Προς το περιεχόμενο

[tablet] Google Nexus 7 v2 16GB - 164€ /32GB 189€ @ game.co.uk [ΕΛΗΞΑΝ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να υποθέσω πως σε όλους όσους πήραν το yarvik, το wifi πιάνει για παραπάνω από 5-6 μέτρα ?? :mad:

Ωχ... άρχισαν τα όργανα....

Επεξ/σία από JIMBOAthens
  • Like 1
Δημοσ.

δεν εχω εμπειρια απο αλλο ταμπλετ (το παραπανω acer εχω), αλλα πιστευα οτι με περιπου 5000mAh μπαταρια θα τα πηγαινε καλυτερα. 1 μερα και 10 ωρες αναμονη 4,30 ωρες οθονη, facebook,youtube, internet κτλ. και η μπαταρια στο 25% τι λετε;

Δημοσ.

....4,30 ωρες οθονη, facebook,youtube, internet κτλ. και η μπαταρια στο 25% τι λετε;

...που σημαίνει συνολικά γύρω στις 5 ώρες οθόνη. Πιστεύω πως είναι μια χαρά. Μεγαλύτερη αυτονομία μόνο σε iOS...

• Like 2
Δημοσ.

να υποθέσω πως σε όλους όσους πήραν το yarvik, το wifi πιάνει για παραπάνω από 5-6 μέτρα ?? :mad:

To περιμένω μέσα στην εβδομάδα, θα σας πω μόλις παραλάβω!

Δημοσ.

...που σημαίνει συνολικά γύρω στις 5 ώρες οθόνη. Πιστεύω πως είναι μια χαρά. Μεγαλύτερη αυτονομία μόνο σε iOS...

οκ σε ευχαριστω για την απαντηση, αυτο παλι τα iphone απο μπαταρια να ειναι αθλια και τα ipad το ακριβως αντιθετο..
Δημοσ.

Παίδες πόσες μέρες έκανε να έρθει το tablet??

Έκανα παραγγελία από την Τετάρτη αλλά ακόαμ τίποτα!!

Μια θήκη που παρήγγειλα από το αγγλικό ebay την Πέμπτη, μου ήρθε σήμερα!! 

Δημοσ.

Παίδες πόσες μέρες έκανε να έρθει το tablet??

Έκανα παραγγελία από την Τετάρτη αλλά ακόαμ τίποτα!!

Μια θήκη που παρήγγειλα από το αγγλικό ebay την Πέμπτη, μου ήρθε σήμερα!!

το παρηγγειλα 21 μαιου και μου ηρθε 5 ιουνιου, 2 βδομαδες κανει πανω κατω..
  • Like 1
Δημοσ.

Πριν απο λίγο παρέλαβα και εγώ, πιάνει μόνο στο δωμάτιο που είναι το ρουτερ!  :mad:

Βελτιώνεται το θέμα ????

Δημοσ.

το yarvik νομιζω έχει θεματάκι με το wifi του (weak). ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν ισχύει.. :(

Ναι έχει θέμα δυστυχώς. Εμένα πιάνει και στα υπόλοιπα δωμάτια αλλά κάποιος φορές ενώ έχει σύνδεση δεν μπορώ να σερφάρω κάπου.

Δημοσ.

Σχεδόν όλα τα φθηνά (ακόμα και ορισμένα ακριβά) κινέζικα έχουν θέμα με το Wi-Fi. Ορισμένα λιγότερο, ορισμένα (δυστυχώς) περισσότερο...

Η μόνη λύση που σκέφτομαι είναι να βάλετε έναν wifi retransmitter αλλά όταν το κόστος τους είναι η μισή τιμή του tablet, δεν νομίζω ότι συμφέρει

Δημοσ.

Μάλιστα..

Είχα πόση ώρα να βρω πως θα κάνω τo iphone μου wifi hotspot, αφού το κατάφερα όλα οκ!!

Θα αφήνω το iphone ανάμεσα στο ρουτερ και το ταμπλετ  :devil:   :devil:   :devil:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ξεθαβω λιγο μιας και θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το acer iconia a1-810, πριν κατι μερες πηρε την 4.4.2 εχει 2 3 μερες που οταν μπαινεις σε κανενα παιχνιδακι σβηνει το ταμπλετ, η δε με βαζει καθολου και μου λεει η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει. το κανει σε κανεναν; δε μπορεσα να βρω καποιο θεμα για το ταμπλετ αν υπαρχει καπου ας μεταφερθει εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...