Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ενω παλαιοτερα κοσμηματα και ρολογια ηταν κατα βαση τα δωρα των κουμπαρων σε γαμους και βαπτισεις το σκηνικο εχει πλεον αλλαξει και ολοι θελουν ταμπλετ!!!!

ετσι λοιπον και γω για τον κουμπαρο μου πρεπει να βρω μεχρι τελος του μηνα ενα ποιοτικο και αξιολογο ταμπλετ.

με μια ερευνα αγορας ειδα οτι παιζει αυτο...

http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-tab-pro-101-t520-octa-core-16gb-8mp-camera-wi-fi-gps-bt-white-p-PER.909411

το προβλημα ειναι οτι ο κουμπαρος δεν ειναι εξοικιωμενος με το android καθοτι χρηστης ios στο κινητο εδω και χρονια

θα τα καταφερει να εξοικοιωθει με το περιβαλλον?

Την συσκευη πως την κρινετε με βαση τα χαρακτηριστικα της?

εναλλακτικα τι αλλες επιλογες εχω χωρις να ξεφευγω απο το κοστος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από windows πως παει ο κουμπαρος σου?

Μπορεις να δεις το asus t100 το οποιο είναι και ένα μικρο λαπτοπ (με win 8.1 32bit) και ταμπλετα. Είναι στα 329€ αυτην την στιγμη και μαλιστα από φυσικα καταστήματα (mediamarkt - public - multirama)

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.

Μπορεις να δεις το asus t100 το οποιο είναι και ένα μικρο λαπτοπ (με win 8.1 32bit) και ταμπλετα. Είναι στα 329€ αυτην την στιγμη και μαλιστα από φυσικα καταστήματα (mediamarkt - public - multirama)

φαινετε καλο!!

Δημοσ.

και ενω παλαιοτερα κοσμηματα και ρολογια ηταν κατα βαση τα δωρα των κουμπαρων σε γαμους και βαπτισεις το σκηνικο εχει πλεον αλλαξει και ολοι θελουν ταμπλετ!!!!

λίγο off topic αλλά σιγουρέψου οτι όντως θέλει tablet... πριν λίγες μέρες και εμένα παραλίγο να μου πάρουν tablet γιατι όπως λές ειναι της μόδας αλλα πάλι καλά με ρωτήσαν πρώτα... τελικά μου κάναν δώρο δωροεπιταγές απτα Public οπότε και πήρα κάτι που χρειαζόμουν.. :)

Δημοσ.

Αν η χρήση είναι μόνο για browsing σε γνωστά ασφαλή sites είναι οκ, αλλά αν ευελπιστεί να το χρησιμοποιήσει σαν μικρό υπολογιστή με windows ... θα το μετανοιώσει. Win8.1 με 2gb ram, αργό επεξεργαστή και shared μνήμη κάρτας γραφικών είναι no-no. Λόγω win θα χρειαστεί antivirus οπότε η μισή μνήμη bye-bye, παίρνει και η κάρτα γραφικών, άρα τι μένει για επεξεργασία; Ψίχουλα. Πολλοί τσιμπάνε γιατί βλέπουν windows. Εννοείται οτι το θεωρώ καλό μηχανάκι, αλλά θελει προσοχή ο τρόπος χρήσης. 

Πολύ πιο future ready λύση ειναι το samsung που είδες. Αφου εχει εμπειρία απο ios, θα μεταπηδήσει σε android πολύ γρήγορα και εύκολα. Στο λεω απο δυο δικές μου περιπτώσεις γνωστών. 

Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να του πάρεις ipad και εννοείται ρώτησε τον τι δώρο θέλει. Τα ηλεκτρονικά gadgets εχουν χρόνο ζωής 2-3 χρόνια, εγω για τετοια δώρα συνεχίζω να προτιμώ πιο κλασσικές λύσεις (π.χ. ενα καλό ρολόι)

Δημοσ.

Αν η χρήση είναι μόνο για browsing σε γνωστά ασφαλή sites είναι οκ, αλλά αν ευελπιστεί να το χρησιμοποιήσει σαν μικρό υπολογιστή με windows ... θα το μετανοιώσει. Win8.1 με 2gb ram, αργό επεξεργαστή και shared μνήμη κάρτας γραφικών είναι no-no. Λόγω win θα χρειαστεί antivirus οπότε η μισή μνήμη bye-bye, παίρνει και η κάρτα γραφικών, άρα τι μένει για επεξεργασία; Ψίχουλα. Πολλοί τσιμπάνε γιατί βλέπουν windows. Εννοείται οτι το θεωρώ καλό μηχανάκι, αλλά θελει προσοχή ο τρόπος χρήσης. 

Πολύ πιο future ready λύση ειναι το samsung που είδες. Αφου εχει εμπειρία απο ios, θα μεταπηδήσει σε android πολύ γρήγορα και εύκολα. Στο λεω απο δυο δικές μου περιπτώσεις γνωστών. 

Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να του πάρεις ipad και εννοείται ρώτησε τον τι δώρο θέλει. Τα ηλεκτρονικά gadgets εχουν χρόνο ζωής 2-3 χρόνια, εγω για τετοια δώρα συνεχίζω να προτιμώ πιο κλασσικές λύσεις (π.χ. ενα καλό ρολόι)

Το t100 δεν συγκρίνεται με ipad και android tablets, κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και μια χαρά δυνατό είναι για καθημερινή χρήση και όχι μόνο

Δημοσ.

γιατι δεν του παιρνεις ενα ipad mini retina?

ειναι η δευτερη επιλογη μου αλλα λεω για το samsung λογω 10αρας οθονης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
arc, on 22 May 2014 - 12:37 PM, said:arc, on 22 May 2014 - 12:37 PM, said:arc, on 22 May 2014 - 12:37 PM, said:arc, on 22 May 2014 - 12:37 PM, said:arc, on 22 May 2014 - 12:37 PM, said:arc, on 22 May 2014 - 12:37 PM, said:

Εχεις πλακα,με τις ανακριβειες που λες!!! :lol:

Η μνημη δεν θα την δει σχεδων ΠΟΤΕ να ξεπερνα τα 70% με ανοιχτα 2browser(απο 10 tab ανοικτα το καθενα),ανοικτο word.exel,powrpoint μtorrent και κατι αλλα ψιλα!ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ "ΨΙΛΟΥΛΑ" ΜΙΛΑΜΕ! ;)

Ειναι φισικο να ΜΗ το παρεις για απαιτητικη εργασια,αλλα για λαπτοπ χρηση ειναι ικανοτατο,να καλυψει ενα 80-90% της καθημερινης λαπτοπ χρησης!

ΔΕΝ ειναι για gaming ουτε για εντατικη ενασχοληση με illustrator κ.τ.λ επαγγελματικα προγραμματα,αλλα μπορει να κανει ΠΟΛΥ περισσοτερα απο οποιοδηποτε αλλο ARM tablet!!!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ.

οκ ό,τι πεις.

Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα παραπάνω «Εννοείται οτι το θεωρώ καλό μηχανάκι, αλλά θελει προσοχή ο τρόπος χρήσης » 

Δημοσ.

οκ ό,τι πεις.

Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα παραπάνω «Εννοείται οτι το θεωρώ καλό μηχανάκι, αλλά θελει προσοχή ο τρόπος χρήσης » 

Μα αν κάποιον τον καλύπτει ένα android tablet ή ένα ipad τότε το t100 θα τον καλύψει x10, δεν τίθεται θέμα τρόπου χρήσης. Αν έχει πιο πολλές απαιτήσεις και δεν τον καλύπτει το asus τότε τα άλλα δεν του κάνουν ούτε για αστείο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη πας για δωρο καλυτερα να κοιταξεις,κατα την γνωμη μου να κοιτάξεις μια πιο safe επιλογη για το κουμπαρο,που ειναι η προταση του Βασίλη,δλδ ipad mini retina,που για να επιλεγεί τοσα χρονια αυτο το λογισμικο σημαινει οτι ειναι ευχαριστημενος και εχει σιγουρα επενδυσει αρκετα σ'αυτο!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Τραγικα αστοχο το ποστ σου φιλε.....σου απαντησαν ηδη οι κάτοχοι του μηχανήματος....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...