Προς το περιεχόμενο

[tablet] Google Nexus 7 v2 16GB - 164€ /32GB 189€ @ game.co.uk [ΕΛΗΞΑΝ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lionheart πιστευεις οτι αξίζει και στα 108€ που εχει τωρα?

Νομίζω βγαίνει γύρω στα €113 με μεταφορικά και ισοτιμία 0,78 περίπου...

EDIT1: Είναι η 16GB version ή η 8GB?

EDIT2: Έχει λειτουργία 3G μόνο για data ή και τηλεφωνικές κλήσεις?

EDIT3: Από μπαταρία πως τα πάει σε real world συνθήκες?

EDIT4: Φοράει 4.1.1 ή 4.2.2?

P.S.: Νίκο διαφώτισέ μας please!

Επεξ/σία από JIMBOAthens
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύω οτι αξίζει ακόμα και στα 113 ευρώ. Σαν ποιότητα κατασκευής κλάσεις ανώτερη απο του ainol που έχω. Είπα πλαστικουρα μεν αλλά στιβαρό - δεν τριζει τίποτα και γενικά είναι καλη κατασκευή. Βολευει απίστευτα να το κρατας με το ενα χερι και να γράφεις - σερφαρεις με το άλλο. Η κάμερα του με επαρκή φωτισμό βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφιες - δεν έχει φλας. Χτες το φορτισα και ασχοληθηκα μαζί του κάνα δίωρο με διακοπες. Έκανε update το λογισμικό του και το άφησα stand by όλο το βράδι. Το πρωι που σηκωθηκα η μπαταρία ηταν πανω απο 60 % αν θυμαμαι καλά. Μην ξεχάσω να πω οτι όση ωρα το σκαλιζα χτες το ταμπλετακι ηταν κρύο, βεβαια σερφαρισμα, βιντεακια - τραγουδακια στο youtube και εγκαταστάσεις προγραμμάτων εκανα. Δεν ετρεξα καποιο παιχνιδι καθώς δεν με ενδιαφέρουν, οποτε δεν ξέρω σε αυτή την περιπτωση. Πολύ δροσερό ηταν όμως ,καμμιά υπερθέρμανση.

Δημητρη σχετικα με τις ερωτήσεις σου,

1. Η 16GB version.

2. Δεν παιρνει sim είναι η εκδοση wifi.

3. Πιστευω οτι με βαση τα παραπανω που εγραψα η μπαταρια του ειναι ικανοποιητικη. Περισσοτερα με τον καιρο καθως δεν το εχω δουλέψει αρκέτα. :)

4. Χτες έκανε update, φοράει την 4.2.2.

Δημοσ.

Το πηρα και εγώ σημερα, πάλι καλα ήταν συζητησιμοι στα ταμεία και με έστειλαν στους διανομείς όπου εκει υπήρχε το δεματακι. το δεμα πολυ περιποιημενο μεσα ειχε κατι σακουλακια αερα για να ειναι σταθερο, μη το φοβηθει κανενας το σαιτ. τωρα οσον αφορα τη συσκευη θα το ανοιξω το μεσημερι και θα σας γραψω εντυπωσεις, απο αυτα που διαβαζω παντως απο τον lionheart γελαν και τα μουστακια μου! :-P

• Like 1
Δημοσ.

Καλοριζικο φίλε.

Δημητρη, βασικά εγώ με την μικρή εμπειρία που έχω στα tablet, καθώς αυτό είναι το τρίτο που αποκτω, μπορω να πω οτι θα κάνω καιρό να αγοράσω εκ νέου. Με καλύπτει απόλυτα το μικρο και χαίρομαι που δεν έφαγα φολα όπως με το ainol 10 hero που δεν με βολεψε καθόλου όσο αφορα βαρος / μέγεθος και ποιότητα κατασκευης που ηταν τραγική ( τριγμοι απο την πρωτη μερα και ελαστικότητα της κάσας του). Ενταξει σιγουρα δεν ειναι ipad σε θεμα ποιοτητας κατασκευης αλλα οπως ειπα ειναι στιβαρο χωρις τριγμους και με καλα πλαστικα, matt και οχι glossy που γρατζουνιουνται και αφηνουν δακτυλιες. Πολυ σημαντικα για μενα ολα αυτα. Απο δυνατοτητες το βρηκα μια χαρα, σφαιρατο χωρις να κολλαει πουθενα και η ips οθονη του ειναι γρηγορη στην αποκριση χωρις δευτερες και τριτες προσπαθειες για να επιτυχεις αυτο που θες. Περισσοτερα βεβαια με τον καιρο αλλα σιγουρα πιστευω οτι δεν θα μεινει στην ακρη οπως το ainol που το εχω και το βλεπω κλαιγοντας τα 160 euro που ειχα δωσει τοτε.

edit: και κάποιες φωτό για να το δείτε τραβηγμένες απο το LG Optimus G οπότε μην περιμένετε πολλά :P

post-175857-0-35514000-1401963777_thumb.jpg

post-175857-0-22730600-1401963797_thumb.jpg

post-175857-0-11452300-1401963847_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

οι φυσικες του διαστασεις ποσο ειναι? 30χ20?

Εφτασέεεε! :P

Πολύ λιγότερες, 20,8 cm μήκος x 14.5 cm πλάτος.

edit: Τιποτ' άλλο ; :P

Δημοσ.

Αν και η ερώτησή σου δεν είναι σαφής όσο αφορά το "περίπλοκο", αν μη μητέρα σου μπορεί να χειρίζεται ένα smartphone άνετα τότε δεν θα έχει θέμα ούτε με αυτό αλλά και με οποιοδήποτε άλλο tablet σε αυτές τις διαστάσεις. Για παραπάνω διαστάσεις, προσωπική γνώμη πάντα, δεν αξίζει καθώς αυξάνεται το βάρος και χάνεται η ουσία ενός tablet. Υπάρχουν και οι φορητοί μετά .

Δημοσ.

Για όλα υπάρχει πρώτη φορά. :) 

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αρκεί βέβαια να το έχει λίγο με την τεχνολογία.

Το πολύ-πολύ αν δεν της αρέσει σου μένει εσένα. :P

Δημοσ.

Έχει και Ελληνικά κανονικά.

ευχαριστώ τοπικ starter!!! και τον ξαδελφο που το παρήγγειλε για μένα.. yarvik rules!

Πες μας αν θέλεις λίγα περισσότερα και αν μπορείς ανέβασε και καμμιά φωτό να το δούμε.

Καλορίζικο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...