manolo0liss Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τι να αγορασω με 230€ στο σύστημα της υπογραφής μου? λεω για μια gtx760 και τα χριστουγεννα να βαλω i5 με 12nm τους καινουργιους και καμια rog series μητρικη της asus τι λετε?αλλα μηπως τα χριστουγεννα βγαλει η nvidia νεα σειρα διλλημα!!!
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τι να αγορασω με 230€ στο σύστημα της υπογραφής μου? Τίποτα. Μετά απο 2-3 χρόνια κάνε νέο κουτί.
manolo0liss Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τίποτα. Μετά απο 2-3 χρόνια κάνε νέο κουτί. σοβαρα τωρα?
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ναι καλύτερα κράτα τα χρήματα και βάλε και άλλα μέχρι να φτάσεις ένα καλό ποσό για να κάνεις καλή αναβάθμιση! αν δεν σε καλύπτει το pc σου για αυτά που τον έχεις βάλε άλλα 4 γιγα ραμ για να πας στα 8!
manolo0liss Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Να μην βαλω τίποτα δηλαδη ??? Να περιμένω κανα χρόνο για ddr4 κ.λ.π. Δηλαδη σύντομα θα βγει η 860 φαντάζομαι και θα κλεω τα λεφτά μου έτσι???
dimitrisOP Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Skylake_(microarchitecture) υπομονη μεχρι τα μεσα του 15
manolo0liss Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δηλαδη ένας φίλος που επενδύει 1000€ σε υπολογιστή αυτή την εποχή κάνει βλακ.....@??
dimitrisOP Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δηλαδη ένας φίλος που επενδύει 1000€ σε υπολογιστή αυτή την εποχή κάνει βλακ.....@?? οχι δεν ειναι απλα εξαρταται ποσα λευτα δινεις με 1000€ κανεις τουμπανο μηχανημα αλλα με 230€ δεν αξιζει να αλλαξεις κατι
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 αν η δουλεία του του επιβάλει να έχει pc 1000 ευρό τότε όχι αλλά και πάλι σκέψου ότι κάθε μέρα η τεχνολογία εξελίσσεται πχ και ddr4 να πάρεις (όταν βγουν) κάθε μέρα που θα περνάει θα βγάζουν και κάτι νέο άσχετα το πότε θα το έχεις εσύ εγώ και όποιος άλλος.. έτσι είναι αυτά! :/
manolo0liss Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 αρα με βλεπω για 760 επισης σιγα τη δουλεια που κανει μονο λολ παιζει και το εφτιαξε για τα ματια του κοσμου μαλλον παω για τιμονιερα και οπως λετε θα το δωσω μαζεμενο το χρημα για pc
TRILOBYTER Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εσυ ξερεις, προσωπικα κανω αναβαθμιση καθε φορα που υπαρχει κατι ΜΕΓΑΛΟ. Εκανα αναβαθμιση Πισι οταν ειχαν πρωτοβγει οι πεντιουμ 4 με hyper threading κιολας. Μετα ξαναεκανα πισι με ddr2 dual core, μετα εκανα με ddr 3 / i7..και θα ξανακανω σε 1/2 χρονια ολικη αναβαθμιση με ddr4. Ετσι πως βλεπω το πισι σου με 230 δεν παιρνεις κατι που θα σε βοηθησει και πολυ, δηλαδη καταρχας θελεις επεξεργαστη, αλλα δεν εχεις και καρτα γραφικων.. Και αν παρεις μονο καρτα τωρα, θα εχεις θεμα με τον επεξεργαστη.. αν παρεις μονο επεξεργαστη μετα η καρτα δεν θα εκμεταλευεται τον επεξεργαστη.. Οποτε κρατα τα Εγω αυτο που θα σου ελεγα να κανεις ειναι να πουλησεις οτι εχεις και να βαλεις τα 230 + κατι παραπανω για να κανεις νεο πισι. Δεν αξιζει η αναβαθμιση σε αυτα. Κρατας ssd/σκληρο/κουτι αν θες.
Millennium Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 αν η δουλεία του του επιβάλει να έχει pc 1000 ευρό τότε όχι αλλά και πάλι σκέψου ότι κάθε μέρα η τεχνολογία εξελίσσεται πχ και ddr4 να πάρεις (όταν βγουν) κάθε μέρα που θα περνάει θα βγάζουν και κάτι νέο άσχετα το πότε θα το έχεις εσύ εγώ και όποιος άλλος.. έτσι είναι αυτά! :/ +1 αν δεν σε καλύπτει το pc σου για αυτά που τον έχεις βάλε άλλα 4 γιγα ραμ για να πας στα 8! Έχει μητρική με 2 dimm slots,δε μπορεί να προσθέσει όπως είναι.Θα χρειαστεί να μπει σε διαδικασία αγοραπωλησίας. http://en.wikipedia.org/wiki/Skylake_(microarchitecture) υπομονη μεχρι τα μεσα του 15. Οι desktop broadwell μπορεί να βγουν τότε,οι skylake όχι. 1
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εγώ δεν κάνω αναβάθμιση ποτέ. Φτιάχνω νέο κουτί κάθε 5 ή 6 ή 7 ή 8 χρόνια. Ανάλογα. Αυτό είναι που μου ταιριάζει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα