony-KDL-32R430B.html?keyphrase=Sony+32R430B
obi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Επειδή ενδιαφερόμουν κι εγώ, πήγα και το έψαξα από κοντά. Το καλό ότι οι 50άρες έχουν και δορυφορικό δέκτη και dvb-t2. Το κακό ότι οι 32άρες είναι HD ready. Βάλε και ότι έρχονται οι ultra HD, και ήδη 50άρες ultra HD ξεκινούν από το χιλιάρικο, οπότε σε λίγο καιρό θα πέσουν οι τιμές σε όλες τις μάρκες και τις κατηγορίες HD ready/full hd/ultra HD. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/THOMSON-50UW9766,99452,498528,1216713.html?langId=-18 (το παράδειγμα το φέρνω μόνο για το θέμα ανάλυση οθόνης, όχι για τη μάρκα μην παρεξηγούμαστε)
kostasbm Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 πιθανολογω οτι το full hd se 32 που εχει θα παιζει μια διαφορα 70 εως 100 ευρω?? πχ w650
rnd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Επειδή ενδιαφερόμουν κι εγώ, πήγα και το έψαξα από κοντά. Το καλό ότι οι 50άρες έχουν και δορυφορικό δέκτη και dvb-t2. Το κακό ότι οι 32άρες είναι HD ready. Βάλε και ότι έρχονται οι ultra HD, και ήδη 50άρες ultra HD ξεκινούν από το χιλιάρικο, οπότε σε λίγο καιρό θα πέσουν οι τιμές σε όλες τις μάρκες και τις κατηγορίες HD ready/full hd/ultra HD. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/THOMSON-50UW9766,99452,498528,1216713.html?langId=-18 (το παράδειγμα το φέρνω μόνο για το θέμα ανάλυση οθόνης, όχι για τη μάρκα μην παρεξηγούμαστε) Ακριβώς για αυτό το λόγο, επειδή σύντομα θα πέσουν οι τιμές, ζήτησα την παραπάνω προσφορά (999€ = 50W829B + 32R430B + 5ετής Εγγύηση), ώστε να έχουμε πολύ ισχυρό κίνητρο να κάνουμε τώρα την επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλιώς πολλοί από εμάς θα διστάσουν να πραγματοποιήσουν αντίστοιχη αγορά αυτή τη στιγμή. Η παραπάνω προσφορά θεωρώ ότι είναι ασυναγώνιστη, και σε κάθε περίπτωση αξιόλογη, ό,τι και αν γίνει σε 2-3 μήνες στα άλλα μοντέλα. Και εμένα με χάλασε η ανάλυση HD Ready της KDL-32R430B. Σε περίπτωση μεμονωμένης αγοράς τηλεόρασης, δεν υπάρχει περίπτωση να επέλεγα το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, αφού κοστίζει 250€ και δίνεται ως δώρο. Η Full HD KDL-32W650A είναι 100€ πιο ακριβή, και σε ένα προϊόν αξίας 1000€ δεν είναι λογικό να απαιτούμε ως δώρο μοντέλο αξίας 500€ (όχι ότι θα μας χάλαγε), από τη στιγμή που και η παραπάνω προσφορά είναι εξαιρετική. Άλλη προτεινόμενη προσφορά είναι η (1099€ = 50W829B + 32W650A + 5ετής Εγγύηση). Ίσως κάποιοι να ενδιαφερόμαστε και για αυτόν τον συνδυασμό. Επειδή υπάρχει ήδη προσφορά (1099€ = 50W829B + 32R410B + 5ετής Εγγύηση), ας αλλάξει η 32R410B με την 32W650A και είμαστε εντάξει, στη ίδια τιμή. Ίσως αυτό είναι πιο εύκολο για ένα κατάστημα. Ας περιμένουμε λοιπόν από αύριο αντιπροσφορές των καταστημάτων.
