saks80 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 μου βγαλε οτι κερδισα το ps4 αλλα κατω στους ορους και προυποθεσεις λεει οτι πρεπει να ειμαι κατοικος γερμανιας.την τηλεοραση την αγορασα απο mediamarkt.τι παιζει τωρα μαυτο? Θα λάβετε το δώρο σας μέσα σε 4 με 5 εβδομάδες μετά την παραλαβή των δικαιολογητικών. Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, πρέπει να είστε κάτοικος Γερμανίας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι μόνιμοι κάτοικοι της ΧΩΡΑΣ. Υπάλληλοι ή αντιπρόσωποι της Sony ή μέλη των οικογενειών τους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η προσφορά είναι διαθέσιμη στους τελικούς χρήστες (π.χ. όχι σε μεταπωλητές και σε επαγγελματίες), με ανώτατο όριο 1 συμμετοχής ανά νοικοκυριό (ίδιο email, ίδια ταχυδρομική διεύθυνση).
germants Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Να πας στο mm και να τους πεις να στο φέρουν από Γερμανία
saks80 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Να πας στο mm και να τους πεις να στο φέρουν από Γερμανία μιλησα με σονυ και μου πε δεν παιζει ρολο τι γραφει κατω.να στειλω τα χαρτια που χρειαζεται στην διευθυνση που μου λεει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 μου βγαλε οτι κερδισα το ps4 αλλα κατω στους ορους και προυποθεσεις λεει οτι πρεπει να ειμαι κατοικος γερμανιας.την τηλεοραση την αγορασα απο mediamarkt.τι παιζει τωρα μαυτο? Θα λάβετε το δώρο σας μέσα σε 4 με 5 εβδομάδες μετά την παραλαβή των δικαιολογητικών. Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, πρέπει να είστε κάτοικος Γερμανίας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι μόνιμοι κάτοικοι της ΧΩΡΑΣ. Υπάλληλοι ή αντιπρόσωποι της Sony ή μέλη των οικογενειών τους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η προσφορά είναι διαθέσιμη στους τελικούς χρήστες (π.χ. όχι σε μεταπωλητές και σε επαγγελματίες), με ανώτατο όριο 1 συμμετοχής ανά νοικοκυριό (ίδιο email, ίδια ταχυδρομική διεύθυνση). Ωραίος φίλε! Καλορίζικο ! Μακάρι να το κερδίσω και εγώ (μάλλον θα πάρω την 48W605B) Sorry για το offtopic
saks80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ωραίος φίλε! Καλορίζικο ! Μακάρι να το κερδίσω και εγώ (μάλλον θα πάρω την 48W605B) Sorry για το offtopic φιλε και να μην το κερδιζα δεν τρεχει κατι.η τηλεοραση για τα λεφτα της ειναι εξαιρετικη.πολυ καλα χρωματα και πεντακαθαρη εικονα.αρκετα καλη και η πλοηγηση στο ιντερνετ.απλα αν το κερδισεις και με δεδομενο οτι το ps4 κοστιζει 400 ευρω ειναι σα να πηρες 48αρα τηλεοραση με 169 ευρω
darkdog Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 όποιος πήρε την 605 παρακαλώ να μου στείλει ένα pm please είναι κάτι σημαντικό!
Orgasmic Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καποιος κατοχος της 829 να μας πει εντυπωσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα