naruto14 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Οι Led από όσο διαβάζω σε sites έφεραν και λίγο πιο ζωντανά χρώματα λόγω του οπίσθιου φωτισμού. Να φανταστώ παρόμοιες βελτιώσεις υπάρχουν και στις OLED, AMOLED;
panoskatos Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 τι ειναι γνωστο το προβλημα της ; παντως σε εμένα εγινε μολις αλλαξα pc. τον αναβα και δεν εδινε σημα στην οθονη να αναψει. μου λεει αυτος που μου τον "πασαρε " ... βγαζε το καλωδιο της οθονης, αναβε το pc, και μετα ξαναβαλτο. δουλεξε ετσι μερικες μερες. μετα επεσε ο γενικός του ρευματος στο σπιτι 2-3 φορες και μετα παει η οθονη. οποτε δεν ξερω αν εφταιγε μονο η ευαισθησια της philips ή κατι με αυξομείωση της τασης στο ρευμα απο τη πριζα. Οχι δεν εννοώ για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά για τις Philips γενικά, βγάζουν πολλές πρόβλημα με το τροφοδοτικό τους. Κατά την άποψη μου δεν θα έπρεπε να την αγοράσεις αφου εξαρχής είχε τέτοιο θέμα. Είναι κακός οιωνός μια τέτοια συμπεριφορά σε οθόνη. Οι Led από όσο διαβάζω σε sites έφεραν και λίγο πιο ζωντανά χρώματα λόγω του οπίσθιου φωτισμού. Να φανταστώ παρόμοιες βελτιώσεις υπάρχουν και στις OLED, AMOLED; Οχι οι OLED είναι τελείως διαφορετική τεχνολογία. Οι LCD/LED χρησιμοποιούν LED για τον οπίσθιο φωτισμό και αντικατέστησαν τις CCFL λάμπες. Με την χρήση LED εχουμε τα οφέλη που ανέφερα πιο πριν. Οι OLED οθόνες δεν κάνουν χρήση οπίσθιου φωτισμού, με ακόμα περισσότερα οφέλη απο αυτα των LCD/LED δεν ξέρω όμως αν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με αυτες διότι μιλάμε για πανάκριβες οθόνες που ισως να μην τις δούμε ποτέ σε οθόνες υπολογιστών ή τηλεόρασης στα σπίτια μας,εχουν βγει αλλά,,.Ερχονται και άλλες τεχνολογίες. Τέτοιες οθόνες μόνο σε κινητά έχουμε την χαρά να απολάυσουμε λόγο του μικρού εμβαδόν τους και άρα σε πιο προσιτές τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα