thelos257 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας ψες το βραδυ εκανα ενημερωσεις των windows στο laptop ACER Aspire V3-571-53234G75Makk μου και οταν τελιωσαν και εκανε επαννεκινηση ο υπολογιστης μου πεταξε αυτο το μηνυμα: δεν ξερω τι να κανω για να το φτιαξω το αφησα αναμενω ολο το βραδυ εκανε επαννεκινηση και παλι το ιδιο μετα απο 4 επαννεκινησεις μπηκε στα windows. Γνωριζει καποιος τι φταιει που ειναι το προβλημα ; Σας ευχαριστω πολυ.
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μπορεί να μην κατέβηκαν ή να έγιναν σωστά τα updates , στο βγάζει ακομα ;
thelos257 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μπορεί να μην κατέβηκαν ή να έγιναν σωστά τα updates , στο βγάζει ακομα ; Δηλαδη τι εννοεις ; Οχι δεν μου το εμφανιζει τις ξανα εκανα και τωρα εγιναν σωστα ομως γιατι μ το εμφανισε αυτο το προβλημα δεν καταλαβα ; Μηπως γιατι δεν ειχε αρκετη ταχυτητα ληψης ;
Euclides Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Αν υπάρχει πρόβλημα σε ενημερώσεις των Windows, στο 90% των περιπτώσεων οφείλεται σε corrupted αρχείο DataStore.edb Διέγραψε το αρχείο: c:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb κάνε restart, και δοκίμασε να κάνεις ξανά τις ενημερώσεις. 1
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εντάξει μπορεί απλα να έτυχε εκεινη την στιγμή και να μην άρχισε να γίνεται σωστά το update η οτιδήποτε , αφου στο έκανε κανονικά τώρα δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα