soiratken88 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Καλησπερα στη παρεα!!εχω το παραπανω λαπτοπ dell latitude d610 το οποιο καναμε φορματ κ απο τοτε εχω 3 μερεσ και ε μπορω να βρω drivers πουθενα ουτε μεσα στη dell!!!καποια βοηθεια.??εστω του λαν αν συνδεθω θα τ βαλω να ψαξει.....
soiratken88 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 τα windows 7 ουτε τα σταρτερ δε παιρνει ρε γαμωτο ενω τα κανει εγκατασταση μετα δεν ανοιγουν....εχει καποιο θεμα ο σκληρος μαλλον...αλλα τα xp τα σηκωνει !!!
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Σου βρήκα drivers εδω εισαι http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/Product/latitude-d610 και εδω ftp://ftp.dell.com/Pages/Drivers/latitude-d610.html 1
gvarth Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 τα windows 7 ουτε τα σταρτερ δε παιρνει ρε γαμωτο Πριν 3 χρόνια είχαμε περάσει τα Home Edition με φίλο στο ίδιο μοντέλλο , με 2 GB RAM . Μια χαρά τα πήρε . Τσέκαρε τις μνήμες σου και δες και τους drivers που σου προτείνει ο SPANK στην προηγούμενη δημοσίευση . Αν είχε πρόβλημα ο σκληρός δίσκος , θα "σήκωνε" τα XP ; Δεν νομίζω ...
soiratken88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Φιλε spank απο εκει κατεβασα κ εγω και απ τις δυο σελιδες και δε δεχεται τιποτα δειχνει οτι μπηκε ας [πουμε κατι δειχνει κατω το λαν χωρις ομως να δουλευει....μ εχει τρελανει!!!!!!
soiratken88 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Παιδες βρηκα ακρη με τους drivers θελω να το αναβαθμισω του βαζω αλλη μια 512 και δεν ανοιγει καν....ξερουμε γτ.??
gvarth Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε και βάλε δύο καινούργιες , από την ίδια παρτίδα , του ενός GB ή των 512 MB και δες πως θα συμπεριφερθεί . Με καινούργια και παλιά μνήμη ταυτόχρονα , διάφορα μπορούν να συμβούν ...
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Παιδες βρηκα ακρη με τους drivers θελω να το αναβαθμισω του βαζω αλλη μια 512 και δεν ανοιγει καν....ξερουμε γτ.?? Άνοιξε ενα αλλο θέμα για αυτον τον σκοπό στο Φορητοί Υπολογιστές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα