jmirko15 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Συμφωνώ για την αγορά κάποιου παλιότερου μοντέλου σε καλή τιμη, αλλα κ αυτό το note που λες ας πουμε πιο πανω είναι σε τιμη. Για το HTC δεν ειδα κανενα σχόλιο. Κ όμως σαν κατασκευές μου φαίνονται πιο ποιοτικές ας πούμε από τα μοτορολα, ή τα samsung. Για lg δε το συζητάμε, είναι προσωπικά πιστεύω κ ασχημα. Το κακό επίσης με τα φτηνα κινητά είναι ότι δεν έχω δει ένα βίντεο που να λεει το χ κινητο δεν έχει πρόβλημα με το μικρόφωνο ή το ακουστικό ή κ τα δύο! Σε ότι αφορά τα win είχα το lumia 800 (πολύ καλό ηταν) αλλά θέλω να επιστρέψω σε android. Ίσως να τολμήσω σε BlackBerry. Τι λέτε?ειναι πρόβλημα με τις λίγες εφαρμογές κ αυτό ε? Οποτε ισως είναι καλύτερη λύση καποιο φθηνο htc... Θα σου κάνω copy-paste τι είχα πει σε ένα άλλο thread σχετικά με το Z10. Έχει δυνατό λειτουργικό, χωρίς να crasharei ή να laggarei, δεν μιλάμε για ΒΒ7 ή παλιότερο για να πεις ότι είναι "επαγγελματικό" μόνο, τρέχει ότι του πετάξεις οπότε ναι μια χαρά άξιο μου φαίνεται ακόμα και για κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει. Και να σου αναλύσω λίγο το παραπάνω.. - Παιχνίδια παίζει (ότι θες σχεδόν και από το δροιδ μαρκετ) - Email/Browsing κορυφή - Social υπάρχει (FB, Twitter, LinkedIn, Instagram, Vine, etc) - Φωτογραφική καλή έχει - Chat clients έχει (BBM, WhatsApp, SnapChat, Viber etc) - Υποστήριξη με new updates έχει Go for it. PS: "Λίγες" εφαρμογές = παλιά φτηνή δικαιολογία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα