Kmour1975 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Παιδιά ψάχνω ένα κινητό γύρω στα 150 με 220 € το πολύ. Σκεφτόμουν το s4 Mini, αλλά κ αυτό ακριβό είναι. Σκεφτόμουν κ το BlackBerry Ζ10 αλλά δεν ξέρω αν το λειτουργικό είναι πολύ δεσμευτικό. Επίσης ίσως να μην έχει κ πολύ καλή μπαταρία. Ακούω γνώμες... Κανένα φτηνούλι που να αξίζει τα λεφτά του κ αυτό αποδεκτή λύση!
GiannisWalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 https://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html
kataramenos32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Απο android οπως ειπε και ο φιλος δες για L9 II.Οσον αφορα το blackberry ειναι μια καλη συσκευη με σταθεροτατο λογισμικο και πλεον τρεχει και εφαρμογες android αλλα προσωπικα δεν θα το επερνα λογω μικρης οθονης
eddie1996 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 άμα θες κανένα φτυνούλι και καλό όπως λες εσύ τότε πας μόνο προς την αγορά της κίνας. δες αυτό και θα καταλάβεις ότι η τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά δεν πέζεται http://www.minideal.net/lenovo-a850-white-smartphone-mtk6592-octa-core-dual-sim-3g-gps-with-5-5-inch-ips-screen.html Εναλλακτικά άμα θες από ευρώπη υπάρχει το moto g αλλά το βασικό μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει sd card.
stamatinho Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 H γνωμη μου ειναι η τερματιζεις το μπατζετ του και παιρνεις ενα s3.Παλιο αλλα καλο.Με καλη καμερα κλπ κλπ. Η πας εδω http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html καιδινεις 130 ευρω και σου μενουν και ρεστα. 5ιντσο,4πυρηνο με 2gb ram καμερα 8 πισω και 5mp μπροστα,καθολου ασχημα θα λεγα.
Kmour1975 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Λοιπον gianniswalker καλο φαίνεται το lg, αλλά δεν μου αρέσει γενικά ο σχεδιασμός του. Kataramenos32 δεν ψάχνω για κινητό με πολύ μεγάλη οθόνη, ήθελα να είναι μικρό και βολικό. Μέχρι 4.3 είναι μια χαρά. Eddie96 δεν κοιτάζω προς κίνα μεριά αφού δεν ξέρω τι σέρβις μπορεί να υπάρχει εκεί. Πολύ καλή κινεζιά θεωρώ το ascend P6 btw. To 850 που λες είναι και ακριβό...Stamatinho το s3 είναι καλό αλλά 1)μεγάλο και 2) είναι κάπως παλιό πλέον. Κυριώς όμως το 1) με βάζει να σκεφτώ μόνο το s3 Mini και μόνο. Βασικά το έχω ψάξει κ μάλλον για μικρό κ με καλά χαρακτηριστικά θα πρέπει να ανεβώ σε χρήματα αναγκαστικά. Δεν ξέρω τι άποψη έχετε για το Htc one SV. Είναι κ αυτό στα υπόψη....
kataramenos32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Βρε και 5αρα οθονη μια χαρα βολικη ειναι απλα δεν την εχεις δουλεψει.Οσον αφορα το S3 Mini ουτε καν εφοσον εχεις δυνατοτητα να παρεις κατι κλασης ανωτερο
Ntenteras Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Λοιπον gianniswalker καλο φαίνεται το lg, αλλά δεν μου αρέσει γενικά ο σχεδιασμός του. Kataramenos32 δεν ψάχνω για κινητό με πολύ μεγάλη οθόνη, ήθελα να είναι μικρό και βολικό. Μέχρι 4.3 είναι μια χαρά. Eddie96 δεν κοιτάζω προς κίνα μεριά αφού δεν ξέρω τι σέρβις μπορεί να υπάρχει εκεί. Πολύ καλή κινεζιά θεωρώ το ascend P6 btw. To 850 που λες είναι και ακριβό...Stamatinho το s3 είναι καλό αλλά 1)μεγάλο και 2) είναι κάπως παλιό πλέον. Κυριώς όμως το 1) με βάζει να σκεφτώ μόνο το s3 Mini και μόνο. Βασικά το έχω ψάξει κ μάλλον για μικρό κ με καλά χαρακτηριστικά θα πρέπει να ανεβώ σε χρήματα αναγκαστικά. Δεν ξέρω τι άποψη έχετε για το Htc one SV. Είναι κ αυτό στα υπόψη.... Οχι το s3 mini. Θα κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο. Το μπατζετ σου ειναι πολυ καλο, παιρνεις εξαιρετικα τηλεφωνα με αυτα τα λεφτα. Αν δεν θελεις μεγαλη οθονη, που δεν υπαρχει λογος βεβαια αφου μεσα σε ενα δεκαλεπτο θα την συνηθησεις οπως ολοι μας, δες και το moto g, που εχει λιγο μικροτερη. Επισης ειναι πολυ γρηγορο.
stamatinho Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 με βάζει να σκεφτώ μόνο το s3 Mini και μόνο. Βασικά το έχω ψάξει κ μάλλον για μικρό κ με καλά χαρακτηριστικά θα πρέπει να ανεβώ σε χρήματα αναγκαστικά. Δεν ξέρω τι άποψη έχετε για το Htc one SV. Είναι κ αυτό στα υπόψη.... Φανταζομαι εννοεις s4 mini...
