Gorgolemis Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Καλημέρα. Εχθές τοποθέτησα το παραπάνω τροφοδοτικό και με έκπληξη διαπίστωσα ότι είναι πολύ πιο θορυβώδες και απο το 7ετίας παλιό μου Tagan 580W. Για τα Seasonic ξέρω ότι είναι πολύ αξιόπιστα και δεδομένου ότι διάβασα και κάποια φόρουμ με πολύ θετικές γνώμες σε αξιοπιστία αλλά και ότι είναι πολύ αθόρυβο σε συνδυασμό με τα specs που έλεγαν ότι διαθέτει και έξυπνο σύστημα διαχείρησης του ανεμιστήρα του με πολύ χαμηλό θόρυβο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το δικό είναι πιο θορυβώδες. Κοίταξα μήπως συνχγρονίζει κάπου αλλά όχι. Τι μπορεί να φταίει?Επεσα σε ελατωμματικό?Το έχει κανείς να μου πεί γνώμη? Ηρθα σε επικοινωνία με το κατάστημα που το αγόρασα και περιμένω απάντηση για επιστροφή. Εχει κανείς κάποια γνώμη προσωπική για αθόρυβο τροφοδοτικό 500-650W και όχι απο specs όπως την πάτησα εγώ? Σας ευχαριστώ
mckaibomber Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 http://www.e-shop.gr/be-quiet-pure-power-80plus-atx-23-l7-530w-p-PER.911079
Gorgolemis Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ποιό είναι γιατί εμένα μου δείχνει εξαντλημένο χωρίς φωτό.
Millennium Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Be quiet είναι.Δες τι θα σου πουν από το κατάστημα πρώτα.
Gorgolemis Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Be quiet είναι.Δες τι θα σου πουν από το κατάστημα πρώτα. Τελικά δεν φταίει το τροφοδοτικό,αλλά γενικά το airflow γενικά στο κουτί,γιατί το εβγαλα εκτός κουτιού και είναι οκ χωρίς θόρυβο. Βέβαια θα παέι πρός πώληση γιατί θα πάω σε fanless,λάθος επιλογή για το HTPC μου. Για κουτί itx δεν κάνει θέλει χώρο αυτό κατάλαβα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2014 από Gorgolemis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα