mak3don Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ψάχνω έναν μετασχηματιστή υψηλής τάσης με κωδικό 40348a-11 και βρήκα σε κάποια site να λέει μετασχητιστης 40348a-11 αντίστοιχος σε κωδικό HR8629. Το ερώτημα μου είναι τι σημαίνει το κωδικός HR και αν είναι το ίδιο προϊόν? Τον θέλω για μια τηλεόραση μάρκας Thompson, θα ταιραξει αν πάρω τον αντίστοιχο σε κωδικό HR?
mak3don Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Η tv είναι εκτός εγγύησης και θέλω να βρω φθηνό ανταλακτικο. Ρώτησα γιατί σε όλες τις μάρκες μετασχηματιστων είδα ότι υπάρχει και ένας αντίστοιχος με κωδικό HR.. Θα πάρω τηλ αύριο σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών να ρωτήσω αν είναι συμβατό το ανταλακτικο
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Θα ας σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα μαζι με τον μετασχηματιστή και θα σου δωσει αυτος ενα αλλο Η tv είναι εκτός εγγύησης και θέλω να βρω φθηνό ανταλακτικο. Ρώτησα γιατί σε όλες τις μάρκες μετασχηματιστων είδα ότι υπάρχει και ένας αντίστοιχος με κωδικό HR.. Θα πάρω τηλ αύριο σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών να ρωτήσω αν είναι συμβατό το ανταλακτικο
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 βασικα να ειναι ιδιας τασης-εντασης, δε βρισκω το λογο να μη κανει. Στο μαγαζι θα σου πουνε με σιγουρια ομως, επειδη εχουν την βιβλιογραφια των εξαρτηματων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα