Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ήξερα ότι θα κερδίσω και το ps4 μάλλον θα την χτύπαγα την προσφορά. Και όντως φαίνεται ότι όλοι κερδίζουν. :blink: 

Όχι ότι τρελαίνομαι για παιχνιδομηχανές βέβαια ιδαίτερα. Απλά κάνει την προσφορά πολύ καλή σαν πακέτο. Για τηλεόραση είναι που έχει έρθει η ώρα κυρίως. Λίγο που παίζουν και προσφορές...

Πόσο κοστολογείται το ps4; Κανα 400άρι;

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει προχωρήσει την διαδικασία να με βοηθήσει λίγο γιατί δεν το έχω πιάσει ακριβώς, γιατί ανακατεύεται η Γαλλία και αν κέρδισα τελικά ή μπαίνω σε άλλη κλήρωση.

Tην σελίδα αυτή εκτυπώνεις και μαζί με φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς τα στέλνεις με συστημένο Γαλλία.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μη νομίζετε ότι όλοι κερδίζουν πάντως, υπάρχω και γω για να επιβεβαιώσω ότι ο διαγωνισμός δεν είναι στημένος...ΔΕΝ κέρδισα!

Δημοσ.

Για να μη νομίζετε ότι όλοι κερδίζουν πάντως, υπάρχω και γω για να επιβεβαιώσω ότι ο διαγωνισμός δεν είναι στημένος...ΔΕΝ κέρδισα!

Εγώ πάντως απορώ πως το νομίζανε ακόμη και πριν την μαρτυρία σου, αφού μόλις 3-4(?) άτομα μέσα στο νήμα έχουν πει ότι πέτυχαν και το PS4, και το "μα καλά, όλοι κερδίζουν;" αρχίσαμε να το διαβάζουμε ήδη από τον 2ο και μετά.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το ίδιο το PS4, όπως και πολλούς άλλους. Όλοι όμως λίγο ή πολύ έχουμε υποχρέωση να κάνουμε δώρα σε μικρότερους. Οπότε εάν ήταν 100% βέβαιο ότι κερδίζεις PS4 αξίας 400 ευρώ, η αγορά μιας τηλεόρασης Sony θα ήταν συμφέρουσα διότι θα μπορούσες για να καλύψεις υποχρέωση δώρου 200-300 ευρώ να κάνεις δώρο το PS4, και τελικά θα σου είχαν και υποχρέωση από πάνω. Είτε θα μπορούσες να το πουλήσεις σφραγισμένο σε καλή τιμή.

Με πιθανότητες 1 στις 5, αξίζει μόνο εάν για κάποιο λόγο ήθελες έτσι και αλλιώς να αγοράσεις τηλεόραση άμεσα.

Sony Europe – Διεθνής κλήρωση PS4
Sony Europe – Συμπλήρωση φόρμας
Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βοήθεια guys, όλα ok με τα κανάλια της digea αλλά κάτι παίζει με το NERIT HD και μου το δείχνει χάλια σε ποιότητα, αντί  δηλαδή να το βλέπω σε καλύτερη ανάλυση είναι σαν να είναι χειρότερο, υπάρχει κάποια ρύθμιση που κάνει σωστό scaling ?

το HD κανάλι της ΝΕΡΙΤ δεν προβάλει πάντα HD περιεχόμενο...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.

για να μπεις στην κληρωση για το ps4 πρεπει να ενεργοποιησεις την τηλεοραση μεχρι την παρασκευη.πεμπτη παραλαμβανω και θα σας πω αν μου κατσε και μενα το ps4

• Like 1
Δημοσ.

για να μπεις στην κληρωση για το ps4 πρεπει να ενεργοποιησεις την τηλεοραση μεχρι την παρασκευη.πεμπτη παραλαμβανω και θα σας πω αν μου κατσε και μενα το ps4

13 Ιουλίου είναι.

Δημοσ.

Οπότε να υποθέσω οτι όσοι δεν παραλάβεται μέχρι 13 Ιουλίου χάνετε το ps4? Για προσέξτε το λίγο όσοι είστε σε αναμονή, σαν εμένα.

Ο διαγωνισμός είναι, αφού παραλάβεις την τηλεόραση μπαίνεις στο menu και το id της το βάζεις στην σελίδα του διαγωνισμού για το PS4 μαζί με κάποια άλλα στοιχεία που σου ζητάει.Και μαθαίνεις εκείνη την στιγμή αν κέρδισες ή όχι.Προφανώς αν κάποιος παραλάβει TV μετά τις 13/7 δεν θα μπορεί να συμμετάσχει.

Για να το πω ποιό απλά η αγορά Sony ΤV δεν διασφαλίζει την συμμετοχή στον διαγωνισμό, αλλά η παραλαβή και η ενεργοποίηση της TV.

13 Ιουλίου είναι.

Μήπως βαριέστε ακόμα και να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής που έχω ήδη δείξει παραπάνω;

Κατ' αρχάς, όπως ήδη σωστά προαναφέρθηκε, η σωστή ημερομηνία είναι 13 Ιουλίου και όχι 13 Ιουνίου. Αλλά αυτό ισχύει για την αγορά, όχι για την δήλωση της συμμετοχής.

Η αγορά πρέπει να γίνει μεταξύ 2 Μαΐου και 13 Ιουλίου, η συμμετοχή πρέπει να δηλωθεί μέχρι 31 Ιουλίου, και η αποστολή των απαιτούμενων παραστατικών να γίνει μέχρι 17 Αυγούστου.

Δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να συνδέσεις την τηλεόραση στο internet για να δημιουργηθεί ο κωδικός. Άρα τι ζόρι τραβάτε να ανάψετε την τηλεόραση στις 31 Ιουλίου;

Εάν δεν ισχύει δημιουργία κωδικού μέσω internet, τότε κάποιοι από τους προλαλήσαντες είναι επιεικώς απαράδεκτοι παραπληροφορητές (πάντα φιλικά). Και σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει και ένα ΕΛΕΟΣ, αφού δημιουργούν άσκοπο άγχος και πανικό. Εγώ προσωπικά αγχώθηκα και αισθάνθηκα πίεση για άμεση αγορά, και για αυτό έψαξα τους όρους συμμετοχής, και τώρα αισθάνομαι πολύ πιο χαλαρός. Θα περιμένω λίγο ακόμα, για να δω πιθανές εναλλακτικές προσφορές, μιας και δεν νομίζω να μην προλάβω να παραλάβω κάποιο μοντέλο μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Δημοσ.

Μήπως βαριέστε ακόμα και να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής που έχω ήδη δείξει παραπάνω;

Κατ' αρχάς, όπως ήδη σωστά προαναφέρθηκε, η σωστή ημερομηνία είναι 13 Ιουλίου και όχι 13 Ιουνίου. Αλλά αυτό ισχύει για την αγορά, όχι για την δήλωση της συμμετοχής.

Η αγορά πρέπει να γίνει μεταξύ 2 Μαΐου και 13 Ιουλίου, η συμμετοχή πρέπει να δηλωθεί μέχρι 31 Ιουλίου, και η αποστολή των απαιτούμενων παραστατικών να γίνει μέχρι 17 Αυγούστου.

Δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να συνδέσεις την τηλεόραση στο internet για να δημιουργηθεί ο κωδικός. Άρα τι ζόρι τραβάτε να ανάψετε την τηλεόραση στις 31 Ιουλίου;

Εάν δεν ισχύει δημιουργία κωδικού μέσω internet, τότε κάποιοι από τους προλαλήσαντες είναι απαράδεκτοι παραπληροφορητές. Και σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει και ένα ΕΛΕΟΣ, αφού δημιουργούν άσκοπο άγχος και πανικό. Εγώ προσωπικά αγχώθηκα και για αυτό έψαξα τους όρους συμμετοχής, και τώρα αισθάνομαι πολύ πιο χαλαρός.

Προσωπικά ζητάω συγγνώμη αν αθελά μου έκανα κάποιον να ενεργοποιήσει βιαστικά την τηλεόραση μέχρι 13-7 τώρα ενώ μπορεί να το κάνει στις 31-7. Κάτι αλλά τέλη κυκλοφορίας ΅είμαι έλληνας και γουστάρω να πάω να τα πληρώσω στις 31 Δεκεμβρίου.

ΥΓ: Και επειδή μπορεί κάποιοι να σχολιάσουν και την έννοια ενεργοποίηση,μιλάμε για την έναρξη λειτουργίας της συσκευής προκειμένου να πάρουμε το id της από το μενού και να συμπληρώσουμε την φόρμα συμμετοχής.

Δημοσ.

Απαντώ σε spoiler, ώστε να σεβαστώ τους κανόνες.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να βλέπει το θέμα όπως θέλει.

Κατ' αρχάς δεν απαίτησα από κανέναν να ζητήσει συγνώμη, ούτε κατηγόρησα κανέναν. Απλώς επισήμανα ότι δεν είναι σωστό να παραπληροφορούμε, έστω και εν αγνοία μας. Και επειδή χρησιμοποίησα το χαρακτηρισμό απαράδεκτο, έγραψα το (πάντα φιλικά) ώστε να μην φανεί ως προσωπική επίθεση σε κανέναν, που στο κάτω κάτω της γραφής ούτε γνωρίζω προσωπικά.

Νομίζω ότι είναι επίσης προφανές ότι δεν πρότεινα εάν αγοράσει κάποιος τώρα τηλεόραση Sony να περιμένει μέχρι τις 31 Ιουλίου για να την ανάψει, ή να την ανάψει τώρα αλλά να υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στην κλήρωση την ημέρα λήξης της προθεσμίας.

Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού και βεβιασμένης αγοράς λόγω δήθεν λήξης της προθεσμίας συμμετοχής στην κλήρωση, ώστε κάποιος που δεν είναι αποφασισμένος να αγοράσει το συγκεκριμένο μοντέλο να πανικοβληθεί και να το αγοράσει μόνο και μόνο για να μην χάσει την ευκαιρία συμμετοχής στην κλήρωση. Μπορεί λοιπόν κάποιος αναποφάσιστος αγοραστής να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την αγοραστική του επιλογή, χωρίς να κάνει τώρα βεβιασμένες επιλογές λόγω ανύπαρκτων καταστάσεων.

Μιλάμε λοιπόν για ελεύθερη επιλογή στην αγορά καταναλωτικών αγαθών, βάσει των παρεχομένων υπηρεσιών, και προφανώς όχι για το χειρισμό κάποιου ήδη αγορασμένου προϊόντος.

Τώρα τι σχέση έχει αυτό με την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, του ΦΠΑ, ή του φόρου εισοδήματος την τελευταία ημέρα, ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω καθόλου. Το τελευταίο είναι φορολογική υποχρέωση, που νομίμως, αλλά πιθανότατα κακώς, αναβάλλεται την τελευταία στιγμή, ενώ αυτό που επισημαίνω είναι ότι δεν χρειάζεται να εξαναγκαστεί κανείς λόγω αβάσιμου πανικού να επισπεύσει κάποια αγοραστική επιλογή που πιθανώς αργότερα θα μετανιώσει. Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχει η αναβολή τακτοποίησης φορολογικών υποχρεώσεων με την αναβολή αγοράς συγκεκριμένων καταναλωτικών αγαθών, ώστε να χρησιμοποιείται ως αντίστοιχο παράδειγμα;

Καλό είναι να τελειώσει εδώ αυτό το θέμα. Όποιος θέλει, τώρα ιδίως που ξέρει, ας παραπληροφορεί και πανικοβάλλει άσκοπα κόσμο λες και κερδίζει κάτι. Εκτός και εάν είναι πωλητής προϊόντων Sony, οπότε κάνει τη δουλειά του, αφού πανικοβάλλει κόσμο ώστε να αγοράσει άμεσα προϊόντα της εταιρίας του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...