dimitrispar Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Καλημέρα σε όλους. Σήμερα έγινα μέλος στο forum για να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με μια νέα συσκευή που απόκτησα το samsung galaxy s3 mini. Εδώ και δύο μέρες αφού το έχω, αντιμετωπίζω έντονο πονοκέφαλο και καποιες φορές όταν μιλάω σε κληση νιώθω το κεφάλι μου να βράζει. Εδώ να σημειώσω πως δεν έχω κάνει κάποια υπερβολική χρήση της συσκευής, τη βάζω σε flight mode όταν κοιμάμαι, και το επίπεδο της φωτεινότητας δεν είναι τόσο έντονο για να με χτυπά στα μάτια. Σήμερα το πρωί ξύπνησα κανονικά και αφού χρησιμοποίησα τη συσκευή για ένα λεπτό, ξανά νιώθω το κεφάλι μου κάπως. Σε τι μπορεί να οφείλετε και τι θα μου προτείνατε να κάνω ; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δημήτρης
kostass__ Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 το θεωρω πολυ δυκολο με ρηση ενα λεπτο να σε πιασει το κεφαλι σου. ειναι το πρωτο κινητο με μεγαλη οθονη που παιρνεις? για τις κλησεις παρε ενα bt να κανεις την δουλεια σου, ειναι και αβολο να μιλας με την συσκευη στο αυτι.
arc Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Άλλος ο πονοκέφαλος που προκαλείται από την ομιλία και άλλος ο πονοκέφαλος που προκαλείται από την χρήση του κινητου (που βλέπεις την οθόνη). Ο δεύτερος οφείλεται σε προβλήματα των ματιών (οφθαλμίατρος) και ο πρώτος οφείλεται σε υπερεαισθησία στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα (υπάρχουν τέτοια άτομα που τα λυπάμαι) ή σε ψυχοσωματικους λόγους (φοβίες). Κανε την εξης δοκιμή. Δοκίμασε κάποιο αλλο κινητό με εξωτερική κεραία και δούλεψε το στους ίδιους χώρους που κινείσαι τώρα. Αν και με το αλλο κινητό εχεις πονοκεφαλους, χρησιμοποιησε το σε αλλο χωρο, μακρια και σε ανοιχτό χώρο (π.χ. πλατεία, χωράφι). Αν και εκεί εχεις πονοκεφαλους τοτε σίγουρα εχεις ευαισθησία ή φοβία και ο μόνος τρόπος ειναι να σταματήσεις να χρησιμοποιείς κινητό. Αν στον ανοιχτό χώρο δεν εχεις πονοκέφαλο τοτε εξέτασε τι αλλο σου δημιουργεί πονοκεφαλο στον προηγουμενο κλειστό χώρο (μηπως πχ κάποιο μηχανημα ή καλώδια υψηλής τάσης; ) Τέλος δοκίμασε να χρησιμοποιείς το κινητό με handfree (καλώδιο)
Grey Warden Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εν τω μεταξύ το S3 mini όπως όλα τα Samsung έχουν το χαμηλότερο Sar της αγοράς. Μάλλον συμβαίνει κάτι απ οσα αναφέρει ο arc.
dimitrispar Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μετά από μερικές ημέρες έχει ησυχάσεις κάπως το κεφάλι μου και με συνδρομή γιατρού, αλλά κάνει κάτι χτυπήματα. Μήπως υπάρχει κάτι ελλατωματικό στη συσκευή και μου δημιουργεί πρόβλημα ;
arc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μήπως το πρόβλημα είναι στην άλλη μερια του χεριού σου; (οχι στην μεριά που ειναι το κινητό) Κάνε τις δοκιμές που σου έγραψα και αν συνεχίζεις να εχεις ενοχλήσεις αλλαξε κινητό ή σταματα να χρησιμοποιείς κινητα. Τόσο απλα.
BritGreek Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Το κινητό σου έχει καλό σήμα εκεί που είσαι; Επίσης, τι κινητό είχες πριν; Αν έχεις το 3g ή το wifi ανοιχτό δίπλα στο μαξιλάρι σου, ίσως να δικαιολογείται, αλλά μιλάς για flight mode. Εγώ νομίζω ότι είναι ιδέα σου, ή ότι οι πονοκέφαλοι δεν έχουν καμία σχέση με το κινητό σου. Το συγκεκριμένο έχει χαμηλό δείκτη SAR, και αυτό είναι κάτι που κοιτάζω κι εγώ πριν αγοράσω κινητό.
chrisxkar Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 αμφιβαλλω οτι ευθυνεται το κινητο ακομα και κινεζος no name να ηταν το να νοιωθεις οτι βραζει το κεφαλι σου ειναι πολυ extreme για να ειναι αληθινο.Δοκιμασε να χρησημοποιησεις για μια-δυο μερες μονο bluetooth αμα δεις οτι παλι βραζει σημαινει ψαξε αλλου για να βρεις το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα