dr_psiloulis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά είμαι 400 μετρα από το κέντρο του ΟΤΕ στην ηλιούπολη και έχω τα παραπάνω χαρακτηριστικά......Μήπως είναι λίγο χαμηλά... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2014 από dr_psiloulis
Luciddream Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ελα ρε γείτονα.. δεν πολυ κοιτάω το section αυτό και κατα τύχη το είδα το τοπικ. είσαι σίγουρος οτι παίρνεις απο το κέντρο του ΟΤΕ VDSL? τον ιανουάριο που ήθελα, δεν έδινε η wind εδώ γιαυτο το λέω. αν παίρνεις απο εκεί τοτε ναι ειναι χαμηλά..
dr_psiloulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Σίγουρα από αστικό κέντρο περνώ γιατί ακόμα στην ηλιούπολη που είμαστε δεν έχουν μπει η καινούργιες καμπινέ....αν μπούνε τότε να κλειδώνουμε 50
HadesGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Σίγουρα από αστικό κέντρο περνώ γιατί ακόμα στην ηλιούπολη που είμαστε δεν έχουν μπει η καινούργιες καμπινέ....αν μπούνε τότε να κλειδώνουμε 50 VDSL η Ηλιούπολη έχει, ο ΟΤΕ μου δίνει με 30mbps, επί ένα μήνα έσκαβαν τα πάντα.
dr_psiloulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ο ΟΤΕ δίνη μέχρι 30 γιατί είναι από αστικό κέντρο και δεν μπορεί να δόση παραπάνω....Τώρα η WIND που δίνη ως 50 δεν μπορείς να πιάσεις 50 γιατί και αυτή δίνη από αστικό κέντρο.....Για να δούμε 50 στην οδό μας πρέπει να μπούν η καινούργιες καμπίνες και να συνδεθούμε επάνω τους.....
Luciddream Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 μάλλον δεν το έγραψα καλά, εννούσα αν εισαι σίγουρος οτι παιρνεις απο ΑΥΤΟ το Α/Κ, η απο κάποιο άλλο.... στο συγκεκριμένο Α/Κ που ειμαι 99% σίγουρος οτι εκεί συνδέομαι, πριν μερικούς μηνες η wind ΔΕΝ εδινε vdsl, ουτε και καμια αλλη εταιρία εκτός απτην forthnet τα 50 μια χαρά τα δίνει απο Α/Κ, μάλιστα απο Α/Κ απο όσο ξέρω δίνει και 10mbps upload ενώ απο KV περιορίζεσαι στα 5. edit: βασικά τώρα που κοιτάω τον χάρτη, νομίζω οτι έχεις πολύ μεγαλύτερη απόσταση απο 400 μέτρα.... 400 έχω εγώ και βρίσκομαι σε λιγότερο απο την μισή απόσταση απο την δικιά σου...
HadesGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ο ΟΤΕ δίνη μέχρι 30 γιατί είναι από αστικό κέντρο και δεν μπορεί να δόση παραπάνω....Τώρα η WIND που δίνη ως 50 δεν μπορείς να πιάσεις 50 γιατί και αυτή δίνη από αστικό κέντρο.....Για να δούμε 50 στην οδό μας πρέπει να μπούν η καινούργιες καμπίνες και να συνδεθούμε επάνω τους..... Kάτω Ηλιούπολη έσκαβαν και έβαζαν νέες λευκές καμπίνες επί ένα μήνα, από την πλατεία Παπανδρέου μέχρι κάτω Βουλιαγμένη
dr_psiloulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εγώ που μένω κλεάνθους και έχω κοιτάξει γύρο γύρο δεν έχει καμια καινούργια....
HadesGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εγώ που μένω κλεάνθους και έχω κοιτάξει γύρο γύρο δεν έχει καμια καινούργια.... Κοντά στα Αστυνομικά είσαι ή στο Δημαρχείο? Σου λέω full έργα σε πλατεία Παπανδρέου, Πλατεία Κανάρια και μέχρι κάτω στα πρώην Weider, πλέον όλοι έχουν vdsl από καμπίνα στις περιοχές αυτές της Ηλιούπολης.
HadesGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Είμαι ακριβώς στο metro Ηλιούπολης..... Κακώς δεν έχεις, εδώ στην γειτονιά μου , μαζί κι εγώ έχω 30VDSL τούμπανο από ΟΤΕ. Μου φαίνεται περίεργο.
dr_psiloulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν λέω ότι δεν έχω VDSL, δεν piano έως 50..... αλλα 27245... (Γιατί περνώ από Αστικό κέντρο και όχι από καφάο...δεν έχουν μπει καινούργιες καμπίνες γύρο από την κλεάνθους....
eddie1996 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 έχω μια απορία. Πως γίνεται να βάζουν VDSL 50 στα ψηλά βουνά( Βόρεια Προάστεια είμαι) και έχω 50αρι από τον οτε και πιάνει καλά. και να μην βάζουν πρώτα στους κεντρικούς δήμους πειραία,ηλιούπολη κτλ??
Andy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 να δουμε ποτε θα βαλουν και σε μας...στο νησακι κοντα...
paulos21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 παιδια εχουμε κανα νεο για vdls στην αγια μαρινα ηλιουπολης? δεν παει αλλο με τα 4 mbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα