Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα τα χάλαγα τα 40 ευρώ αν έπαιρνα

https://www.skroutz.gr/s/3205075/LG-50PN450B.html

αλλά θα μου πεις δεν κάνει για pc 1024*768

ε τότε πάρε αυτή για 3 ίντσες θα κολλήσουμε

https://www.skroutz.gr/s/4384008/Philips-47PFL3188H.html

άλλα είναι μονό στα 100hz , ε τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά

Δημοσ.

εγω θα τα χάλαγα τα 40 ευρώ αν έπαιρνα

https://www.skroutz.gr/s/3205075/LG-50PN450B.html

αλλά θα μου πεις δεν κάνει για pc 1024*768

ε τότε πάρε αυτή για 3 ίντσες θα κολλήσουμε

https://www.skroutz.gr/s/4384008/Philips-47PFL3188H.html

άλλα είναι μονό στα 100hz , ε τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά

Η LG που προτείνεις στην αρχή ειναι Plasma οποτε οποιαδήποτε LED τηλεοραση ειναι καλύτερη. Όσον αφορά την Philips ειναι καλύτερη απιλογή απο την LG Plasma δεν το συζητάω, αλλά και πάλι, επειδή εχω δεί τα πάνελ της Philips σε διάφορες άλλες τηλεοράσεις LED, δεν μπορώ να πώ οτι με εντυπωσίασαν. Η αλήθεια είναι βέβαια οτι εχω την τάση να συγκρίνω τηλεοράσεις με βάση αθλητικούς αγώνες και ταινίες με γρήγορες εναλαγες εικόνας. Σε αυτόν τον τομέα η TURBO-X παίρνει πολύ καλύτερο βαθμο απο άλλες τηλεοράσεις και ας μήν ισχύουν τα 400Hz που αναγράφονται (υπολόγισε οτι εχει την ίδια ανανέωση εικόνας με αυτή μίας τηλεόρασης στα 200Hz) .

Αυτό που δέν μου αρέσει στην TURBO-X είναι τα χρώματα το contrast και το real black. Φαίνονται κάπως ψεύτικα αλλα αυτό είναι μάλλον κάτι το υποκειμένικο. Η δική μου πρόταση είναι να παρεις οτι εσύ θεωρείς value for money. Αν θέλεις οπωσδήποτε 48' - 50' τηλεόραση και το budget που διαθέτεις ειναι συγκεκριμένο και περιορισμένο, τοτε η TURBO-X ειναι καλή λύση.

Απλώς μήν έχεις την εντύπωση οτι μπορεί να συγκριθεί με μία ανάλογων ιντσων επώνυμης μάρκας , ότι πληρώνεις παίρνεις. Φυσικά οπως σωστα προείπες η τιμές σε μια ανάλογη επωνυμη ειναι κατα πολούς απλησίαστες. 

Δημοσ.

Η LG που προτείνεις στην αρχή ειναι Plasma οποτε οποιαδήποτε LED τηλεοραση ειναι καλύτερη.

δηλαδή υποστηρίζεις ότι οποιαδήποτε led είναι καλύτερη από μια plasma; πριν πόσες ώρες άρχισες να χρησιμοποιείς τηλεόραση;

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω υπάρχουν κάποιες πιο επώνυμες 50αρες στο 500αρικο, κάτι toshiba αν δε κάνω λάθος. Τώρα το κατά πόσο είναι καλύτερες από την turbox δεν ξέρω. Εμπειρία έχω από την 32αρα του πλαισίου που για απλή χρήση μια χαρά αξιοπρεπέστατη είναι

Δημοσ.

Ναι, αλλά για να πάρεις μια 50αρα απο μια επώνυμη μάρκα, οι τιμές είναι...

θα κανω κινηση για turbo-x και βλεπουμε...

Δημοσ.

Θα πάω να την δω και εγώ στο κατάστημα αύριο για να δω πόσο σαπίλα μπορεί να είναι.... Πολύ δελεαστική φαίνεται πάντως

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πήγα την είδα πριν κάνα 2 ώρες.. Τα χρώματα μου φάνηκαν εντάξει, όχι και τα καλύτερα που έχω δει φυσικά σε αντίστοιχη Led 50",απλά αυτό που με χάλασε ήταν ότι φαίνονται ( σε απόσταση 3 μέτρων που κοιτούσα ) τα pixel έντονα!! Δηλαδή δεν έχει εξομάλυνση καλή.. Και το video που έπαιζε ήταν trailer από ταινία, 1080p mp4..

Φαινόταν άσχημα δηλαδή, δε θα την επέλεγα για μένα ακόμα και με 440€ αλλά εγώ είμαι και κομπλεξικός, θέλω να είναι πολύ καλή η ποιότητα

• Like 1
Δημοσ.

Η LG που προτείνεις στην αρχή ειναι Plasma οποτε οποιαδήποτε LED τηλεοραση ειναι καλύτερη.

Μην λέμε και μ@λ@κιες τώρα...

εγώ είμαι και κομπλεξικός, θέλω να είναι πολύ καλή η ποιότητα

φίλε εσύ είσαι ο normal, οι υπόλοιποι είναι "αέρα - πατέρα".

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

πολύ παλιό θέμα  απλά τό αναφέρω  γιατί μού  μού εκανε  τεράστια εντύπωση ...  σε ενα προποτζιδικο πού πήγα ( γιά πρώτη φορά ) στήν αργυρούπολη (αθήνα - αρχές λεωφόρος κύπρου - σχεδόν  δίπλα από τό αστυνομικό τμήμα αργυρούπολης ) γιά νά  παίξω στοίχημα  αλλά κ γιά νά δώ τόν ολυμπιακό τήν κυριακή κ τήν δευτέρα τόν παναθηναικό από τό novasports , μιλάμε κυριολεκτικά  γιά μαγαζάρα ισως γιά τό καλύτερο προποτζίδικο  πού εχω επισκεφθεί   μέσα σέ 20 χρόνια (χωρίς καμμιά υπερβολή -  κ εχω μπεί σέ πάρα πολλά ) πεντακάθαρο από περιβάλλον από καρέκλες ( σκαμπό  γιά τήν ακρίβεια  καθόσουν λές κ ησουν σέ μπάρ  ) από   πεντακάθαρους λευκούς  πάγκους μέ fiberglass από πάνω  κ κυρίως από χώρους από καθαριότητα  κλπ ,  κ μάλιστα πίσω από  τήν  μιά μεριά τού τοίχου  μέ τίς 50 άρες  μεγάλες τηλεοράσεις υπήρχε χαμηλός υπέροχος  φωτισμός ( γαλαζομπλέ ) μιλάμε τό χάζευες  λές κ ησουν σέ μιά από τίς καλύτερες  καφετέριες στήν ελλάδα ... από περιβάλλον δηλ. τέλειο - φανταστικό σχεδόν ονειρεμένο  αν κ ο  μέσης ηλικίας προποτζής λίγο βαρύς κ σχεδόν αμίλητος... πού  ηθελα νά καταλήξω... οτι μέσα σέ αυτό τό  φανταστικό προποτζίδικο υπήρχαν  περίπου  15 - 20 τηλεορασεις κ  ΟΛΕΣ ηταν turbo -x :o ,από τίς οποίες οι μισές σχεδόν ηταν 50άρες ( οπως ειναι τό αρχικό post ) κ οι αλλες πιό μικρότερες , κυριολεκτικά νόμιζα οτι ημουν μέσα σέ κατάστημα  τού πλαίσιο παντού τηλεοράσεις turbo - x  :o  τώρα αν αντέξουν παίζοντας καθημερινά  από τό πρωί μέχρι τό βράδυ κ γιά πόσο χρονικό διάστημα τό μέλλον θά δείξει ...  :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...