Ακραίος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ύστερα από format το keyboard μου ( microsoft wired keyboard 200) κάνει αποσυνδέσεις κάπου κάπου. Το δοκίμασα σε όλες τις θύρες usb και κάνει το ίδιο ενώ το mouse μου στις αντίστοιχες θύρες είναι μια χαρά. Το δοκίμασα σε άλλο PC και δουλεύει άψογα. Επίσης δοκίμασα άλλο keyboard στο PC μου και επίσης δουλεύει άψογα. Τέλος δοκίμασα unistall-install drivers αλλά και πάλι το ίδιο. Τι μπορεί να φταίει? Κάνει το χαρακτηριστικό ήχο "κλινκ κλινκ" αποσύνδεση-σύνδεση για 1-2 sec και μετά μια χαρά. Σκέφτομαι να το αλλάξω μιας και έκανε μόνο 5 ευρώ αν και δεν νομίζω να είναι θέμα keyboard αφού σε άλλο pc δούλευε μια χαρά. Όμως και άλλο keyboard στο pc μου δουλεύει μια χαρά. Πως γίνεται αυτό? Θα τρελαθώ. Παρακαλώ τα φώτα σας. 1
geo_Ath Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Γεια σου φιλε. Εγω θα σου ελεγα να κάνεις Windows update. Και κυρίως όποια updates έχουν να κάνουν με drivers. Λογικά άμα πατήσεις Windows update θα σου βγάλει τους πιο καινούργιους drivers που είναι διαθέσιμοι για το υλικό σου.
Ακραίος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Έχω κάνει update. Επίσης παρατηρώ αποσυνδέεται μόνο όταν το χρησιμοποιώ. Δηλαδή αν δεν πατάω κουμπιά δεν δημιουργείται το πρόβλημα.
Ακραίος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Κανείς ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει? θα τρελαθώ
geo_Ath Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Κοίταξε εφόσων λές ότι έχει 5 ευρώ ίσως και το πληκτρολόγιο δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα που υπάρχει.. Οπότε ίσως κ να μην αξίζει τόσο να ασχοληθείς...
g_mgs Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δοκίμασε χωρίς να πατήσεις κενάν πλήκτρο να κάνεις λίγο πάνω - κάτω το καλώδιο που βγαίνει από το Keyboard. Δες τι κάνει.
Ακραίος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Κοίταξε εφόσων λές ότι έχει 5 ευρώ ίσως και το πληκτρολόγιο δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα που υπάρχει.. Οπότε ίσως κ να μην αξίζει τόσο να ασχοληθείς... Το θέμα είναι ότι σε άλλο pc λειτουργεί κανονικά και φοβάμαι μήπως φτέει από το pc κάτι αλλά από την άλλη και άλλο keyboard στο δικό μου pc δουλεύει μια χαρά. Οι θύρες usb δεν έχουν πρόβλημα καθώς τις έχω δοκιμάσει όλες και κάνει το ίδιο. Επίσης το mouse μου δουλεύει μια χαρά στις ανίστοιχες θύρες. Θέμα drivers δεν παίζει τους έχω βγάλει/βάλει 100 φορές και τα windows είναι updated. Δοκίμασε χωρίς να πατήσεις κενάν πλήκτρο να κάνεις λίγο πάνω - κάτω το καλώδιο που βγαίνει από το Keyboard. Δες τι κάνει. Κανένα πρόβλημα όπως επίσης και αν κουνήσω το καλώδιο εκεί που συνδέεται στο pc επίσης κανένα πρόβλημα.
Ακραίος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το κάνει μόνο όταν παίζω League Of Legends. Θα μου πεις δεν κάνω και τίποτα άλλο αλλά έστω εδώ που γράφω στο fb και σε άλλα forum δεν το κάνει. Υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά με το παιχνίδι? Και αν ναι τότε γιατί με άλλο πληκτρολόγιο δεν γινόταν? Πφφφ μέχρι να μαζέψω να πάρω καινούριο θα μου βγάλει την πίστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα