Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ένας φίλος μου έχει τον 8320 και μου είπε τώρα με τις ζέστες ότι η στοκ ψυκτρα κάνει  σαν τρένο!

Μπορείτε να προτείνετε κάποιο οικονιμική ψύκτρα που να είναι όσο πιο ήσυχη γίνεται δεν τον νοιάζει ουτε σκοπευει να κανει o/c απλά θέλει οσο πιο ησύχη ψυκτρα γίνεται στα 20-25 ευρώ !

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Στα 30 ευρώ η coolermaster 212 evo ΠΡΟΣΟΧΗ!:Να προσέξεις εάν την χωράει το κουτί!

Αποστολή από το GT-S6810P με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Στα 30 ευρώ η coolermaster 212 evo ΠΡΟΣΟΧΗ!:Να προσέξεις εάν την χωράει το κουτί!

Αποστολή από το GT-S6810P με τη χρήση Insomnia App

Θα ακουστεί χαζό αλλά την 212 evo την έχω εγώ και του τι προτεινα και λεει οτι δεν θέλει τέτοια (του φαίνεται πολύ μεγαλή ^^ ) οπότε αυτή η RAIJINTEK THEMIS θα τον κάλυψει απο άποψη ησυχίας ;

Δημοσ.

Δεν παιζει να εχει  προβλημα με το μεγεθος και να μην χωραει στο κουτι σωστα ;

Δημοσ.

αν η 212 evo του φαίνεται μεγάλη,μπορεί να πάρει αυτή: http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-tx3e-22pk-r1-hyper-tx3-evo-p-PER.806761

Επίσης,καλή σε αυτά τα λεφτά είναι και αυτή: http://www.e-shop.gr/alpenfoehn-sella-cpu-cooler-intel-lga2011-92mm-p-PER.641297 (και αν δεν κάνω λάθος είναι μικρότερη και από την TX3 και από την themis)

Την έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αλλά και η themis που σου είπαν τα παιδιά είναι πολύ καλή.

Δημοσ.

Θα τον καλύψει η themis σε αυτά τα λεφτά.Να προσέξει μονάχα το κουτί και τις μνήμες με ψηλά heatsinks.

Σορρυ για την χαζη ερωτηση παιζει να βρισκει η ψυκτρα στις ραμ και να μην μπορει να την βαλει; 

Δημοσ.

Η themis είναι και λιγάκι καλύτερη από την 212 evo, οπότε συμφέρει περισσότερο και είναι και φθηνότερη.

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω για την βοηθεια μια τελευταια χαρη να μου προτεινετε μια καλη παστα απο το visionstudio γιατι ειναι και διπλα απο το σπιτι μου να πεταχτω να παρω ευχαριστω για ολα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...