Vasilis 07 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Απαντώ σε spoiler, ώστε να σεβαστώ τους κανόνες. Καλό είναι να τελειώσει εδώ αυτό το θέμα. Όποιος θέλει, τώρα ιδίως που ξέρει, ας παραπληροφορεί και πανικοβάλλει άσκοπα κόσμο λες και κερδίζει κάτι. Εκτός και εάν είναι πωλητής προϊόντων Sony, οπότε κάνει τη δουλειά του, αφού πανικοβάλλει κόσμο ώστε να αγοράσει άμεσα προϊόντα της εταιρίας του. Λες να τελειώσει το θέμα, με νέους χαραχτηρισμούς και εκμαιεύοντας καταστάσεις ? To θέμα έχει φτάσει τις 10σελ. και είσαι ο μοναδικός που εμφανίστηκε να λέει τέτοια.Προσωπικά δεν έχω διακρίνει τίποτα από τα όσα λες.Αν τώρα εσύ ή κάποιος άλλος πήγε να πάρει τηλ. με σκοπό να πάρει και το PS δώρο μάλλον ούτε καταναλωτική συνείδηση έχει,ούτε διαβάζει σωστά τους κανόνες. Η προσφορά ήταν 50αρα - 32αρα Sony στα 999Ε με δωροεπιταγή75E (έπαιξαν στη συνέχεια και άλλα πακέτα σε χαμηλότερες τιμές και 5ετη εγγύηση δώρο).H κλήρωση για PS 4 αναφέρθηκε στα ψιλά γράμματα και δεν απασχόλησε κανέναν από τους ενδιαφερόμενους ούτε και εμένα. Είσαι ο μοναδικός που 2,5 εβδομάδες μετά το άνοιγμα του θέματος εμφανίζεσαι και αναδεικνύεις ως Νο1 θέμα την κλήρωση. Για τα τέλη κυκλοφορίας,ήταν σχόλιο στο όποιος πάρει τώρα TV,έχει το δικαίωμα να περιμένει μέχρι τις 31-7.Με το γράμμα του νόμου και βάση κανονισμών μπορεί, αλλά γιατί τελευταία στιγμή ? Την συγγνώμη δεν την ζήτησα σε εσένα προσωπικά για το λάθος που έκανα και το παραδέχομαι ότι είχα μείνει στις 13-7-14.Σπάνια κοιτάω ψιλά γράμματα σε διαγωνισμούς που αφορούν την εξάντληση των χρονικών περιθωρίων. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, όσο για τους χαραχτηρισμούς τους αφήνω ασχολίαστους.Ας κρίνουν άλλοι ποιός είναι πωλητής και ποιός όχι. 1
darkdog Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 τελικά αξίζουν σαν τηλεοράσεις οι 805 825 και 829 ? ένας λόγος που το σκέφτομαι είναι αυτή πού έχουν για δώρο + την κλήρωση για το ps4
basilis5 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 τελικά αξίζουν σαν τηλεοράσεις οι 805 825 και 829 ? ένας λόγος που το σκέφτομαι είναι αυτή πού έχουν για δώρο + την κλήρωση για το ps4 αν αξιζουν σαν τηλεορασεις ναι εννοειται. αν αξιζουν σε αυτα τα λεφτα, θα το κρινεις εσυ οταν πας να τις δεις απο κοντα. το ps4 μην το θεωρεις δεδομενο παντως. 20% να σου κατσει
darkdog Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 το ρωτάω γιατί πάιζουν σε αυτά τα λεφτά πλέον 55 άρες lg όπως η 670 και η 750 οι lb. Απο μεγάλα panel και smart tv δεν γνωρίζω πολλά για τις sony πως έχουν εξελιχθεί συγκριτικά με τις 2 μεγάλες που μεσουρανουν πλεον lg και samsung!
basilis5 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 οι προσφορες δεν ειναι για τα β μοντελα, του 2014;
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Για τα Β είναι.Α πρέπει να μην υπάρχουν πλέον.
Demon13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παιδιά την είδα απο κοντά. Μην τρελένεστε δεν είναι τίποτα το φοβερό. Ολες οι πλάσμα της Panasonic έχουν 3 φορές καλύτερη εικόνα. (και απο όλες τις LED) Μια καλή LED είναι με super contrast, αυτό είναι όλο. Σε 3-4 χρόνια θα κάνετε σαν τρελοί να τις ξεφορτωθείτε. Αντε για να μην σας ξενερώσω με τα αρνητικά που είδα και έχουμε και κλάματα
darkdog Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 έχει καμια απο αυτές το smart remote μαζί η το αγοράζεις εξτρα ?
