lerisleris10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εχω ένα iPhone 3GS κ.αντι να πάρω μεταχειρισμενο iPhone 5 λέω να πάρω καινούργιο Samsung s4 π έχουν τα ίδια λεφτά για να δω κ την android πλευρά. Να κάνω κίνηση? Sent from my iPhone using Insomnia
GiannisWalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 πάντα το καινούργιο είναι καλύτερο απο το μεταχειρισμένο. 1
lerisleris10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εννοείτε καλύτερο αλλά λέω αξίζει να πάω απο ιός π το έχω φάει με το κουταλι σε indroid για αλλαγή? Sent from my iPhone using Insomnia
Grey Warden Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το δεις και να το αποφασίσεις. Δεν έχεις κάποιο φίλο με καλό android να το δοκιμάσεις από κοντά για ώρα; Όπου καλό εννοώ Nexus 5, S4, G2, One, Note 3, S5, One M8.
kataramenos32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Σε android πηγαινε αν θελεις αλλα κατα τη γνωμη μου να πας για G2.Μεταχειρισμενο 5αρι δεν θα σου προτεινα παντως 1
lerisleris10 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εχει ο ΑΔΕΡΦΟΣ ταβλετ κ κινητό με android 4.2.θα το δω.επειδη βαρέθηκα το iphone lew na αλλαξω κ βλεπουμε Sent from my iPhone using Insomnia
malibou1590 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Θα σου ελεγα να μεινεις στο μηλο.. Εγω που εφυγα το μετανιωσα σε λιγοτερο απο χρονο κ γυρισα Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Αν θέλεις iPhone πάρτο καινούργιο, ειδικά το 5αρι μη το πάρεις μεταχειρισμένο έχει διάφορα θέματα. Αλλιώς ένα καλό android καινούργιο
KAKADI Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ναι ναι εχει διάφορα θέματα. Ενώ το s4 δεν εχει ούτε 1. Και ούτε θα βγάλει ποτέ. Γτ ειναι το λεγόμενο god phone. Φήμες λένε ότι φτιάχτηκε την 8η μέρα της δημιουργίας.. Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ναι ναι εχει διάφορα θέματα. Ενώ το s4 δεν εχει ούτε 1. Και ούτε θα βγάλει ποτέ. Γτ ειναι το λεγόμενο god phone. Φήμες λένε ότι φτιάχτηκε την 8η μέρα της δημιουργίας.. Sent from my iPhone using Insomnia Όλα τα προϊόντα τόσο μαζικής παραγωγής μπορεί να παρουσιάσουν θέματα. Το 5αρι ειδικά μια ευαισθησία παραπάνω την έχει γι'αυτό είπα να μη το πάρει μεταχειρισμένο. Από κει και πέρα ο καθένας τα λεφτά του τα ξοδεύει όπως θέλει. (είμαι αντίθετος στην αγορά τόσο ακριβού κινητού έτσι κι αλλιώς για το 95% των χρηστών αφού μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα με τα μισά και λιγότερα χρήματα)
KAKADI Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οκ δεκτό τώρα που το έθεσες καλύτερα απλά δε συμφωνώ στη ευαισθησία που αναφέρεσαι. 1 χρόνο το δουλεύω και δεν παρουσίασε τίποτα. Ούτε των τριγύρω μου. ΥΣ: μη παρεξηγηθώ θεωρώ το s4 πολυ καλή συσκευή. Sent from my iPhone using Insomnia 1
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οκ δεκτό τώρα που το έθεσες καλύτερα απλά δε συμφωνώ στη ευαισθησία που αναφέρεσαι. 1 χρόνο το δουλεύω και δεν παρουσίασε τίποτα. Ούτε των τριγύρω μου. ΥΣ: μη παρεξηγηθώ θεωρώ το s4 πολυ καλή συσκευή. Sent from my iPhone using Insomnia Και μακάρι να μη σου πάθει τίποτα! Το είπα γιατί έχει παρουσιάσει διάφορα θέματα από το πιο απλό, ότι ξεβάφει το αλουμίνιο, μέχρι πιο σοβαρά (το θέμα με το power button), θέματα μπαταρίας, σήματος κλπ και σε αρκετά μεγάλη κλίμακα οπότε είναι πιθανό παίρνοντας μτχ να πέσεις σε μια τέτοια συσκευή. Δηλαδή σε iPhone θα προτιμούσα το 5c καινούργιο από το 5 και ας είναι πλαστικό!
chrisxkar Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εγω αλλαξα απο ios σε android μετα απο 2+ χρονια χρησης και δεν το μετανιωσα καθολου ουτε μου ελειψε κατι απο το ios ειναι και τα δυο απλα και ευχριστα λειτουργικα τωρα χαζομαρες του τυπου δεν μπορω να το συνιθησω και ειναι πολυ περιεργο μου φενονται παπατζες γιατι με αυτη τη λογικη θα ημασταν ακομα με νοκια 3210.Παρε οποιο θεωρεις καλυτερο εσυ και ασε το τι λενε οι αλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα