Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα στο forum! Εκανα αυτο το post διοτι θα ηθελα να αγορασω εναν υπολογιστη ο οποιος θα παιζει lol και cs χωρις να κολλαει πουθενα.Δινω μεχρι 500-600 ευρω καπου εκει.Αν θελετε γραψτε μου τα ενα build απο κατω γιατι δεν ειμαι λιγο ασχετος απο pc.Σας ευχαριστω για τον χρονο σας !Καλη σας μερα.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το build του Duck. Θα χρειαστεί ψύκτρα όμως άμεσα, ειδικά πριν σφίξουν οι ζέστες.
http://www.e-shop.gr/crucial-bls2cp4g3d1609ds1s00-ballistix-sport-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-dual-channel-kit-p-PER.554345θα προτιμούσα αυτές τις μνήμες, ώστε να μην έχεις θέματα με ψύκτρα, λόγω κοντών heatsinks.
Αν είναι καθαρά γι'αυτά τα παιχνίδια, και μερικά προγράμματα με λίγες μουσικές/ταινίες/photo, θα έπαιρνα έναν 120GB SSD αντί του σκληρού.

Περιφερειακά έχεις; Λειτουργικό θες; Έχεις κάποιον που γνωρίζει να στο φτιάξει αυτός ή πρέπει να είναι από ένα κατάστημα, ώστε να στα συναρμολογήσουν; Τι οθόνη έχεις - αν έχεις σκοπεύεις να την αλλάξεις (αν είναι κάτω από 1080p);

Δημοσ.

Βασικα εχω ηδη ενα pc.Aλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα χρειαστω καινουργιο η απλα να αλλαξω τροφοδοτικο και καρτα γραφικων..

Περιφερειακα εχω τα παντα!Οθονη 1920x1080

Εδω ειναι το pc μοθ :

AMD phenom II X6 1090T professor

6 gb ram

ATI RADEON GD 4800 Sereis (χαλια)

Gigabyte 990XA-UD3

550 W τροφοδοτικο μαρκα ασχετη επειγοντος αλλαγη!

Δημοσ.

Για μενα μονο καρτα γραφικων θες ενα τροφοδοτικο και εναν ssd.Επισης αν δεν εχεις καλη ψυκτρα καλο θα ηταν θα επαιρνες μια.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με zak3. Μια χαρά είναι το σύστημα, με μια κάρτα γραφικών, SSD (προαιρετικό, στα παιχνίδια δε θα δεις διαφορά) και ποιοτικό τροφοδοτικό θα πετάει. Ο μόνος λόγος να πας σε νέο σύστημα, είναι αν θες να έχεις δυο PC.
Αλλιώς χοντρικά με.. ένα 300αρι (230 χωρίς SSD), 330 (260 χωρίς SSD) αν πάρεις και καμιά ψυκτρούλα είσαι καλυμμένος. Κανένα τους δεν είναι απαιτητικό παιχνίδι.

Δημοσ.

Έπρεπε να μας το είχες πει αυτό γιατί έτσι όπως σου είπαν και τα παιδιά από πάνω θες μόνο ssd psu κάρτα γραφικών και αν έχεις την μαμά ψήκτρα να βάλεις άλλη! 

post-231551-0-61650800-1400689468_thumb.png

Δημοσ.

Ξεχασα να πω οτι εχω ηδη ssd 30 gb και hdd 250 gb!

Πολλες καλες ολες οι προτασεις σας!Μια ερωτηση επισης: 70 βαθμοι ειναι καλα για καρτα γραφικων?Οταν παιζω παιχνιδια μονο ανεβαινει

Δημοσ.

Ξεχασα να πω οτι εχω ηδη ssd 30 gb και hdd 250 gb!

Πολλες καλες ολες οι προτασεις σας!Μια ερωτηση επισης: 70 βαθμοι ειναι καλα για καρτα γραφικων?Οταν παιζω παιχνιδια μονο ανεβαινει

Εννοείς φτάνει 70 όταν παίζεις παιχνίδια; Αν ναι, καλά είναι δεν έχεις πρόβλημα. Πάνω από 80-85 είναι ανησυχητικά, στα 95+ κλείνει το PC.

30GB είναι λίγα, αν πιστεύεις ότι σου αρκούν, και δεν σου έχει παρουσιάσει πρόβληματα μέχρι τώρα από άποψη χώρου, μείνε όπως είσαι, βάλε μια καρτούλα, τροφοδοτικό και ψύκτρα αν δεν έχεις και καλό gaming.

Δημοσ.

Ειχα αρκετα προβληματα και εχω μονο τα windows τωρα στον ssd.Πρεπει να παρω εναν ssd ισχυει,αλλα δεν μου αρεσει γενικα να αλλαζω πραγματα στο pc διοτι νιωθω οτι δεν θα δουλευει μετα μιας και ειμαι ασχετος και δεν εχω ασχοληθει αρκετα,παραλληλα ολα ο αδελφος μου τα φτιαχνει και τα αλλαζει

Δημοσ.

Ειχα αρκετα προβληματα και εχω μονο τα windows τωρα στον ssd.Πρεπει να παρω εναν ssd ισχυει,αλλα δεν μου αρεσει γενικα να αλλαζω πραγματα στο pc διοτι νιωθω οτι δεν θα δουλευει μετα μιας και ειμαι ασχετος και δεν εχω ασχοληθει αρκετα,παραλληλα ολα ο αδελφος μου τα φτιαχνει και τα αλλαζει

Δεν είναι τίποτα να βάλεις έναν SSD. Απλά τον πετάς μέσα (κυριολεκτικά, αν δεν έχεις κουτί με θέση για SSD - τα περισσότερα έχουν -), βάζεις 1 καλώδιο από αυτόν στη μητρική, και 1 από το τροφοδοτικό ( τα ίδια ακριβώς με το HDD, κοιτάς ποια είναι και "αντιγράφεις") και έτοιμος.

Ε μετά απλά κάνεις install τα windows, κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, και έτοιμος.

Αλλά αφού έχεις και τον αδερφό, τι σκας;!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...