kostasbm Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 σε περιπτωση που δεν θελει καποιος την 32 ποιο ευκολα θα δωσει μια full hd αν θελει να κρατησει την 50 πιστευω οτι η εβδομαδα που θ ερθει θα ειναι καυτη ανοιγουν τα ψηφιακα σχεδον σε ολη τη πελοποννησο μεχρι 15 ιουνιου και ερχεται και το μουντιαλ για να δουμε τις αντιδρασεις των κατστηματων γιατι ολοι ξερουμε οτι παρακολουθουν την αγορα και τα φορουμ συζητησης
obi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Βασικά από αύριο ο Κωτσόβολος δε θα δίνει τη δωροεπιταγή και το Πλαίσιο που ρώτησα είπαν ότι δεν έχουν πολλά σετ διαθέσιμα (το τελευταίο αν θέλω το πιστεύω). Παρότι γλυκοκοίταζα την προσφορά, τελικά το όφελος είναι για μένα πάντα ελάχιστο μπροστά στο ότι 'φορτώνεσαι' δύο τηλεοράσεις από τις οποίες τη μεν 32άρα δε θα την αγόραζα πια σε καμία περίπτωση, τη δε 50άρα σε λίγο καιρό θα τη θεωρούμε όχι και τόσο σύγχρονη (ειδικά που οι ultra HD θα προσφέρονται πάμφτηνα σε σχετικά σύντομο διάστημα, ήδη κιόλας είναι σχετικά προσιτές). Το μόνο που σώνει την 50άρα είναι ότι είναι στη σειρά w8 όπερ πλούσια χαρακτηριστικά, από την άλλη όμως η πραγματική έκπτωση που σου κάνουν είναι κοντά 150 ευρώ (από 850 € τη βρίσκεις στο skroutz την w805) συν ότι σε αναγκάζουν να παντρευτείς τη σάπια 32άρα. Προσωπικά 700ευρώ την 50άρα και 250ευρώ την ανυπόληπτη 32άρα δε θεωρώ ότι πιάνουν τόπο. Κάνουν μια προσφορά η οποία αφορά έκπτωση 150€ σε ένα σεβαστό ποσό της τάξης των 850€ για να στείλουν ένα προϊόν που σε λίγο καιρό θα είναι μέτριο, ήτοι ξεπουλάνε ψηλά όσο μπορούν την οσονούπω μέτρια 50άρα. Και σα να μη φτάνει αυτό, για να σου δώσουν την παραπάνω προσφορά σε υποχρεώνουν να αγοράσεις ώστε αυτοί να ξεστοκάρουν και τις σάπιες 32άρες , διπλό το κέρδος τους δηλαδή. Ε προσφορά δεν το λες, μάλλον μαρκετινίστικο τρικ.
Demon13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Tα προϊοντα της Sony είναι ακριβά και έχουν άλλη ποιότητα δεν είναι samsung. Καμια σχέση με αυτά που γράφεις δηλαδή, και τις τυχαίες κοστολογήσεις σου. Μέσα σε όλα αυτά έχεις και την πιθανότητα του ps4. 4 πράγματα μαζί παίρνεις. To ultraHD που λέτε πως θα τοπ δείτε; Στο τηλεοπτικό σήμα δεν θα φαίνεται τίποτα. Ούτε σε blueray υπάρχει τίποτα.
obi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Sony αγαπάω και γι' αυτό και έψαξα την προσφορά. Ασφαλώς και ξέρω ότι τα Sony είναι ακριβά, άλλωστε αυτή τη στιγμή έχω ούτε μια ούτε δυο αλλά πέντε τηλεοράσεις Sony, μιλάω συγκεκριμένα. Ξέροντας για ποιο πράγμα μιλάμε, κάποια στιγμή μετράει η ουσία. Πάμε στο προκείμενο πέρα από την προσωπική διάσταση που μάλλον επιζητάς να ανοίξεις δεν ξέρω γιατί. Οι τιμολογήσεις που αναφέρω είναι από το skroutz, αν το έχεις πετύχει είναι ένα site με συγκριτικά τιμών από μαγαζιά. Παίρνω τη w805 , τη βρισκώ στα 850€ στον tsampas. Η r410 στα 250 στο stechi. Σύνολο 1100€, η προσφορά του τόπικ είναι 100€ φτηνότερα άντε κάνα 50άρι παραπάνω μαζί με τίποτε χρεώσεις των ιντερνετομάγαζων.
kostasbm Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 εγω βλεπω μονο δορυφορικα ξενα πακετα και μονο τa hd καναλια αθλητικα και αλλα αφου αυτα εκπεμπουν μεχρι hd το ultra θα ερθει σε μια 5ετια γιατι δεν ειναι τοσο απλο να αλλαζεις τυπους εκπομπης γιατι στοιχιζει οπως και η αλλαγη αναλογικων ψηφιακων που ακομα δεν εχει γινει και εχει παρει 2 η 3 χρονια περιπου απο dvd οκ οταν φτιαχνουν τετοια οποτε μεχρι full hd και οτι εξτρα wifi dnla kai φιλτρα ειναι οκ το θεμα ειναι οτι αν παρει καποιος 32αρα θα τη παρει για το δωματιο<ετσι πιστευω γιατι και γω τετοια εχω οποτε καλο ειναι να ριξει το βαρος στη 50αρα η 55αρα που θα παρει για κυρια θεαση στο σαλονι. οτι προσπαθουν να διωξουν τις παλιες hd ready τηλεορασεις ειναι λογικο ,εμεις απλα κοιταμε την υπαρχουσα προσφορα
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 σε περιπτωση που δεν θελει καποιος την 32 ποιο ευκολα θα δωσει μια full hd αν θελει να κρατησει την 50 πιστευω οτι η εβδομαδα που θ ερθει θα ειναι καυτη ανοιγουν τα ψηφιακα σχεδον σε ολη τη πελοποννησο μεχρι 15 ιουνιου και ερχεται και το μουντιαλ για να δουμε τις αντιδρασεις των κατστηματων γιατι ολοι ξερουμε οτι παρακολουθουν την αγορα και τα φορουμ συζητησης Δεν είίσαι σωστά ενημερωμένος.Πάει πίσω η ψηφιακή μετάβαση λόγω πανελλαδικών.Η πελοπόννησος πάει 1 μήνα μετά δηλ. 27/6 με πιθανότητα και νέας αλλαγής καθώς θα είναι στη μέση το μουντιάλ.Όσο για τα μαγαζιά,είχα παρατηρήσει τελευταία μια αύξηση στις τιμές των δεκτών. τη δε 50άρα σε λίγο καιρό θα τη θεωρούμε όχι και τόσο σύγχρονη (ειδικά που οι ultra HD θα προσφέρονται πάμφτηνα σε σχετικά σύντομο διάστημα, ήδη κιόλας είναι σχετικά προσιτές). Υλικό για την ultra HD που θα βρείς ? Για ελληνικά κανάλια φυσικά σε μια τέτοια τηλεόραση δεν κάνεις τον κόπο να δεις γιατί θα θες να την πετάξεις από το παράθυρο. Για τις τιμές τώρα μια 46αρα ultra HD έχει 2000Ε, του χρόνου θα έχει 1500.Με την αλλαγή των προτύπων HDMI δεν θα αξίζει να δώσεις και πάλι τόσα γιατί θα ξέρεις ότι με το νέο πρότυπο δεν θα υποστηρίζει τίποτα από συσκευές. Γενικά πιστεύω είναι πολύ νωρίς για 4k,όταν ούτε υλικό υπάρχει,ούτε η δυνατότητα υποστήριξης του νέου HDMI και εκτός αυτών και με φήμες που γίνονται πραγματικότητα για 8k & 16k!!!. Eίναι όπως πρίν από μια 5ετία όταν ακόμα το bluray δεν είχε επικρατήσει, που κάποιοι βιάστηκαν και πήραν HD-DVD player.Χαλαρά θα χρειαστεί μια 3ετία για να δούμε που θα πάνε τα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα