Προς το περιεχόμενο

O/c se club ati 9600pro?

teri_vti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia me to power strip esto k 1hz na anevaza mnimi i core clock ola xalagan....ola ta grammata emfanizan kokkiniles stis akres kai skies...mono default douleue...by the way default i karta mu adi gia 400/600 einai 400/674 (337memoryx2)

Δημοσ.

Πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τις δυνατότητες o/c

Κάνε το είτε βάζοντας BIOS στην κάρτα που να σου επιτρέπει να κάνεις o/c, είτε δοκιμάζοντας τους omega drivers, οι οποιοι παίζει να σε αφήσουν να κάνεις o/c και χωρίς BIOS Upgrade.

Δημοσ.

Me to 3drage ola pane mia xara...anevasa ton purina apo 400 se 450....Oloi omos lene oti paei xalara statherotata 500 akoma k parapano...alla sto 450 pou tin exo eno vgazei mia xara to 3dmark2001 sto 3dmark2003 kolaei....mipos xreiazetai ligo reuma parapano?? asus a7n8x exo to opoio exei epiloges gia voltage stin agp karta 1.5 (default) 1.6 kai 1.7. Lete na to pao sto 1.6 na statheropoiithei o purinas tis ???i uparxei kindinos na kaei me o.1 volt parapano?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ας ξυπνήσω το topic μιας και που πέρασε πολύς καιρός από τις 23-09-03 του τελευταίου post.Κατεβάζω τώρα τους drivers του Softmodded Catalyst Package Catalyst 6.1 v6.14.10.6587 με ημερομηνία έκδοσης 20-01-06.

http://www.techpowerup.com/softmod/

http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.php

Αυτό το κάνω για να ενεργοποιήσω το overclocking ability της club ati 9600 pro μου.Είναι κανείς άλλος που να το έχει δοκιμάσει πρόσφατα να ανεβάσει speed επιτυχώς? Αν ναι σε ποιές τιμές σταμάτησε (και του λειτουργεί δίχως προβληματάκια)?

Δημοσ.

Μπήκαν λοιπόν οι drivers που αναφέρω πιο πάνω...

Επιστρέφω με τις τιμές που βλέπω οτι δουλεύει απροβλημάτιστα, στο δικό μου σύστημα (με χρήση του ATITool 0.24)

Core 442.80

Memory 348.30

Όταν ανεβάζω λίγο περισσότερο τις παραπάνω τιμές, αρχίζουν να εμφανίζονται artifacts, έτσι, μένω σε αυτές.

Δημοσ.

εγώ ρε παίδες έκανα o/c atitool κ είμαι στα 449 κ 365 core κ memory αντίστοιχα,

δεν ξέρω κατά πόσο πάει παραπάνω αλλά δεν πιστεύω φίλε teri_vti να αξίζει τον κόπο να την ανεβάσεις παραπάνω ενώ έχουν βγει τρελές κάρτες (εννοείται πως δε σε ωθώ να πάρεις καινούρια)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...