hammerd Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ενας γνωστος μου εχει ενα λαπτοπ και θελει να του βαλει επανω ενα ζευγαρι ηχεια γιατι του λαπτοπ ειναι χαλια ο ηχος... θελει αυστηρα 2 ηχεια και οχι με subwoofer , και δεν εχω ιδεα σε αυτη την κατηγορια πια ειναι οντως καλα...θελει κατι ποιοτικο... τον ενδιαφερει να ακουει κυριως ομιλιες ηχογραφημενες απο εξωτερικους χωρους κυριως , και να εχει οσο το δυνατον γινεται πιο καθαρο ηχο στην φωνη και να μην μπουκωνουν με το που σηκωσεις λιγο το volume... αν ειναι δυνατον να εχουν και ρυθμιση bass/treble ακομα καλυτερα... τιμες δεν μου ειπε αλλα θελει κατι οικονομικο , ενα καλο λογο αποδοσης/τιμης. παρακαλω οποιος εχει ακουσει καποια να μου προτεινει...
CheOnWeb Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Να βρει κάπου να δοκιμάσει ένα ζευγάρι ηχεία (όχι ακουστικά) για να διαπιστώσει τι σόι είναι η έξοδος των ακουστικών τού laptop. Πιθανόν να έχει έντονο θόρυβο και να αναγκαστεί να πάρει εξωτερική κάρτα ήχου. Όταν λύσει αυτό το θέμα, να σου πει και το ταβάνι του budget του.
hammerd Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ok εστω οτι δεν εχει προβλημα η onboard , απο λεφτα θελει να δωσει το πολυ 70€...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα