Προς το περιεχόμενο

[tablet] Google Nexus 7 v2 16GB - 164€ /32GB 189€ @ game.co.uk [ΕΛΗΞΑΝ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις έκανα παραγγελία το yarvik, για να δούμε, πετάξαμε 54 λίρες ????

Να φτιάξουμε (δεν ξέρω αν υπάρχει) κανένα θέμα στα τάμπλετ για το yarvik???

Δημοσ.

σας γράφω απο το ταμπλετακι, μέχρι στιγμής πολύ καλό. όσον για το μέγεθος είναι το ιδανικό πιστεύω.

Μόλις έκανα παραγγελία το yarvik, για να δούμε, πετάξαμε 54 λίρες ????

Να φτιάξουμε (δεν ξέρω αν υπάρχει) κανένα θέμα στα τάμπλετ για το yarvik???

όχι δε πρεπει να γίνει καινουριο καθώς μαζί με την έκπτωση στο nexus και το acer ηταν και το yarvik στις 39,99 λίρες.
Δημοσ.

σας γράφω απο το ταμπλετακι, μέχρι στιγμής πολύ καλό. όσον για το μέγεθος είναι το ιδανικό πιστεύω.

όχι δε πρεπει να γίνει καινουριο καθώς μαζί με την έκπτωση στο nexus και το acer ηταν και το yarvik στις 39,99 λίρες.

Δεν με κατάλαβες, θέμα στα tablet που να αφορά το yarvik !

Δημοσ.

ok και σου ξαναλεω πως πριν απο λιγες μερες ειχε 39,99 και ειχε παιξει και παλαιοτερα σε αυτη τη τιμη. για αυτο λεω πως δε νομιζω να ειναι προσφορα..

Δημοσ.

εφοσον δεν εχει roms κλπ Η' support απο την εταιρια (που εκλεισε πια), τι να γραψεις στο αλλο θεμα?

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως ο φορτιστης του δεν εκανε για τις ελληνικες πριζες ετσι εβαλα τον φορτιστη απο το lg g2 μου. δε νομιζω να ειναι λογικο σε 30-40 λεπτα να εχει παρει μονο 4-5%.. ο φορτιστης του lg μου γραφει output: 5.0V και 1.8A ενω του ταμπλετ output: 5.3V και 2.0Α να φταιει αυτο; δε νομιζω..

Δημοσ.

Και εγώ τον φορτιστη απο το lg optimus g μου έβαλα αν και εχω ανταπτορα και δεν είχα θεμα. Πήγαινε πάρε ανταπτορα απο αγγλική σε ευρωπαϊκή πρίζα. 2-3 ευρώ κανει.

Δημοσ.

τελικα μολις εφτασε στο 30% αρχισα να κανω κατι ενημερωσεις που μου πετουσε. στην πρωτη επανεκκινηση που εκανε οταν ανοιξε η μπαταρια ηταν στο 65-68% ενω πριν κατι δευτερολεπτα ηταν στο 30% και πλεον ανεβαινει κανονικα ισως εφταιγε αυτο, τι να πω.

Δημοσ.

Αν πάθει κάτι το Yarvik καλύπτει την εγγύηση το game.co.uk ή επειδή έχει κλείσει η εταιρία μένεις ακάλυπτος με ένα χαλασμένο tablet?

• Like 2
Δημοσ.

Το διάβασα προσεκτικά. Δεν αναγράφει κάπου τον όρο "εγγύηση". Δηλαδή επιστρέφεις (με δικά σου έξοδα) το προϊόν που παρουσίασε πρόβλημα και αν είναι εντός 12μηνου από την ημερομηνία αγοράς του τι γίνεται? Σου επιστρέφουν στο ακέραιο την αξία της αγοράς του ή στο αντικαθιστούν με άλλο (που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι αδύνατο καθώς η Yarvik έχει κλείσει)?

Δημοσ.

η game.co.uk γενικα ειναι καλη και αξιοπιστη στις επιστροφες. Και refund και αλλαγη παιζει. απλα επιστροφες παντα συστημενες και τις πληρωνετε εσεις (κανα 12-15 ευρο για μικρα αντικ.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...