Aris St Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μια προταση ειναι το lumia 520 με καλα χαρακτηριστικα και τιμη χωμα, το οποιο απο προσωπικη εμπειρια μπορω να πω πως εχει αρκετα καλη μπαταρια και γενικοτερα προσφερει "ομαλη" εμπειρια χρησης, ΜΑΚΡΑΝ καλυτερη απο τα αντιστοιχα android στα ~100ευρω. Το μονο που μπορει να σε χαλασει ειναι το λειτουργικο, που για μενα δεν αποτελει θεμα, αλλα καποιους τους δυσκολευει. Τσεκαρε επισης moto g που λεει και ο φιλος απο πανω, για τα λεφτα του ειναι σουπερ.
kataramenos32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Απο οσο ξερω ομως εφαρμογες για WP με 512 RAM ειναι πολυ περιορισμενες.Εφοσον μπορει να παει σε συσκευες τυπου L9 II το 520 που δεν εχει ουτε καν φλας ειναι τραγικο
Aris St Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ναι εννοειται το 520 προτεινεται αμα θες να δωσεις το δυνατον λιγοτερα. Εφοσον εχει τετοιο μπατζετ καλυτερα να παει σε moto g, γιατι τα low και mid-end της lg τα ριχνει αρκετα το λογισμικο της
stamatinho Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Oλα καπου θα υστερουν..αφου δινεις μεχρι 220 ευρω αν δε κανω λαθος πηγαινε σε καποια παλια ναυαρχιδα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τι να το κανεις να ειναι μοντελο 13-14 και να σου σπαει τα νευρα. Εγω εχω το note 2 που ειναι μοντελο 2012 και εχουμε 2014 και δεν ζηλευω τιποτα προσωπικα απο τις νεες κυκλοφοριες...ισως το note 3 να επαιρνα αν ειχα λεφτα αλλα και παλι δε καιγομαι γιατι παει σφαιρα.
Kmour1975 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Συμφωνώ για την αγορά κάποιου παλιότερου μοντέλου σε καλή τιμη, αλλα κ αυτό το note που λες ας πουμε πιο πανω είναι σε τιμη. Για το HTC δεν ειδα κανενα σχόλιο. Κ όμως σαν κατασκευές μου φαίνονται πιο ποιοτικές ας πούμε από τα μοτορολα, ή τα samsung. Για lg δε το συζητάμε, είναι προσωπικά πιστεύω κ ασχημα. Το κακό επίσης με τα φτηνα κινητά είναι ότι δεν έχω δει ένα βίντεο που να λεει το χ κινητο δεν έχει πρόβλημα με το μικρόφωνο ή το ακουστικό ή κ τα δύο! Σε ότι αφορά τα win είχα το lumia 800 (πολύ καλό ηταν) αλλά θέλω να επιστρέψω σε android. Ίσως να τολμήσω σε BlackBerry. Τι λέτε?ειναι πρόβλημα με τις λίγες εφαρμογές κ αυτό ε? Οποτε ισως είναι καλύτερη λύση καποιο φθηνο htc...
alex.fentagin Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 windows phone https://www.skroutz.gr/s/3626134/Nokia-Lumia-625.html android https://www.skroutz.gr/s/4088107/Huawei-Ascend-G700-Dual-Sim-8GB.html https://www.skroutz.gr/s/2588321/Samsung-Galaxy-S-III-i9305-16GB-LTE-Non-Regional.html?keyphrase=s3+lte Το 625 το έχω στην κατοχή μου εδώ και 15 ημέρες. Πολύ καλό κινήτο για τα λευτά του. Το huawai αν και είδα οτι δεν θες κινέζικο η συσκεύη ειναι απιαστή για τα χρήματα της και τα specs της και το έχω δουλέψει και αυτό αλλα όχι πολύ. Εγώ στο προτείνω παντος. Αν μπόρεις να βαλεις λίγα ακόμα τοτε έφυγες για το s3 LTE. Γενικά και τα 3 έχουν οθόνη 4.7-5 η οποία θα σε βολέψει πιστεύω γιατι δέν ειναι τοσο μεγάλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα