Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια θεωρείτε πιο σημαντική πρόοδο στα μονιτορς από τις δυο αυτές εξελίξεις τους;

Δεν το εννοώ σε θεωρητικό επιπεδο τεχνικής καινοτομίας  αλλά σε επίπεδο όπου ο μέσος χρήστης μπορεί να αναγνωρίσει και να απολαύσει άμεσα τη πρόοδο στην οθόνη του, δαπανώντας ενδεχομένως και περισσότερα χρήματα για να την αποκτήσει.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει LED monitor , με LED γίνεται ο οπισθιος φωτισμός, η ολοκληρωμένη ονομασία των μονιτορ με οπίσθιο φωτισμό με LED είναι LCD/ LED monitor.

Με την χρήση LED εχουμε μειωμένη κατανάλωση ρεύματος, στην εικόνα δεν έφερε καμία καινοτομία, ισα ισα που έφερε περισσότερα προβλήματα με light bleeding.

Η καινοτομία ηταν απο καθοδικού σωλήνα σε TFT/LCD monitor 

Επίσης το IPS panel δεν αντικατέστησε το ΤΝ, μιλάμε για διαφορετική τεχνολογία panel. Απλά τα τελευταία χρόνια έγινε προσιτή η αγορά με IPS panel και γι αυτο έγινε ευρέως γνωστό. Περίπου την ιδια περίοδο εμφανίστηκαν και τα δυο.Αντε να εχουν μια πενταετία διαφορά. Μιλάμε για πάνω απο 20 χρόνια στο εμπόριο και οι δυο τεχνολογίες.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει LED monitor , με LED γίνεται ο οπισθιος φωτισμός, η ολοκληρωμένη ονομασία των μονιτορ με οπίσθιο φωτισμό με LED είναι LCD/ LED monitor.

Με την χρήση LED εχουμε μειωμένη κατανάλωση ρεύματος, στην εικόνα δεν έφερε καμία καινοτομία, ισα ισα που έφερε περισσότερα προβλήματα με light bleeding.

Η καινοτομία ηταν απο καθοδικού σωλήνα σε TFT/LCD monitor 

Ενδεχομένως να ειμαι θύμα του μάρκετινγκ που παρουσίασε τις led ως all around εξέλιξη των lcd και οχι απλά ως διαφοροποίηση μιας παραμέτρου τους. 

Για να συγκεκριμενοποιησω το θέμα που με απασχολεί να πω οτι ειμαι ανάμεσα στις 2 αυτές οθόνες 

http://www.lg.com/us/monitors/lg-23EA63V-P-led-monitor

vs

http://www.lg.com/us/monitors/lg-W2486L-led-monitor

Η ουσιαστική διαφορά ( περα απο τις ιντσες ) ειναι οτι η πρώτη ειναι ips.

Aναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω extra χρήματα για να την αποκτήσω όταν και η δεύτερη  εχει εξαιρετικές κριτικες .

( και μια ιντσα παραπάνω lol)

Δημοσ.

Ενδεχομένως να ειμαι θύμα του μάρκετινγκ που παρουσίασε τις led ως all around εξέλιξη των lcd και οχι απλά ως διαφοροποίηση μιας παραμέτρου τους. 

Για να συγκεκριμενοποιησω το θέμα που με απασχολεί να πω οτι ειμαι ανάμεσα στις 2 αυτές οθόνες 

http://www.lg.com/us/monitors/lg-23EA63V-P-led-monitor

vs

http://www.lg.com/us/monitors/lg-W2486L-led-monitor

Η ουσιαστική διαφορά ( περα απο τις ιντσες ) ειναι οτι η πρώτη ειναι ips.

Aναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω extra χρήματα για να την αποκτήσω όταν και η δεύτερη  εχει εξαιρετικές κριτικες .

( και μια ιντσα παραπάνω lol)

Φίλε μου την εχει πατήσει πολύς κόσμος  με αυτο το "LED" με κεφαλαία γράμματα.

Θα σου πρότεινα να πας σε IPS panel. Την lg 23EA63V-P την εχω κ εγω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το καλύτερο vfm monitor για το 2013-2014.

Γιατι κοιτάς απο το εξωτερικό όμως ? Υπάρχει και Ελλάδα σε καλύτερη τιμή, περίπου στα 160€

Μπορείς να δεις και την αντίστοιχη DELL με λίγα χρήματα παραπάνω.

Δημοσ.

Οχι σε ελλάδα κοιτάω και μάλιστα σε μεταχειρισμένες , απλα εδωσα τα original links της lg.

Δημοσ.

Τι χρηματικό όριο εχεις βάλει ?

* Πολύ σωστά το έθεσες  "ως διαφοροποίηση μιας παραμέτρου τους"

Επίσης για να τα λέμε ολα με την χρήση LED καταφεραν να κάνουν και λεπτότερες τις συσκεύες απεικόνισης (τηλεοράσεις,pc monitor κτλ)  αλλά και οταν δεν χρειάζεται σε κάποια περιοχή φωτισμός τα LED να σβήνουν τελείως.

Δημοσ.

τι ειναι γνωστο το προβλημα της ; 

παντως σε εμένα εγινε μολις αλλαξα pc. τον αναβα και δεν εδινε σημα στην οθονη να αναψει. 

μου λεει αυτος που μου τον "πασαρε " ... βγαζε το καλωδιο της οθονης, αναβε το pc, και μετα ξαναβαλτο.

δουλεξε ετσι μερικες μερες. μετα επεσε ο γενικός του ρευματος στο σπιτι 2-3 φορες και μετα παει η οθονη.

οποτε δεν ξερω αν εφταιγε μονο η ευαισθησια της philips ή κατι με αυξομείωση της τασης στο ρευμα απο τη πριζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...