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ολες οι πλάσμα της Panasonic έχουν 3 φορές καλύτερη εικόνα. (και απο όλες τις LED) Ψυχραιμία. 2
rnd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Επειδή άθελά μου (για όποιον θέλει να το πιστέψει) ξεκίνησα άσκοπη αντιπαράθεση, ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες και τους διαχειριστές. Δεν πιστεύω πως υπήρξε σκοπιμότητα από κανέναν. Σκέφτηκα να σβήσω τα προηγούμενά μου μηνύματα, αλλά για να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση, ας κρίνει κάποιος διαχειριστής αν χρειάζεται να τα σβήσει, μιας και δεν έχουν νόημα ύπαρξης. Έχω γνωστό που νόμιζε ότι η λήξη είναι αυτή την Παρασκευή στις 13 Ιουνίου, και επειδή αναφέρθηκε εντελώς αόριστα από κάποιους ότι ίσως και να κερδίζουν όλοι PS4, πανικοβλήθηκε και αγόρασε την εν λόγω προσφορά ενώ ήταν στην πραγματικότητα αναποφάσιστος, για να προλάβει μέχρι την Παρασκευή να παραλάβει την τηλεόραση και να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Προφανώς το λάθος ήταν δικό του, αλλά συνετέλεσε σε κάποιο βαθμό και η (μη σκόπιμη) φημολογία. Εγώ προσωπικά αγχώθηκα την προηγούμενη εβδομάδα μόνο για μια στιγμή, μιας και έχω ανειλημμένη υποχρέωση να κάνω δώρο κάποια συσκευή σαν το PS4, για αυτό και έψαξα τους όρους συμμετοχής. Επειδή αισθάνθηκα και εγώ έστω και για μια στιγμή την εν λόγω πίεση, για τους λάθος λόγους, ήθελα απλώς να διευκρινίσω την κατάσταση. Η προσφορά όπως έχει είναι αρκετά καλή, αλλά επειδή δεν βιάζομαι καθόλου, κατά πάσα πιθανότητα θα περιμένω για κάποια άλλη μελλοντική καλύτερη προσφορά.
darkdog Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 τελικά δεν κατάλαβα για να ισχυει η προσφορά για το ps4 έιναι να την αγοράσεις μέχρι παρασκευή και να την ενεργοποιήσεις μέχρι τελη ιουλιου ?
simply88 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Επειδή άθελά μου (για όποιον θέλει να το πιστέψει) ξεκίνησα άσκοπη αντιπαράθεση, ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες και τους διαχειριστές. Δεν πιστεύω πως υπήρξε σκοπιμότητα από κανέναν. Σκέφτηκα να σβήσω τα προηγούμενά μου μηνύματα, αλλά για να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση, ας κρίνει κάποιος διαχειριστής αν χρειάζεται να τα σβήσει, μιας και δεν έχουν νόημα ύπαρξης. Έχω γνωστό που νόμιζε ότι η λήξη είναι αυτή την Παρασκευή στις 13 Ιουνίου, και επειδή αναφέρθηκε εντελώς αόριστα από κάποιους ότι ίσως και να κερδίζουν όλοι PS4, πανικοβλήθηκε και αγόρασε την εν λόγω προσφορά ενώ ήταν στην πραγματικότητα αναποφάσιστος, για να προλάβει μέχρι την Παρασκευή να παραλάβει την τηλεόραση και να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Προφανώς το λάθος ήταν δικό του, αλλά συνετέλεσε σε κάποιο βαθμό και η (μη σκόπιμη) φημολογία. Εγώ προσωπικά αγχώθηκα την προηγούμενη εβδομάδα μόνο για μια στιγμή, μιας και έχω ανειλημμένη υποχρέωση να κάνω δώρο κάποια συσκευή σαν το PS4, για αυτό και έψαξα τους όρους συμμετοχής. Επειδή αισθάνθηκα και εγώ έστω και για μια στιγμή την εν λόγω πίεση, για τους λάθος λόγους, ήθελα απλώς να διευκρινίσω την κατάσταση. Η προσφορά όπως έχει είναι αρκετά καλή, αλλά επειδή δεν βιάζομαι καθόλου, κατά πάσα πιθανότητα θα περιμένω για κάποια άλλη μελλοντική καλύτερη προσφορά. Τελικα τι ισχυει; Μεχρι αυτη την Παρασκευη ειναι προσφορα για να κερδισεις το PS4;
thessalonikios28 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 με τα ps4 γινεται ενα πανηγυρι.εγω πιστευω οτι κερδισαν αρκετοι που πηραν απο την πρωτη στιγμη που βγηκε η προσφορα για να διαδωσουν οτι δινουν το ps4 και να ακολουθησει κιαλλος κοσμος.οσο περναει ο καιρος θα δινουν λογικα ολο και πιο λιγα ps4.
kostasbm Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ενταξει μην το κανουμε ανατολικο θεμα απλα λιγο προσοχη για να μην δημιουργουνται τετοια θεματα. ολοι θελουμε να βρουμε τη καλυτερη προσφορα για μας και για οσους ενδιαφερονται καλοριζικες σε οσους την τσιμπησαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα