Nick1150 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Καλησπερα σας, Κατ´αρχας συγχωρεστε μου προκαταβολικα τυχων ανακριβιες η τυχων χαζες ερωτησεις καθως δεν ειμαι ουτε προγραμματιστης η ειδικος λογισμικου. Ειμαι απλα ενας ελευθερος επαγγελματιας και θα ηθελα την γνωμη σας για το ακολουθο θεμα. Εχω την τυχη να ειμαι ιδιοκτητης μιας μικρης, 14 ατομα πρωςωπικο, οικογενειακης εταιρειας παροχης υπηρεσιων στον χωρο των logistics, η οποια λειτουργει στην Αθηνα για πολλες δεκαετιες. Μεχρι σημερα και απο το 1994 ειχαμε ενα λογισμικο, τυπου DOS, το οποιο αφενως πλεον δεν ειναι αρκετο για τις αναγκες μας και αφετερου δεν ειναι δυνατον να υλοποιησει τα μελλοντικα μας σχεδια ως εταιρεια.... Θα ηθελα την γνωμη σας αν τελικα ειναι απαραιτητο ενα erp σε μια τοσο μικρη εταιρεια η θα ηταν καλυτερα αν χτιζαμε ενα "μικρο" customised λογισμικο στα μετρα μας και μονο, συμφωνα με τις ακολουθες βασικες αναγκες μας: 1. Οτι και αν επιλεξουμε θελουμε αριστο και αμεσο support, κατι το οποιο θεωρω το ΠΙΟ σημαντικο απο ολα. 2. Δημιουργια φορμων καταχωρησης δεδομενων των οποιων το αποτελεσμα θα πρεπει να μετατρεπεται σε xml και να αποστελεται online στον κομβο ICISnet. Μετα την καταχωρηση των δεδομενων πρεπει να δημιουργειται μια υποθεση με μοναδικο αριθμο. 3. Δυνατοτητα συνδεσης με το ICISnet μεσω web services για ανταλλαγη στοιχειων οπως ενημερωση Τελωνειακων ισοτιμιων, δασμολογικων κλασεων, και αλλα στοιχεια. Σχετικες οδηγιες για την συνδεση υπαρχουν στο site του ICISnet. 4. Δυνατοτητα εκτυπωσης η και αποστολης εντυπων με email σε μορφη pdf. Τα εντυπα ειναι τυποποιημενα και υπαρχουν ηδη σε μορφη xls. Τελος δυνατοτητα επισυναψης σε καθε υποθεση αρχειων η στοιχειων απο εντυπα με barcode. 5. Δυνατοτητα drag and drop και αποθηκευση μεσα σε καθε υποθεση αρχειων οπως pdf, jpg, και αλλα κοινα αρχεια αλλα και emails απο το outlook. 6. Εκδοση χρεωςτικων και πιςτωτικων τιμολογιων και δελτιων αποστολης βασει τιμοκαταλογων με στοιχεια που προερχονται απο τις καταχωρημενες υποθεσεις και παρακολουθηση ταμειου. 7. Δημιουργια internal business processes με εσωτερικες εγκρισεις για καποιες διαδικασιες. 8. Δυνατοτητα απομακρισμενης συνδεσης μεσω web απο υποκαταστημα, επισης μεσω portal αλλα και δυνατοτητα δημιουργιας app για mobile συνδεση απο τους υπαλληλους της εταιρειας που εργαζονται εκτος γραφειου. 9. Δυνατοτητα συνδεσης εταιρικου site για εμφανιση στατιστικων πελατων με πληρη ασφαλεια. 10. Παρακολουθηση μισθοδοσιας και λοιπων διαδικασιων προσωπικου 11. Υπαρχουν και αλλες δευτερευουσες αναγκες που απλα δεν αποτυπωνονται εδω, ομως οι κυριες αναγκες ειναι οι παραπανω. Θα εκτιμουσα πολυ την γνωμη σας. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα