Προς το περιεχόμενο

[tablet] Google Nexus 7 v2 16GB - 164€ /32GB 189€ @ game.co.uk [ΕΛΗΞΑΝ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω βρε παίδες τώρα το είχα στο καλάθι μου και το σκεφτόμουν για αγορά!!!

Θα περιμένω μπας και τα σπρώξει σε χαμηλότερη τιμή από τις 50 λίρες!!

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το acer μου ήρθε σήμερα. Θα το δώ όταν επιστρέψω σπίτι. Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση.

Aν έχει κανείς να προτείνει και μια καλή θηκούλα (ποιοτική όχι τις κλασσικές κινέζιες), θα του ήμουν ευγνώμων. :)

Δημοσ.

Δεν το έχω μετρήσει γιατί η χρήση που του κάνω είναι σποραδική. Αλλά σκέψου ότι αν το κρατήσω για σερφάρισνα καμιά ώρα θα έχει χάσει 15% μπαταρία σίγουρα με μέτρια φωτεινότητα.

Δημοσ.

Δεν το έχω μετρήσει γιατί η χρήση που του κάνω είναι σποραδική. Αλλά σκέψου ότι αν το κρατήσω για σερφάρισνα καμιά ώρα θα έχει χάσει 15% μπαταρία σίγουρα με μέτρια φωτεινότητα.

Για φθηνο tablet, οι 5 ωρες συνεχους χρησης με μια φορτιση ειναι ικανοποιητικος αριθμος, νομιζω..

Δημοσ.

Το acer μου ήρθε σήμερα. Θα το δώ όταν επιστρέψω σπίτι. Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση.

Aν έχει κανείς να προτείνει και μια καλή θηκούλα (ποιοτική όχι τις κλασσικές κινέζιες), θα του ήμουν ευγνώμων. :)

εγω καταληγω σε pounch, οταν μου ερθει βεβαια.

δηλαδη σου ηρθε ειδοποιητηριο σπιτι και πηγες το πηρες; εγω πηρα τηλ και ακομα τιποτα..

Δημοσ.

εγω καταληγω σε pounch, οταν μου ερθει βεβαια.

δηλαδη σου ηρθε ειδοποιητηριο σπιτι και πηγες το πηρες; εγω πηρα τηλ και ακομα τιποτα..

Μου έφερε ειδοποιητήριο σπίτι ο ταχυδρόμος και αγγάρεψα την σύζυγο να πάει να το παραλάβει αντί εμού. 

Δεν το έχω δεί ακόμα καθώς δεν έχω γυρίσει σπίτι. :P

Δημοσ.

τι να πω ρε γαμωτο. εγω αν πω να περιμενω τον ταχυδρομο θα το παρω σε καμια βδομαδα και αν παρω τηλ αυριο θα μου πουν εδω το εχουμε.

Δημοσ.

Με αυτό γράφω τώρα. Τα σπάει το ταμπλέτακι. Πολύ ευχαριστημένος απο την αγορά.

Πλαστικό μεν αλλά στιβαρό και όμορφο. Επίσης η οθόνη του είναι μια χαρα και μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με του ainol 10 hero που έχω αν και το δεύτερο έχει υψηλοτερη ανάλυση λόγω μεγέθους (1280 * 800). Επίσης το σημαντικότερο, πολύ βολικό στο χερι και ελαφρύ. θαρρω πως το 8αρι ειναι το ιδανικο μεγεθος. Ουτε μικρο όπως το 7αρι ουτε βαρύ και μεγάλο όπως το 10αρι. Το καλυτερο για ταξίδια.

Δημοσ.

Άντε ωραια, αυριο πιστεύω να το έχω και εγω. Συμφωνώ ότι είναι το ιδανικό μέγεθος ούτε μικρό ούτε μεγάλο. Με γεια σου! :-)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...